Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| .ganesha. | 83982 |
|
|
27.7.2011 10:24:03
Tak to je mazec, jsem o víc než měsíc jinde, než vy. Takže se asi vážně přesunu na ten duben :)
|
| mamka a zlobidla | 75867 |
|
|
27.7.2011 10:03:15
jinak jmena :), pracovni je karel :)), ja bych chtela holku katerinu, karolinu, klaru, kamilu a kluka at si vybere petr, ja mu rekla, ze mne by se libil pavel a jestli vybere nejakou volovinu, tak to bude vazne karel :))) at mi da vybrat taky z nekolika jako ja jemu :) prvni holku mame zuzanu, na te jsme se shodli, manzel byl u prvniho ditete nejak na mekko, tak mi odsouhlasil vsechno :))) a kluk mel byt hned od zacatku petr po manzelovi.
|
|
|
27.7.2011 9:52:24
irisko, jsem v 11tt a cekame treti miminko, tehotna jsem po ctvrte. mezi nejstarsi holkou, ktere je ted devet a petrikem, ktery mel v cervnu tri jsem musela v 16tt na preruseni, chytla jsem toxoplasmozu, plod se nevyvijel, takze tehotenstvi ctvrte a mas pravdu, ze kdyz se nehlidam´a vyfouknu, pupek mam jak pred porodem
, tehotenskou prukazku jsem dostala vcera a termin mam vlastne na unor, ne na brezen. vcera mi taky brali krev na ten screning a za trnact dni ve stredu mi ro zkombinuji s UTZ, platim za to u nas v okresni nemocnici 1000. jeste brali krev na ruzne protilatky, a to ze mi rekne taky za tech ctrnat dni, ale mam kamaradku na hematologii, tak si zavolam, zitra odpo. jsem ale hlidana na hematologii, mam problemy s krvetvorbou, tak by to melo byt snad dobre. picham si injekce B12. jo a vysledky toho screnengu mi reknou rovnou s UTZ za tech ctrnact dni. uf to jsem ale podala vyerpavajici informace![]() |
| Iriska = 3 děti | 33284 |
|
|
26.7.2011 20:44:32
Ahoj všem,
mamko....nebo jak ti říkat ....v kolikátým týdnu jsi? A kolikáté těhotenství to je?Já už mám břicho jak s prvním dítětem v 5. měsíci Ale říkám si, třetí těhu, tak je prostě svalstvo povolenější.Nabrala jsem zatím 1,5 kg. Což není moc ani málo.Musím pořád jíst, ale na mlsoty moc chuť nemám. Na jídlo taky moc ne, ale když se nenajím, jdou na mě mrákoty. Tak prostě jím, ale chuť nikde. Nyní jsem v 9. týdnu. V pondělí 1.8 mám začínat 10. týden a mám kontrolu. Dr. říkala, že snad bych měla dostat průkazku. Už jí některá máte? A kdy Vám nabírali tu krev? Já myslím, že mezi 10-12. týdnem se to má, že? Že mě neříkali, abych přišla na lačno rádno. Tak to tak budu muset pak za dva týdny. pa pa Iriska PS: přemýšlíte už nad jmény? My se doma nemohli při prvním a druhém dítěti vůbec shodnout, tak čekám, jaký boj o jméno bude tentokrát ![]() |
| Jity* | 119755 |
|
|
26.7.2011 14:14:02
Ahoj mamko,
no teprve v 7 týdnu...tak snad je vše OK . |
| Lucka, Kubík,Pepík,dvojčátka | 119667 |
|
|
26.7.2011 11:20:47
http://kutnohorsky.denik.cz/miminka/kh_mimi20110722.html klines na tuhle stranku a das hlas nasi male lucince?Lucie joskova je to soutez o novorozence tydne:-D
|
| .ganesha. | 83982 |
|
|
26.7.2011 10:21:57
No a já právě ani ta prsa, prostě dokud mi nezačne růst břicho, tak nic :-/
|
|
|
26.7.2011 8:37:58
fortune: ja kazdy svy tehotenstvi poznala na prsou. pevny pekny trojky. zadny jednicky lovecaky
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
26.7.2011 8:37:07
chris: ty jsi teda dobra
, jeste ze te nehnali z kontroli hned na porodni sal to by bylo dobry. jeeee, pani, vy rodite![]() ![]() ![]() ![]() |
| chris | 22041 |
|
|
25.7.2011 22:46:21
mamka s dcerou.. 2 měsíce? :) vlastně 3.. sem myslela, že jsem ve 3.tt a on to by 4.. měsíc :o) konkrétně 14.tt :) že mi menzes vynechá není nic neobvyklýho a blbě mi fakt vůbec nebylo.. až tak cca tejden před návštěvou doktora jsem začala mít tak jako jinak hlad, a i trochu jinčí chutě.. takový zdravější :)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.