| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 419  [Dalších 9 >>]
Minnie
  • 
28.6.2011 15:28:46
Marcelo, tak to je dobře, že chodíte do MC, aspoň dítě zabaví s ostatními vrstevníky ;) Dcera příští rok bude chodit poslední rok do mš. Strááášně utíká ach jo :(

Jito, já před dcerou jsem taky musela na potrat. A půl roku se mi nezadařilo otěhotnět a pak náhodička přišla a narodila se dcera :))
Minnie
  • 
28.6.2011 15:20:06
Marcelo, my na konci července pojedeme do Itálie s přátelí s dětmi (nás budou 10 dospělých a 9 dětí ve věku 4-7 let) :DD, tak to bude sranda :) Pak další zbytek dovolené budeme asi doma a vyrazíme někam do přírody či na návštěvy atd..jinak budu celé léto v práci a dcera bude přes léto ve školce ://
Marcela(2006) 55128
28.6.2011 13:12:59
Jity
Příroda je nespravedlivá těm co by mimčo chtěli hází klacky pod nohy a ti co ho nechtějí tak těm se daří hned.Vím o čem mluvím,když sem byla v květnu na kyretáži tak tam ležela 20letá holčina a šla na potrat.Já smutná že se to opět nepodařilo a ona se z maminkou bavila otom jak by šla na cigáro a největší problém byl že ji otec dítěte nechce zaplatit 3 tisíce za ten potrat.Kdyby věděla kolik peněz stálo to abych byla těhotná tak by se divila.Při prvním dítěti lítali desetitisíce.Teď jsme zatím na dvaceti tis.,ale peněz nelituju máme z toho krásnou zdravou holčičku a to je to nejlepší jen ty nervy kolem toho.
Na dovolený jsme byli už začátkem čevna,to ještě není nikde moc lidí.Slíbili jsme dseři zologickou tak jsme jeli do Olomouce a tam jsme se v hotelu ubytovali , do aquaparku jsem šli v pátek dopoledne a paráda skoro žádný lidi a to je bezva.Na konec prázdnin máme ten hotel s bazeném to kdyby bylo špatný počasí a v září jezdíme každý rok na prodloužený víkend do nějakého hotelu a odtaptud vyrážíme na houby.Naplánovaný to máme pěkně jen aby se plány vydařily.Mně by stačilo to těhu.A jaký máte plány na prázdniny vy?
Tak zatím ahoj
Marcela(2006) 55128
28.6.2011 12:52:41
Minnie
To ta naše je zase opatrovnický a zvídaví tip všechno musí vědět a na všechno se ptá,prostě od té doby co se probudí tu pusinku nezavře. Potřebovala by kámošku na hraní tady na vsi žádný nejsou ,ta co si sní hrála se odstěhovala,protože rodiče se rozvedli.Ale od září půjde do školky(předškoláku)tak tam se vyhraje.Zatím jezdíme jednou týdně do MC aby si tochu pohrála s vrstevníkama.~2~
Jity* 119755
28.6.2011 11:25:12
Taky máme prcka na třetí pokus ( dva potraty ). Je to hrůza, jak často se to děje~a~ . Holt už nám není dvacet. Bazén upřímně záááávidím~;)
Minnie
  • 
28.6.2011 9:57:27
Marcelo, na tom jsme podobný, dcera potřebuje sourozence, ona je pěkná divoška a to chce dvojici aby se uklidila :DDD a to jsem už dávno mohla pořídit, ale bohužel to nešlo kvůli zdrav.stavu :( Tak snad se nám teď zadaří jako vy ;)
Marcela(2006) 55128
27.6.2011 23:50:11
Ahoj Jity
Na léto zatím nemáme nic.Až koncem prázdnin jedeme na dovču do Harachova.Celé prázdniny budeme trávit doma u bazénu a pokud se teď nezadařilo tak stihnem do dovči ještě 2 iui to je náš plán na léto.Prostě jsme se do to těhotenství pořádně obuli.~b~Naše dcera už potřebuje sourozence aby si měla ským hrát a taky už nejsem nejmladší a hodiny tikají.Koncem března jsem otěhotněla a když jsme to dceři řekli byla nadšená a už chystala pro mimiko svoje hračky,každý večer mi dávala pusinky na bříško,ale pak mi doktor na UZ řekl že miminko nemá srdeční akci a byl konec,musela jsem na kyretáž,ale hlavně to nějak šetrně řict tomu 4 letému dítku.Po spoustě otázek to pochopila,ale museli jsme jí slíbit,že se budeme snažit dokud se to nepovede.A sliby se maj plnit.Ona se nám taky povedla až na potřetí,předtím jsem dvakrát potratila,tak doufám že to teď nebude trvat tak dlouho.Tak se zatí všichni mějte a přeji všem //na testu.~:-D
Jity* 119755
27.6.2011 22:08:11
Ahoj Minnie,
tak to je mi líto ~6~. Snad Vám to tentokrát výjde~;(( Přeji hodně štěstí~;((~;((~;((
Mamka a dcerka - tak to gratuluji a hlavně ať je vše OK! Věřím, že to byl nááádherný šok. Jojo člověk míní osud mění~;) Tohle se mu povedlo~g~
mamka a zlobidla 75867
27.6.2011 19:53:10
ahoj holky, jen jsem nakoukla, ikdyz do vasi diskuze nespadam. mam holcicku 9 let a synka 3 roky. na kluka jsme cekali pres tri roky, jedno nevydarene tehu, ukonene kvuli toxoplasmoze, pak se nedarilo. a najednou nam bylo s muzem dana sance, neplanovana, necekana, SOK. cekame miminko. preji vam, at ty soky jsou krasne a co nejdrive!!!
Minnie
  • 
27.6.2011 19:03:28
Ahoj snažilky, taky bych si přála mít březnátko :) Doma mám skoro předškolačku. Jsem tu zatím anonymně, nechci ještě zatím zakřiknout, ale tady jsem už 5 let registrovaná ;)

O druhé dětátko jsme chtěli už před 3 lety, ale nastala mi zdrav.komplikace a poté operace...:/
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 419  [Dalších 9 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.