| chris | 22041 |
|
|
2.8.2011 20:49:12
mě na začátku - a vlastně občas i teď - lehce bolelo v podbřišku - doktor mi řekl, že to je tím, jak se zvětšuje ta děloha pro mimíska tak ostatní orgány že utlačuje. pokud to extra velká bolest nejni, buď v klidu.
|
| Jity* | 119755 |
|
|
2.8.2011 19:02:10
Fortune, já si na bolesti v podbříšku pamatuji na začátku...bylo to nepříjemné a člověku se hned honí všechno možné hlavou. Ale je to normální. Prostě tam začíná nový život
. Teď mě pro změnu pobolívá vaječník, nebo cítím někdy takové pnutí, jak se děloha roztahuje....Pokud to není ostrá bolest, křeče...buď v klidu. ![]() |
| .ganesha. | 83982 |
|
|
2.8.2011 16:58:20
Mimochodem - moje máma jedno ze svých těhotenství mimoděložní měla. Ona byla velkej lempl na všechno, takže ji do nemocnice odvezli až když omdlela na zastávce a přivezli ji s vnitřním krvácením. Sebrali jí jeden vaječník. A hups, stejně zas otěhotněla, tentokrát čekala dvojčata. Šla zase na potrat, jako vždycky, už cca 10. v pořadí.
Někdy mívám pocit, že si to s těmi problémy ohledně dětí vyžírám za ni :-/ |
| .ganesha. | 83982 |
|
|
2.8.2011 16:56:30
Tak snad to bude v pořádku, vaječníky mě nebolej.
Děkuju |
| mamka a zlobidla | 75867 |
|
|
2.8.2011 15:05:14
fortune, jako pnuti a trochu bolesti jsou v poradku, ale jakmile zacne bolest byt velka a jako to dloube, uplne taha z tela, tak hned jed. vetsinou je bolest v oblasti vajecniku, to znamena, ze ve vejcovodu je mimodelozni ktere roste a mohlo by jit i o zivot.
myslim, ze je u tebe vse v poradku, ale kdyby sis nebyla jista, klidne jed, lespi jednou plasit, nez si hrat na hrdinu. moje segra si takhle hrala na hrdinu ve 26tt, prijela az kdyz ji muz vylozene serval a uz jak ji videli, ve vytahu z ni rvali obleceni, na sale byla behem peti minut. preeklapsie. elinka mela 92 dkg, kdyby prijela o pet minut dyl, neprezila by ani matka ani holka. ted je elca ve ctvrty tride, nosi samy jednicky, je chytra a rekla bych, az moc kulata ![]() |
| *Renata* | 32782 |
|
|
2.8.2011 14:46:43
fortune...určitě to bude v pořádku, lehni si a buď v klidu. Ty začátky jsou o nervy
|
| *Renata* | 32782 |
|
|
2.8.2011 14:45:03
Já budu v prosinci babička a v březnu maminka
![]() Nějak jsem to špatně naplánovala. Vlastně já ne, ale dcera. Já chtěla mít mimčo v březnu, už mám v březnu dvě a bylo to nejlepší v prosinci mám taky jedno a to už bych nechtěla. To největší břicho mít v zimě a pořád řešit, co na sebe, to už neee. Já už teda vůbec neeee, já tímto definitivně končím, myslím, že už přesluhuju ![]() |
| .ganesha. | 83982 |
|
|
2.8.2011 14:33:55
Tak snad to opravdu nic nebude. Už abych měla po tom prvním ultrazvuku a viděla srdce, snad se pak trochu uklidním (aspoň na chvíli) :))
Mimochodem, Renato, ty budeš současně i babička? To je super ![]() |
| *Renata* | 32782 |
|
|
2.8.2011 14:26:14
Moje dcera si stěžuje na bolest v podbříšku od začátku těhotenství, vždy jí poslal doktor domů, že je vše v pořádku.
|
| .ganesha. | 83982 |
|
|
2.8.2011 14:06:46
Ahoj všem.
Jdu se zeptat vás, co už jste dál.. pobolíval vás podbřišek? Mně tam dneska začalo bolet, jsem 5+3. Nekrvácím, ani nešpiním. U doktora jsem ještě nebyla, takže nemám ani potvrzeno, jestli to není mimoděložní těhotenství. Sestra mě objednala až na příští středu, kdy už má být vidět i srdce. Teď jsem tam volala, prý pokud mě to bude nějak hodně bolet, nebo bych začala krvácet, ať přijdu, ale že tam toho doktor má stejně hodně. Ten můj má totiž dovolenou. Já si od prvního těhotenství nepamatuju, že by mě bolelo břicho. Uklidněte mě, že je to normální a všechno je v pořádku :)) Může to být od zvětšování dělohy, i když jsem tak na začátku? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.