| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 419  [Dalších 19 >>]
Minnie
  • 
1.7.2011 13:37:59
Jity: my pojedeme na prodloužený víkend na chalupu na Moravu a prý tam bude do pondělka pršet :((( Tak to budeme mít zkaženej víkend ach jo :/ Jinak vám přeji hezký víkend a tu nebudem.
Marcela(2006) 55128
1.7.2011 13:09:43
Ahoj Jity
Jsem od Kolína a včera tady ani nekáplo,ale během odpoledne se ochladilo o 8 stupňů.Dneska opět neprší sem tam na nás jukne sluníčko a je 20stupňů ve stínu.Tak aby ti nebyla zima posílám trochu k vám:-):-):-)
Jity* 119755
1.7.2011 12:36:18
Tak koukám, že už jsme druhý v pořadí~;). Jen aby jsme tu všechny co si to přejeme zůstali a nemuseli se stěhovat.~x~ Jinak u nás už druhý den leje jako z konve a taky je docela zima. Holky z Čech!, pošlete nám taky nějaké to sluníčko~;)
Marcela(2006) 55128
30.6.2011 13:32:24
Ahoj Minnie
S tím opálením to není tak horký já se todiž opaluju do červena(nesnáším opalovací krémy)tak na sluníčko moc nelezu a k bazénu si dávám slunečník.Nejvíc opálená jsem když sušíme seno,na poli se nikam neschováš.
Minnie
  • 
29.6.2011 15:21:05
Marcelo, to se máš, že máte vlastní bazén, budeš rychle opálená ;)

Bezejméno, já bych nepředstavovala, kdybych měla roční a půl dítě a miminko, já bych řekla jako péče o dvojčata. Vidím kolem maminek co mají dva děti velmi blízko věk od sebe, zvládá to v pohodě :/ A kdybych náhodou otěhotněla a doma mít roční dítě, tak bych samozřejmě si nechala a musela bych zatnout zuby, abych to zvládla :) Držím palcem ať Ti dostaví ms, pokud nechceš ještě dítě teď ;))
Jity* 119755
29.6.2011 12:20:12
Co se týče prázdnin, tak jsme zrovna u našich na 14 dní. Mají baráček s velkou zahradou tak to je pro prcka ideální. Pokud začnou padat třicítky, tak i ten bazének se vytáhne~;). Jinak bezejménná - kdyby měl prcek rok a já otěhotněla, taky bych z toho nebyla úplně nadšená...ale pak bych si řekla, že lepší teď než třeba nikdy. Máme kolem sebe pár kamarádek, co mají prcky o necelý rok a nestěžujou si~;). Aspoň si děti později spolu vyhrají a budou si snad i blíže.~;)
Marcela(2006) 55128
29.6.2011 0:37:47
Minnie
Tak to budete mít na dovče veselo když vás jede tolik.Mi jezdíme na dovču se švárou a jeho rodinou.Ale tolik nás není.4 dospělí a 3 děti,naše je nejmladší.Máme v plánu taky nějaké výlety ,chtěli jsme se podívat do Dětenic,celé prázdniny tam provází pohádkové postavy tak se pojedem juknout.Jinak já do práce nechodím tak si budem užívat u bazénu.
Marcela(2006) 55128
29.6.2011 0:28:21
Dcera bude chodit do školky taky asi jen rok.Na jaře jí chceme dát k zápisu do školy.Teď v prosinci ji bude pět a je docela o proti jiným vrstevníkům napřed(počítání,barvy,hodiny stříhání a různé dovednost už umí) tak to zkusíme.
Marcela(2006) 55128
29.6.2011 0:21:17
Ahoj Bezejmenna
Nejsi nevděčná jen prostě plánuješ.Já když jsem měla holku dvouletou tak jsem se taky nehrnula do inseminace,chtěla jsem si užít jedno dítko a potom se tak jako prvnímu věnovat i druhému.Je to volba každé z nás.
Bezejmenna :-)
  • 
28.6.2011 16:40:47
Ahoj holky,
tak ja budu patrit asi k tem nevdecnym, mame doma dva raubire, oba se nam povedli hned dalsi mesic po vysazeni HA. Treti ditko jsme jeste planovali, ale az tak za rok, no a prave ze mam obavu, abych nebyla tehule uz ted. Posledni 2 dny se vubec necitim dobre, je mi tak zvlastne divne, dnes jsem 27 DC, MS bych mela dostat co nevidet a ani nevite, jak bych si prala, aby dorazila! Omlouvam se a asi to zni jako ironie, zvlast pro vas, co si mimi moc prejete, to my taky, ale jeste ted ne, mladsi synek ma cerstve rok a nejsem si jista, jestli bych tak maly vekovy rozdil zvladla.
Vam ale moc drzim palecky a preju // na testiku:-)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 419  [Dalších 19 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.