| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1410] Názory 14111420 z 19147  [Dalších 17727 >>]
Elíláma 101194
3.9.2012 7:49:03
Kač: nech si Ami u nás a pojedeme jen my dvě, Petr bude mít určitě radost ~t~~t~~t~
Kačenčička 120997
3.9.2012 6:28:46
Krásný den všem :-)

Konečně trošku lepší noc. Ale zase vstávání do školy ~t~~t~

Tyrkys poznáš, přeci podle Matrixu ~t~~t~~t~ ikdyž na trh chodím radši se šátkem, je to praktičtější a nemusím se motat s kočárkem ~;) A úplně nejradši sama, ale to se mi ještě s Ami nestalo ~:-D
Tyrkys47 120709
2.9.2012 22:26:11
Kacci, tak to se moc tesim.... na tu pretahovanou, ale tebe nepoznam!!~t~~t~

Jinak zalozila jsem FB nasich vyrobku co pletem a hackujem!! sdrcecne Vsechny zvu!!

http://www.facebook.com/GoldenCzechHands
Kačenčička 120997
2.9.2012 20:59:40
Elííí, já vím, že je to v pohodě, ale prostě se mi to moc nelíbí, to skladování v mrazáku pro mimi :-) V termosce ohřátý celý dopoledne to mi přijde příšerný, bakterie se jen množí ~Rv

No a k Petrovi, co říct... zkus si s ním promluvit, zkus s ním dohodnout, že když si nemocná a nebo děti jsou nemocné, tak prostě do hospody nepůjde, jsou to přeci i jeho děti né jen tvoje !!! Pokud domluva nepomůže, tak bude potřeba asi nějakého radikálnějšího kroku ~o~~o~~o~ Úplně mě takhle na večer naštval ten tvůj Petr ~q~
Elíláma 101194
2.9.2012 20:09:51
Kač: když máš v mrazáku víc než -18°C, tak vydrží půl roku; mléko tři, to je prokázaný fakt ~k~

Já bych zas nenechávala teplé jídlo od rána v zermověci, před tím tu varovala i angrešt ~;)

á bych zabrala i opřená o dveře, dnes byl Toník v noci zahleněný, tak se pořád budil, spala jsem 3 hodiny v noci 1 hodinu ráno, Petr přišel v šest ráno z hospody, já doufala, že mu ráno dám Petříka a ještě se 2.5 hodiny, co ráno T spí, dospím, tak Petříka si vzal, ale okřikoval ho, co řve, přitom měl hlad... tak jsem musela vstát, Petr chrápal do 5 odpoledne, kdyby to bylo poprvé a naposled, ale on si ze mě dělá snad prdel, navíc jsem pěkně nachlazená, tak to ráno bylo nekonečný, mě bolela hlava a byla jsem vyčerpaná, co mám dělat???
~d~

Já s ním nemluvím, on to ignoruje jako by nic... o omluvu už nestojím, to známe, a příští víkend to udělá klidně zase. Mám se rozvést nebo co mám dělat??? ~d~ On je jinak skvělej otec, snaží se i se mnou vycházet, ale já mám neodbytný pocit, ŽE NA MĚ SERE. Už spolu ani nespíme.

~n~ Někdy mi je z něj úplně blivno a říkám si, kam se poděl ten chlap, kterým byl, když jsme se poznali a kdo v něm probudil tohodle nafrčenýho burana... ~n~~n~
Kačenčička 120997
2.9.2012 18:05:40
Katie a co pytel na spaní, ten by mohl pomoci ne?

U nás je to ráno taky tak akorát už v 4:30 ~t~~t~~t~
Katie+Z06+I12 43326
2.9.2012 17:57:35
Elíí, krásnej mražák...nemám tolik malých krabiček...ale i já budu zamražovat..až začnu vařit tak vždy tak dvě misky dám do mražáku. Ovšem chápu, že s prckem strávit dopo v kuchyni je otrava...já to zvládnu ráno a v tupáčku termáčku to vydrží akorát do oběda...doufám.

kač. jenže ta malá koketka mě o půl 6 probudí..vycucne..pomazlí, pokecá a pak si s tatinkem dáchnou..jenže já už pak nikdy nezaberu...~a~

A to její přetáčení mě pěkně v noci sejří..ona si chce chrupat na boku..tak se otočí, ale když to přežene tak se úplně překulí a zpátky to neumí a tak si na mne zavolá...na dnešek tak byla vzhůru přesně 6x ~8~ a samo pak si hned chce cucnout...
Kačenčička 120997
2.9.2012 17:11:36
Ahooooj,

Tyrkys....přetahovat se budeš i se mnou ~t~~t~~t~
Ale tolik jako Elíí nenakupuju, ona je fakt blázen, koupí toho tolik, že to nemůže unést ~8~~t~~t~~t~

Elííí krásné, ale já tomu mraženému nějak nevěřím, že to tam 4 měsíce vydrží, já mrazím tak, aby to tam bylo max měsíc. Ale je fakt, že my máme sklep a zeleninu ze zahrádky skladujeme tam, teda tu, co se skladovat dá :-)

Katie, takhle mi manžel i Ami spí každé ráno a já blbec vstávám, protože mám hlad a musím jít jíst a pak už nejsem schopná usnout ~t~
Tyrkys47 120709
2.9.2012 11:02:01
Elii uz se tesim, jak se budeme pretahovat o vajicka . . . ~t~~t~~t~
Elíláma 101194
2.9.2012 10:00:08
Noooo, to je taková filosofie té diety :-) ale je fakt, že nejhubenější období je ty dva roky...

No mě se to vešlo do jednoho šuplíku zcela standardního mrazáku, kam mám pocit, že se mi nikdy nic nevešlo, holt malé porcičky, je toho asi jen 8 litrů!
[<<Předchozích 1410] Názory 14111420 z 19147  [Dalších 17727 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.