| mamka a zlobidla | 75867 |
|
|
2.8.2011 10:08:52
ja mam oboje odbery uz za sebou, ale vysledky genetiky budou az pristi stredu rovnou s UTZ.
jak tu nekdo psal, zaplatila bych i vic za to, kdyz budu mit klid, ze mimous je v poradku |
| *Renata* | 32782 |
|
|
1.8.2011 18:33:27
10 dětí?? To bych byla v blázinci.
Ono i 5 je dost, ale dvě už mám dospělé a nejsou doma, tak mám doma vlastně jen dvě a to už jde![]() Já už mám průkazku vystavenou a po odběrech. Další mě čekají na genetice |
| Ališa + Vojtíšek+// | 93983 |
|
|
1.8.2011 13:12:31
Ahoj holky, ráda bych se k vám taky přidala. Dneska jsem byla konečně u dr. a podle ultrazvuku jsem 7+3tt
![]() |
| .ganesha. | 83982 |
|
|
1.8.2011 12:13:32
Gratuluju ke kontrole :)
|
| Jity* | 119755 |
|
|
1.8.2011 12:05:52
Tak se hlásím po kontrole. Srdíčko bušilo a prcek má 1,5 cm
.Dostala jsem Duphaston, brala jsem ho i minulé těhu, je to na podporu žlutého tělíska či tak nějak. A brali mi 4 ampule krve 25.8. další kontrola a snad i těhu průkazka![]() 5 dětí to je nádhera! Minule jsem ležela na pokoji s maminou, která právě porodila 10. dítko jménem Zuzanka. Říkala, že u nich v rodině je to normální, že sestra má taky 10 dětí a bratr snad 8 .Ona těch 10 měla s dvěma tatínky a jednou měla dojčata . |
| *Renata* | 32782 |
|
|
1.8.2011 10:30:19
Irisko, moje babička se mnou nemluvila, když jsem čekala čtvrté, ted je to její největší mazlík.
O víkendu jsem u ní byla, ale odvahu, abych jí to řekla, tu jsem nenašla. |
| Iriska = 3 děti | 33284 |
|
|
1.8.2011 9:07:49
Ahoj těhulky,
hlásím se po menší odmlce. Měli jsme od čtvrtka návštěvu ( kamarády na návštěvě) až do neděle. A o víkend slavil můj manžel narozeniny. Celkem ve velkém, takže bylo hodně příprav. DNES za dvě hodinky jedu k Dr. na kontrolu. Právě začínám 10. týden, tak se těším, že mi snad už vydají tu průkazku a bude vše ok. Na prvním utz jsem měla modřinku v děloze. Snad se už vstřebala a bude všechno v pořádku. Pak písnu jak to dopadlo. NĚCO KE VZAKZÍKŮM....CO JSEM PŘEČETLA, KDYŽ JSEM TU NEBYLA: Mamko,díky za osobní údaje,Kolín je daleko, na net chodím jen na rodinku a pak jedině emaily. Víc nestíhám. Tak si budeme psát tady...zatím to se to tu už rozproudilo a je víc příspěvků )pa pa a mějte se krásně Vy i naše zatím malá bříška ![]() ![]() Chris, gratuluji k těhotenství! To víš, někdy si osud vybere, že se zadaří miminko později. Hlavní je, že se zadařilo a aby vše klaplo. Držím palce!!! Renat,ty brďo,klobouk dolů, páté dítě? Jestli dobře počítám. Moc ti držím palečky a fandím ti. Jsem pro velké rodiny, ale má nejbližší příbuzná na které mi moc záleží kroutí hlavou už u třetího dítka. Přestala kvůli tomu s námi mluvit. Snad jí to brzy přejde. Hodně mě to stresuje, ale co nadělám. |
| *Renata* | 32782 |
|
|
31.7.2011 20:37:47
Já jsem se na sceening objednala do gennetu.
Stojí tam 1100, ale pokud půjdu k nim nagenetiku, mám to v rámci vyšetření zdarma, platí to zdravotní pojištovna. Alespoň takové info jsem dostala od nich mailem. Ale i kdyby , za ten klid to stojí i kdybych to měla platit |
| .ganesha. | 83982 |
|
|
31.7.2011 20:15:19
Jitu, držím palce
![]() |
| mamka a zlobidla | 75867 |
|
|
31.7.2011 19:43:17
jity, jen bez, at mas klid. drzim ti palce, at je vse ok.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.