| Vínečko | 13944 |
|
|
8.8.2012 16:26:09
automaticky ne, musím to aktualizovat sama
jsem ti to ráno zapomněla napsat, že malá měla teplotu až druhý den dej j nurofen Jsem dnes na sebe pyšná, na moji organizaci práce a zvládání. Dokonce jsme zvládli i Brno. |
| Katie+Z06+I12 | 43326 |
|
|
8.8.2012 14:10:42
jj asi tak nějak...
Lenny tobě se aktualizuje plocha, když sem někdo něco napíše? Tak má zvýšenou teplotu, je mrčavá a chce prso - pořád....jí teď co 2 hoďky - lae to asi nestačí tak rychle naplňovat na její potřebu, ikdyž cucne a hned pusí a bulí...no už jen dva měsíce a bude pěkně lžičenka a ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Vínečko | 13944 |
|
|
8.8.2012 12:33:13
Zkusím to nějak promyslet, zatím mě nikdo nenapadá. Tak uvidíme. Přinejhorším se rozloučím na dálku.
|
|
|
8.8.2012 12:29:49
Lenny, však nebudou nikde daleko a v nejhorším poběží za tebou do kremačky...pokud nevymyslíš ještě hlídání, nějakou známou známé co jde na pohřeb, nemá někdo už třeba dítě na střední, VŠ co bude doma?
|
| Vínečko | 13944 |
|
|
8.8.2012 11:32:35
Právě, že ty, co tam znám, jdou taky. Děcka by to zvládly, ale spíš se bojím v cizím městě, cizí lidi...člověk nikdy neví.
|
|
|
8.8.2012 11:27:12
Aha..pohřeb je záležitost hodiny, nikoho v městě neznáš? Možná by to zvládli jezdit okolo, ale to musíš vědět ty jací jsou...Zázy by mi od kočárku zdrhla
![]() |
| Vínečko | 13944 |
|
|
8.8.2012 10:57:57
Já nechci brát děti. Jen bych potřebovala někoho s sebou, aby malou po dobu pohřbu vozil v kočárku po městě. Na pohřeb bych šla sama. Je to člověk, který není příbuzný, ale v životě mu za hodně vděčím.
|
|
|
8.8.2012 10:56:17
Lenny vím jak to myslíš s čistou dušičkou...a souhlas...mršíme to někdy řádně, ale mám radost, že i za těch skoro 6 let u Zázy ji stále pozoruji, že není úplně ztracená
.Lenny je to někdo hodně blízký? nevím, já jsem prostě toho názoru, že děti na pohřby nepatří pokud nejde o nejbližší rodinu, takovou hordu emocí tak tak zvládáme my dospělí..natož děti. Iza se zarazí zatím na boku a o ruku...myslím, že to ale brzo zvládne. No uvidím jak pokročí se vším za těch 14 dní. |
| Vínečko | 13944 |
|
|
8.8.2012 10:03:40
Katie, asi bych nešla. Jeslti nemáš pocit, že je to fakt nějak fatální.
Nesnáším takové to škatulkování, teď musí to, teď to....to je klasické ovlivňování a manipulování od narození. Duše sem přide čistá a my lidé, prostředí toho človíčka od narození formujeme a snažíme se dostat do našich zvyklostí. Víš jak to myslím?? Naše malá se otáčí už přes týden, začala ve 3,5 měsících, což je celkem brzo. Teď ji položíme na záda, ona šup na břicho, otočíme na záda, šup na břicho...a na tom břichu se ještě točí jako hodinové ručičky dokola. V pátek bych chtěla jet na pohřeb, ale manžel nemůže tak nevím jak to udělat Je to hodina cesty, pak pohřeb a zase zpět. Mohla bych vzít všechny děti, ale nemám odvahu nechat v cizím městě v kočárku malou, aby ji hlídali starší. Zas tak velcí nejsou![]() |
|
|
8.8.2012 9:29:16
Ahojky,
tak včera váha ve 4 měsících 6260 g a 63,5 cm. Takže prostě to tak asi má, od posledně průměrem 12O g za týden. Odběry byly lepší, ale kntrolní ještě budou v půl roce. Očkování zahájeno..dostala Prevenar a za 14 dní hexa. Zvládla to skvěle a ťukám bez reakce... Jinak vše v pohodě, jen to pasení...jaký máte názor? Iza pase už docela ráda a dlouho, jen prostě nemám nohy v té správné poloze jak má. Opět jsem to konzultovala s mudrou. Iza při pasení nemá nohy natažené, ale ohnuté v kolenou a ne u sebe. Mudra říkala, že si nemyslí, že má problém, ale jestli chci, že mě pošle na neuro. Zatím jsem odmítla, Iza už přitahuje hlavu k hrudníku- naučila se to asi proto aby na nás viděla,když leží a my nestojíme , snaží se jakoby sednout, otáčí se na boky, myslím, že brzo se otočí celá. Říkala, že je spíš dopředu . Tak já nevím , sly by jste?Elíí, na tebe mám opět mega prosbu, angrešt bude vycházet ta kuchařka a psala, že těm co zasílala jídelníček, že příjde upozornění a nobo, že si dá pod nick mail a můžeme si napsat, ale to já určo nestihnu a nebo neodhalím, na toto jsem přišla úplnou náhodou, že jsem hledala cuketovou buchtu. prosííím, kdyby jsi měla možnost to nějak zjistit, kdy, kde, název..... ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.