| Jířa(3 kluci) | 79016 |
|
6.8.2011 22:29:22
Tak já vždycky tak první čtyři měsíce hubnu, pak se to na chvíli zastaví a pak teprve začnu přibírat. Vždycky přiberu tak kolem 5-6 kg. Pak si to ale vynahradím koncem šestinedělí - ať dělám, co dělám, letí to nahoru
Už o tom vím a snažím se proti tomu bojovat, ale stejně vždycky přiberu. No a Řecko docela závidím. I když si nejsem úplně jistá, jestli by se mi to teď líbilo. My se chystáme za týden jenom na chalupu. |
| xMácax | 43769 |
|
|
6.8.2011 21:50:25
Jity: Ahojky, no, teda, k tomu moři už bych to nezopákla.Bylo mi fakt dost mizerně.Každý ráno šoufl a před obědem taky a jak jsem poslední dny vždycky vlezla do jídelny a cítila to jejich řecký koření, tak mi bylo fakt dost zle.Tohle jsem při prvním těhu vůbec neměla.Jen jsem jednou zvracela,protože jsem měla nízký tlak,tak se mi zamotala hlava.Teda,ne že bych tohle těhu už někdy zvracela,ale mám namále každý den.Odpoledne se to vždycky trochu uklidní a večer mám docela žravou, jako třeba dneska a pak jsem jak březí vlk
))Teď mám břicho nafouklé jak v 5 měsíci, a to jsem si ještě včera stěžovala,že mi pupík zatím neroste )Mám zatím kilo nahoře,ale na obvod mám problém zapnout kalhoty...prsa mě bolely ještě minulý týden, a to dost,tenhle týden je to už trošku lepší, tak čekám,že by mohly ustat i ty nevolnosti...;-)))Kolik nám tady vlastně je celkem těhulek?? |
| Jity* | 119755 |
|
|
6.8.2011 18:03:23
Už končím.
...jsem tu dlouho nebyla, tak se omlouvám za samomluvu...![]() |
| Jity* | 119755 |
|
|
6.8.2011 18:01:50
Jo a dovolenou závidím!!! Pokud všechno dobře dopadne, taky bychom rádi ještě letos vyjeli, ale nevím nevím. V TV říkali, že je absolutní nedostatek last minute zájezdů, tak uvidíme. Ani se tomu moc nedivím. Při letošním létě sluníčko asi jenom u toho moře.
![]() |
| Jity* | 119755 |
|
|
6.8.2011 17:58:46
NT screening jsem taky u 1. bobeše podstoupila a nelituji. Tady to teda stojí 1450,- kč, ale stojí to za to. MUDr. na to posílá všechny, ale není to samozřejmě povinné. Ale když to dobře dopadne, je to náramně uklidňující.
![]() |
| Jity* | 119755 |
|
|
6.8.2011 17:55:07
Ahoj holky,
tak koukám, že se to tady hezky rozjíždí . Zdravím všechny zasloužilé maminky a jak to tak vypadá, provorodičku aby člověk pohledal . Je tu vůbec nějaká ???My včera měli oslavu.Babička slavila 90. narozeniny! Je to pěkná čipera. Včera mi bylo parádně, až na cigaretový kouř, to bylo peklo....zato dnes bych nejraději nevylezla z postele. Cítím se, jak kdybych vypila litr slivovice Šla jsem spát kolem půlnoci a teda nic moc .Jinak divně mi je pořád, už aby tu byl 12tt. Bláhově si představuji, že to skončí . |
| xMácax | 43769 |
|
|
6.8.2011 14:10:12
Ahojky,byli jsme letecky v Řecku.Sluníčko mi taky moc dobře nedělalo.Než jsme odletěli,volala jsem na gyndu,jestli se tam mám stavovat ještě před dovčou,ale byla tam jen sestra,že taky mají dovču a jestli prý nemám potíže,tak mám klidně letět a mám přijít až se vrátíme.Tak tam jdu v pondělí.Prý se mám vyvarovat velkému vedru a přímému sluníčku.To mi nedělalo problém.Každý den po obědě jsem si šla na dvě hodinky lehnout a pod slunečníkem jsem taky moc dlouho nevydržela.V klimatizovaném pokoji mi bylo fakt nejlíp
)).Při prvním těhotenství (mám 4 letou holčičku),jsem vůbec žádné příznaky,neviolnosti a nic podobmého nepociťovala.Zato teď si to vychutnávám.Ráno dokud se aspoň trošku nenajím,tak je mi pěkně blbě. Pak přes poledne opět to samé a teprv odpoledne mi bává trošku líp.Ale unavená jsem celý den strááášně moc...vy všechny,co jste tady,jste už všechny byly u doktora pro potvrzení těhotenství? |
| mamka a zlobidla | 75867 |
|
|
6.8.2011 9:36:10
mile holky. je mi 32 a cekam treti. u zuzANKY TENHLE KOMBINOVANY SCREneng nebyl, to mi delali jen ten tril v sestnactem. u kluka pred tremi letymi to udelali zadarmo a tedmi nabidli, ze uz je to hrazene, chteji 1000 v oblastni nemocnici. jasne ze jdu do toho. krev mam za sebou a vysledek kombinovane s UTZ mi reknou ted ve stredu kdy mi udelaji UTZ. zatim jen zjistili, ze mam malo hemoglobinu, coz je asi normalka u mne, protoze se klecim na hematologii, dostavam injekcne kazdy mesic B12, ale daji mi na to jeste prej prasky zeleza. koupila jsem si http://www.prozdravi.cz/betavital.html je to sice drahy, ale zdravy, takze za zkousku nic nedam :) plus kyselinu listovou, tu beru tak obdden kdyz si vzpomenu uz od zacatku tehu. zadny jinys vitaminy nechci, protoze jsem mela obe deti taky velky i bez vitaminu. kluk 4150, holka 3950. je to jsem se zase rozepsala
|
| Jířa(3 kluci) | 79016 |
|
5.8.2011 22:41:40
Máco, kde jsi trávila dovču, jestli to není tajné? A jak sis to užila?
|
| *Renata* | 32782 |
|
|
5.8.2011 21:58:32
Jaká byla dovolená? Já jsem tento rok pěkně špatně snášela sluníčko a už jsem se těšila domů.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.