| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 419  [Dalších 149 >>]
xMácax 43769
5.8.2011 21:34:26
Ahojky vespolek, nevím,jestli si na mě ještě úamatujete,ale psala jsem tady asi před 14 dny, že jsem našlapozitivní testík a odlétám na 11 dní na dovču.Tak se hlásím,že jsem,snad v pořádku zpět,ale na gyndu jdu až v pondělí pro definitivní potvrzení těhotenství.Měla bych být podle poslední MS nyní v 8.týdnu...
*Renata* 32782
5.8.2011 21:19:30
Já začala taky u malých~t~
2380, 3400, 3950, 4300/56 cm. Teť porodím s aktovkou na zádech a pomaže
Jířa(3 kluci) 79016
5.8.2011 21:05:46
Já mám děti malý - 2750,3150,2900. Bohužel zase problémy jiný - poprvé odtok plodový vody a nepostupující porod, podruhý mi v den porodu objevili vysokej tlak a porod trval dlouho a tlak stoupal ... no a potřetí jsem měla vysokej tlak už od cca 4. měsíce, ale solidně to šlo kompenzovat lékama a císař byl kvůli těm dvěma přechozím.
*Renata* 32782
5.8.2011 18:35:30
Já doufám, že ted to půjde normálně.
Žádný vitamíny, abych zase neměla velký dítě~t~
Jířa(3 kluci) 79016
5.8.2011 13:29:40
Já mám první dva SC akutní během porodů a ten třetí už plánovaný.
Jířa(3 kluci) 79016
5.8.2011 13:28:05
Irisko, ten NT screening je v podstatě jakoby místo trippletestu. Je to odběr krve a ultrazvuk. Mělo by to být daleko přesnější než trippletest, který vychází často falešně pozitivní. Věděla jsem i procenta, ale už si to nepamatuju. Můj gyndr. trippletest nedělá vůbec a všechny posílá na NT screening. Teda pokud někdo nechce, tak nemusí. Jinak důležité je, aby se ten screening provedl na akreditovaném pracovišti.
*Renata* 32782
5.8.2011 10:49:17
Irisko, já na scereening v prním trimestru rozhodně jdu, je daleko spolehlivější než testy, které se běžně dělají. Zkušeost a tím ale nemám, jen co jsem se dočetla.
Tebe ve tvém věku ale nebudou posílat na plodovku, pokud budeš mít krev v pořádku, o rok tomu utečeš.
Já už si to v mám věku nerisknu odmítnout plodovku, aniž bych měla nějakou větší jistotu, že je vše v pořádku.
Iriska = 3 děti 33284
5.8.2011 10:33:21
Ahoj těhulky,
hlasím se až teď. Byli jsme na dva dny na " dovolené".
Pondělní kontrola dopadla v pořádku. Miminko odpovídá 9+0t. A podle MS 8+6 t. Takže téměř na den v pohodě. Měří od hlavičky k zadečku téměř 3cm.
Další kontrola za měsíc. Mezi tím příští týden v pondělí vystavení průkazky, to už mi vezmou prý jen krev, moč, váha atd.
Dr. mi doporučila scereening v prním trimestru. Prý je to nepovinné, asi to doporučuje každému. Ale já váhám jestli tam jet. Je mi sice 34 let. Ale nikdy jsem na ničem takovém nebyla. Kdyby to bylo v místě bydliště šla bych hned. Prý to stojí 900 Kč. Ale je to až ve Slaném, což budu muset autobusem s tříletým prckem s sebou....nechce se mi takto cestovat.Autem to neodřídím.
Máte s tím nějaké zkušenosti?
Posílají tam každého? Nebo je to opravdu jen pro ty co si to chtějí ověřit, že je vše v pořádku? Já si ani nepřipouštím, že by něco nemělo být v pořádku.
Díky za příspěvky.
iriska
*Renata* 32782
5.8.2011 10:12:49
Já podle věku taky.
Tři cs, to je dost. Já měla jeden, akutní za porodu. Odtekla mi plodovka a 53 hodin jsem nebyla schopná porodit, tak mi to vzali cs. Byl moc veliký.
Jířa(3 kluci) 79016
5.8.2011 10:03:47
Já jsem byla na plodovce u prvního i druhého - vyšly mi blbě testy, ale byl to trippletest. U prvního mi vyšel Down, u druhého Edwardsův a Smith-Lemli-Opitzův syndrom - naštěstí se nic nepotvrdilo. U třetího jsem byla na prvotrimestrálním screeningu a tam dopadlo všechno ok, tak jsem nešla a byla jsem moc ráda, že nemusím. Pokud teď taky všechno vyjde ok, tak taky nepůjdu, jsem po třech SC a nechci tu dělohu zbytečně moc dráždit, i když podle věku bych nárok měla.
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 419  [Dalších 149 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.