| Karrin | 120059 | 
| 
 | 
 15.10.2012 8:35:47 
Lenny už přikrmujete UM?a kolik ted Ellenka váží?jsme tu z holek největší?máme 7,7kg 
![]()  | 
| Vínečko | 13944 | 
| 
 | 
 15.10.2012 8:34:34 
Tak to my jedeme v chladnějším odchovu:-( Taky je v korbičce, ale má jen tepláčky. A deku jednu. 
Kač, naše pijí taky nejvíc vodu. Šťávu koupíme občas pro změnu, ale nevíc jede kohoutková čistá voda nebo sodastream. Ale taky čistý bez sirupu. V zimě vařím čaj a přes teplo jen voda. Občas koupíme nějako minerálku pro změnu.  | 
| Kačenčička | 120997 | 
| 
 | 
 15.10.2012 8:33:36 
Karin, klidně tam dej mlíčko, neboj ono v té mrkvi za tak cítít nebude  
![]()  | 
| Kačenčička | 120997 | 
| 
 | 
 15.10.2012 8:32:48 
Já četla zvlášť vodu a zvlášť RUM  
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  | 
| Kačenčička | 120997 | 
| 
 | 
 15.10.2012 8:32:10 
Lenny, my máme fusak už dávno....Máme Lodger a je to takový celkem teplý fleesový, úplně zimní zatím nevytahuju, to asi až začne být kolem nuly, nebo až pojedeme na hory  
![]()  | 
| Vínečko | 13944 | 
| 
 | 
 15.10.2012 8:31:13 
JJ, je lepší nejdřív vodu a pak dát um. Ale v případě nouze - třeba, když někam jedeš tak můžeš šupnou mlíko do vody a ohřát celé. Ale není dobré to tak mít dlouho. Pokud se ohřívá za dýl tak je lepší mít zvlášť vodu a zvlášť um. 
 | 
| Karrin | 120059 | 
| 
 | 
 15.10.2012 8:30:51 
my teda máme čepičku teplejší mikinku(skoro jako podzimní bundička)vyteplené kalhoty a 2 deky do kterých ji zabalím jako do zavinovačky  
  a je v korbičce takže je krásně teplunká..když jsem ji oblékla víc byla vždy spocená![]()  | 
| Kačenčička | 120997 | 
| 
 | 
 15.10.2012 8:30:15 
K pití budu dávat kohoutkovici a když bude rýma nebo kašel, tak nějaký čajík, ale jinak vodu  
  Tak jsem to dělala i u M. a teď nejradši pije vodu. Vůbec nemá ráda žádné šťávy a sladké pití a to vzhledem k éééčkám je super  , tak doufám, že to bude fungovat i na Ami![]()  | 
| Karrin | 120059 | 
| 
 | 
 15.10.2012 8:29:35 
dobré ráno  
![]() malá v noci byla pořád na prsu tak mám zabloklý krk a pěkně mně z toho bolí hlava potřebovala bych odblokovat  asi ji trápí ty zkoubky,protože i když usla a neměla prso tak poplakávala ze spaní ...med je alergen známá tak skončila s dvouletým v nemocnici,že dali trochu do čaje..od té doby má na to alergii...myslím,že se může dávat až od 3 let stejně jako jahody,čokoláda a nevím co ještě houby?... a co hroznový nebo třtinový cukr?... přesně mikrovlnka ohřívá nerovnoměrně,že třeba i ta miska je vřelejší než jídlo..já teda zkusím prva dát tu mrkev s mým mlékem myslíte že to bude špatně?aby si pak na tu chut moc nezvykla a chtěla samotnou zeleninu...na mléko mám ohřívačku lahví,dá se tam nastavit přesná teplota,ale zatím ji nepotřebujeme..  | 
| Vínečko | 13944 | 
| 
 | 
 15.10.2012 8:28:50 
Máte už fusak v kočárku? 
My byli min. týden ve městě a malá měla triko, mikinu a přikrytá dekou. Ale potkala jsem kočár s dvojčatama a měla už fusak, kombinézy a rukavice. Zdálo se mi to to moc brzo. ![]()  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.