Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| *Renata* | 32782 |
|
|
27.7.2011 18:10:00
![]() dvě odstěhované, dvě doma a další čekám. Zajímavé je, že třetí a čtvrté mi všichni rozmlouvali a klepali si na hlavu. Teď jsem jim to ohlásila ve svatební den a všichni se jen smáli, nikdo nerozmlouval. Asi už si myslí svoje![]() |
| mamka a zlobidla | 75867 |
|
|
27.7.2011 18:01:40
jako sloni, hezky 11 mesicu
![]() ![]() , tak povidej,kolik mas deticek? |
| *Renata* | 32782 |
|
|
27.7.2011 17:18:45
Vypadla mi tam dvojka 29.2 ale nakonec měsíc přenášení u mě není nic nemožného
) |
| .ganesha. | 83982 |
|
|
27.7.2011 17:17:42
Renata - to normálně měsíc přenášíš?
![]() |
| *Renata* | 32782 |
|
|
27.7.2011 17:08:34
Holky, můžu se k vám přidat??, Jsem taky divná s velkým počtem dětí
termín mám 9.2. tak počítám spíš březen |
|
|
27.7.2011 16:45:12
fortune: my mame barak veliky, umistili by jsme klidne i 4, ale to uz neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]() |
|
|
27.7.2011 16:44:35
mne je 32 a jsme z Kolina. ona reakce okoli je nekdy zvlastni, nekdo je v pohode a rika super, velka rodina je prima, nekdo se divi, ze si miminko nechame. lidi jsou ruzny, nekteri vazne hovada. at si mysli co chteji, ale proboha at mlci. zuzce bude az se male narodi seset, ona uz ted ost pomaha, je skvela, s klukem ma trpelivost, ze chodi do skoly, ani nevime, zatim zvlada uceni sama a perfektne. chodi do lidusky na vytvarny obor, hodne ji to dava, tesi se tam moc. jak pises o veku, tak ja taky myslim, ze 35 je strop, ale je to ruzny, nekdo treba nema toho spravnyho partnera, nekomu se nedari, takze hlavne kdyz to pak vyjde a vek nerozhoduje
jsem i na fb, klidne si vas rada pridam. |
| .ganesha. | 83982 |
|
|
27.7.2011 16:38:10
No to je pravda, první dítě jsem rodila o 6,5 týdne dřív
![]() Takže čekám druhé :) A znám z původní diskuze několik holek, co mají 3 děti. Je to fajn počet, akorát my bychom už je asi nemohli doma nikam umístit, máme 60m 3+1 :) |
| Iriska = 3 děti | 33284 |
|
|
27.7.2011 16:29:26
Ahoj těhulky
![]() fortun...já bych se také nepřesouvala. On ten termín je někdy +-. A nakonec někdo rodí o 14 dní dřív, a někdo zas o 14 dní později. Tak to máš jedno, kde v diskusi budeš. Mamko,....nebo Karel? ...díky za info. Tak jsi o 2 týdny dál než já. Já že jsi psala, že máš pořád nevolnosti. Nebo už je to lepší? Mohu se zeptat kolik ti je let a odkud jsi? V podstatě hledám kamarádku, která čeká třetí dítko jako já. Protože se na mě okolí blbě kouká, že jsme blázni, že chceme třetí dítě...proč tak moc?,...atd. Mě je 34 let. Takže už to mám tak na hraně. I když některé maminy mají odvahu rodit až do 40 let, tak já zrovna k nim nepatřím. Řekla jsem si do 35 let a pak už fakt nechci. Takže jsem ráda, že se zadařilo tak brzy. Až budu mít TP, tak pak za měsíc budu mít 35 narozeniny ![]() Mám doma 5,5 roku Vojtíška a 3 roky ( v září bude mít) Matýska. Takže budu mít asi doma větší kolotoč než ty ( mamko). S devítiletou holčinou to bude asi větší pohoda. Hodně pomůže, pohlídá atd.Alespoň s tím tříletým Patrikem....ne? U nás je šílená rivalita. Kluci řádí, mají blbý věk. Matěj (mladší 3 roky) nechápe určité hry Vojta ( 5,5 roku). A tak se věčně poštuchují a pak řve jeden, že mu něco udělal a druhý, že mu boří hru apod. Ale říkám si, že bude líp, až povyrostou. Do roka toho třetího to zvládnu uričtě a pak budu doufat, že se kluci zklidní. ![]() Všem přeji pěkný den. A také o sobě něco napište. Iriska PS: jsem z Loun...není někdo tady poblíž???? Kdo čeká min. druhé, třetí...nebo klidně víc dětí??? Ať tu nejsem jediná kdo je tak nějak " divný" s tak " velkým " počtem dětí ![]() |
|
|
27.7.2011 10:28:26
nepresouvej :) alespon budes vedet co te v pristim mesici ceka :)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.