| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 19147  [Dalších 18987 >>]
Kačenčička 120997
15.10.2012 8:28:25
Lenny, ale UM neohříváš s mlíkem, to ohříváš jen vodu a pak tam mícháš sušené mlíčko ne? Nebo to ohříváš celé? Já myslím, že se na krabicích píše neohřívat.
Vínečko 13944
15.10.2012 8:26:14
Tak to já myslela UM.

Med bych min. do roka nedávala. Je to silný alergen.
Kačenčička 120997
15.10.2012 8:24:10
Jo holky a co si myslíte o medu.....já si myslím, že má moc alergenů a moc vhodný není, ale četla jsem na některých kaších a přesnídávákách i od 4. měsíců, že tam je ~d~
Kačenčička 120997
15.10.2012 8:22:47
Lenny, mlíko myslím mateřský mlíko. Nemá se ohřívat v mikrovlnce proto, že mikrovlnka ohřívá molekuly vody a nerovnoměrně, některá část může mít až 60°C a to ničí živiny v mléce...né že by bylo moc horké, ale prostě nerovnoměrně ohřáté ~;)
Vínečko 13944
15.10.2012 8:16:46
Dobré ráno,

u nás teda pohodový včerejšek i noc. Usnula jsem s malou odpoledne v 5 a vstávala jsem ve 20hod. Ji hlídal manžel. A pak jsme do 23hod. leželi v posteli všichni a povídali. Miluju takové večery.

My ohříváme i mlíko v mikrovlnce. Mám to už vychytané přesně na vteřiny, aby nebylo přehřáté. Tak nevidím důvod proč v ní neohřívat~d~

Pít budu dávat neslazený čaj. My teda nesladíme nic. Jen v zimě čaj medem, ale cukr nepoužíváme.
Kačenčička 120997
15.10.2012 8:14:50
Katie.....~8~~8~~8~ co ten čas příspěvku ~8~~8~~8~ Já si myslím, že u nás počet dárků být stejný nemusí, ale ještě jsem o tom nepřemýšlela. Já balím pro Maru různé blbosti, aby měla hodně balíčků, tak nevím, jestli je nutné balit blbosti i pro Ami....protože i tak nás tu bude asi 10 a než bychom se prohrabali přes dárky bylo by ráno a Ami stejně nevydrží vzhůru ~;) Vzpomínám na Vánoce před osmi lety a pamatuju si, jak se M. líbil stromeček a leporela, která dostala. Pak byla strašně unavená a šla spinkat ~p~
Kačenčička 120997
15.10.2012 8:11:01
Krásný den, ikdyž je teda venku hnuuuusně ~t~

Luci, neboj, já měla noc horší...jestli ti to pomůže ~t~~t~ A byla vzhůru snad 10x (přijde mi, že v noci pije víc než novorozenec) a když náhodou jedna spala, tak zas "strašila" ta druhá....nevím, co se dělo, asi změna tlaku či co ~n~~n~~n~

Já jsem kupodivu celkem vyspalá, jen to počasí venku se mi nelíbí ~t~

Jinak mikrovlnka je pro mlíko určitě nevhodná, protože ohřívá nerovnoměrně a mlíko by nemělo mít víc než 37°C, pak už se ničí některé prospěšné látky. U uvařené zeleniny se ale už vážně nemá co zničit ~;)

K snídani jsem sežrala obrovskej kus ořechové bábovky a teď mi bude těžko ~t~~t~~t~
Luciferekk s čertíky 74061
15.10.2012 7:57:07
Katastrofa, jsme vzhůru od 5.30h opět, ale možná ještě na pl hodinky usnul než jsme v 7.30h vstávali.A dneska teda nevykládal potichu, ale kňoural, takže spánek nad ránem pro mě nic moc. ~8~ Ani nasycení mrkví nepomohl.~q~ Máme asi špatné období.
Luciferekk s čertíky 74061
15.10.2012 7:55:06
S těma balíčkama Katie souhlasím.~R^

Já budu asi dávat voda a neslazený čaj.V podstatě to doma tak pijem s manželem oba.(Jsme líní se tahat s minerálkama z obchodu.~t~)
Katie+Z06+I12 43326
15.10.2012 3:46:53
tak v mikrovlnce ohřívám...pokud je mikrovlnka určena k vaření, rozmražování, ohřívání, pečení, tak proč by nesloužila i pro mrňata, ale tento mýtus jsem už slyšela taky..dle mě nesmysl.

takže ještě nikdo nedáváte pít nic jiného, že? Pokud, ale budete dávat pít už něco jiného plánujete i jen čistou vody a nebo jen čaje...mě spíš jde o to jestli dohrneču načepujete jen kohoutkovou...mě to příjde divný..Záze jsem kupovala vodu na pití...jinak vařím taky z kohoutkové.
Kolik jste si té mrkve uvařily? Pane jo já ubařím jednu a oddělám si na misečku a zbytek do lednice..mrazit se mi to teda nevyplatí..no jsem zvědavá jak se nám povede druhý pokus.
Jinak super nápad s mlíkem, ale jak ho z těch koz dostat,co?!

Vánoce a dárky řešit budu muset určitě..a to hlavně skrz Zázu...protože by holky už měly dostat stejně..jako počet balíčků..prý se to tak dělá už od mala...rivalita, žárlivost a podobně ~d~
Už jsem vybrala kuličkovou fontánu a zatloukačku a ještě něco vymyslím. Půjde jen o počet dárků a ne o stejnou cenu, to naštěstí ještě nepozná ani jedna ~;)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 19147  [Dalších 18987 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.