Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Elíláma | 101194 |
|
|
3.9.2012 8:49:35
Jinak jsem se ho ptala, proč teď tolik chodí do hospod, že dřív jsme chodili málokdy a pařili hodně doma, prý: no když už není doma s kým pařit...
![]() |
| Elíláma | 101194 |
|
|
3.9.2012 8:47:48
... jsem dřív taky hodně pařila, kouřila, ale já to neberu tak, že mi to děti vzali, ale že můžu mít obojí v klidu, děti a občas zapařit. A že mi pomohli vymanit se z nikotinismu. Petr se pořád bojí, že mu někdo něco bere!
|
| Elíláma | 101194 |
|
|
3.9.2012 8:46:18
Kač: to by teda FAKT nemusel...
já se bojím, že je kvarterní alkoholik, on normálně vůbec nepije, ani že by si dával lahváče k telce nebo k jídlu, ale jednou za týden dva jde a neumí to utnout, on prostě neumí jít, dát si pár piv a kolem desáté, nebo do půlnoci, se vrátit. Ale musím uznat, že chlastá asi nejmíň ze všech kamarádů, to jsou fakt docela prasátka... metloši, drsňáci, strojaři, žádní intelektuálové, ti jedou i hodně panáky, to Petr ne, on se v té hospodě nezřídí jak prase (což je skoro horší, když ráno utahaná potkám Petra: nazdááár, v pohodě, úsměv, jdu spát ). No já jsem byla přejezená 10 lety s intelektuálem (zženštilým) a chtěla jsem normálního chlapa, no... a nic moc teda... možná je chyba ve mě... tak pravda, dřív jsme chodili spolu a já si prostě dělala iluze, že nepojede dál stejným tempem, že dojde ke kompromisům... |
| Vínečko | 13944 |
|
|
3.9.2012 8:42:16
![]() to u nás je v pohodě, koupil si lístek, o nic nejde |
| Elíláma | 101194 |
|
|
3.9.2012 8:41:26
Lenny: tak to je ještě v poho, já když jela poprvé na gympl, z Opočna do Dobrušky (cca 4 km), dojela jsem do Třebechovic (cca 50 km) a ptala se, jesti už byla Dobruška
![]() (bylo mi asi 10) nějací lidi mě nasměrovali zpět do Opočna, myslím mi i koupili lístek, a mamce jsem oznámila, že jsem do školy ani nedojela ![]() |
| Kačenčička | 120997 |
|
|
3.9.2012 8:29:24
Ahoj Lenny
![]() |
| Kačenčička | 120997 |
|
|
3.9.2012 8:27:52
Elííí, myslím si to taky, že to tak bude. Ale na druhou stranu všechno má svoje hranice a přehánět by to nemusel. Třeba být v hospodě do rána a pak do odpoledne spát, když ty jsi s nemocnýma klukama zavřená týden doma, to by fakt nemusel
![]() |
| Vínečko | 13944 |
|
|
3.9.2012 8:26:27
Ahoj holky.
Ellí, mluvit, mluvit, mluvit. Nic jiného asi nepomůže. Třeba mu to nedochází ![]() škola u nás začala klasicky - zapomenutá průkazka na bus doma ![]() ![]() a bude hůř![]() ![]() Dnes musíme po škole zvládnout ještě hudebku. Včera jsme strávili celé odpoledne venku. Bylo tu krásně tak jsme si užívali. Navštívili jsme 2 venkovní akce, prošli se v parku a pak dali ještě dlouhou procházku, doma jsme byli až v 7. Malá si to evidentně taky užívala ![]() |
| Elíláma | 101194 |
|
|
3.9.2012 7:52:43
Aneb on to nemyslí zle, on je jen buran
![]() |
| Elíláma | 101194 |
|
|
3.9.2012 7:52:16
Kač: s tím Petrem, já se bojím, že totiž na něj kamarádi dělají nátlak... že se bojí, aby náááhodou nebyl podpantoflák, jediní 2 jeho kamarádi z Prahy, kteří mají děti, tak opravdu zalezli domů, tomu jednomu to ženská klidně prostě zakáže a nazdar, ten druhý musí být v 22 hod doma a všichni ostatní kamarádi se jim smějou, A on se asi bojí, že se mu budou taky smát, jenže si neuvědomuje, že zachází daleko, že i ten největší frája z jejich party, když se nachomejtne nějaká kost, do hospody nejde (jdou 4 zbylí). Jen Petr tam musí být pokaždý
mě to přijde jako primitivismus stylu: když přestanu kouřit už nebudu chlapák ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.