| *Renata* | 32782 |
|
|
5.8.2011 9:51:07
Já jsem potratila první dítě v osmnácti a to jsem dost obrečela. Ted to bylo jiné, nějak jsem si řekla, že dětí už doma mám plno a je lepší, když to dopadne takhle, ež kdyby bylo mimčo nějaké postižené. Celkem jsemto zvládla i když tenkrát to byla dost napjatá situace.
Ted jsem 10 týden, v pondělí jdu na krev a ve 12 týdnu do gennetu nascreening, okud by to bylo dobré, chtěla bych odmítnout plodovku. |
| Jířa(3 kluci) | 79016 |
|
5.8.2011 9:42:51
Renato, to mě moc mrzí, že jsi minule neměla štěstí. Teď to určitě bude v pořádku. Já mám nejmilejší sestřenici Renatu, vždycky, když to jméno slyším nebo čtu, hned mi naskočí ona a všechno, co jsme spolu zažily
![]() |
| *Renata* | 32782 |
|
|
5.8.2011 9:18:49
Já jsem teď poslední dobou spala pořád, je to asi dva dny, co nepím vůbec a když už usnu, tak v obýváku.
Já jsem potratila před rokem, tak jsem ted měla taky strach, snad to ted už nějak zvládnu |
|
5.8.2011 9:16:11
no
Dneska jdu k Dr., tak jsem zvědavá, co se dozvím. Ze začátku mě pěkně vycukal s podezřením na mimoděložní těhotenství nebo zamlklý potrat .... snad je nakonec teda všechno v pořádku. Ráno jsem se vzbudila totálně rozlámaná, příšerně mě bolí záda - hlavně v kříži ... potřebovala bych novou postel s nějakou pořádnou matrací. Ta hrůza, na které spíme teď, patří do sběrného dvora a ne do ložnice. |
|
5.8.2011 8:47:54
U nás vždycky všichni chtěli kluka, teď se situace změnila. Prostřední syn chce zase kluka, ale ostatní mi milostivě sdělili, že tentokrát je jim to jedno, jestli kluka nebo holku - hlavně nějaký to mimino aby bylo
Renato, kdybys potřebovala, mám tu volnou jednu skoro pětiměsíční fenku ..... to jenom kdyby se ti zdálo, že nemáš do čeho píchnout a potřebuješ se trochu zabavit![]() |
| *Renata* | 32782 |
|
|
4.8.2011 22:04:07
Tak to já mám jen jednoho psa
![]() Jinak jsem taky zvědavá.Tatínek chce holčičku, malej chce bráchu, že sester už má dost a pak mám všem vyhovět ![]() |
|
4.8.2011 21:08:06
Tak jsem teda zvědavá, koho si tentokrát doneseš domů. Já dorovnávám počty psama - tři kluci, tři feny
Asi budu muset časem pořídit dalšího psa![]() |
|
4.8.2011 13:55:41
Renato, je krásný, jak ti to vyšlo. A co myslíš, že budeš mít teď? Chtěla bys ještě jednoho kluka nebo je ti pohlaví teď jedno, když toho vytouženého už máš?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.