| Elíláma | 101194 |
|
|
7.8.2012 9:57:44
Jůůů, lilek vejcoplodý! Měla jsem včera, ratatouille, moje oblíbené jídlo
jinak se dají i naplnit mletým masem. |
| Katie+Z06+I12 | 43326 |
|
|
7.8.2012 8:48:09
Krásné úterý, tak dnes máme kontrolu..jsem zvědavá jesli přijedeme naočkované....
Jinak jak už to v životě bývá na moje krásně umytá okna přišel obrovskej slejvák....takže ![]() Máte nějakej super recept na baklažány? Záze ta rostlina co si jen tak zasadila vážně roste a bude jich tam mít snad 7 , tak už sháním co s nimi....jeden mi dala máma a ten dnes nějak udělám k bramborům s cuketou...![]() |
| Elíláma | 101194 |
|
|
6.8.2012 22:17:39
Jen kojím, ale on přibral od narození jen 3,5 kila, už se narodil pětikilovej
![]() |
| Kačenčička | 120997 |
|
|
6.8.2012 21:45:30
Ahoj všem
![]() Katie, moře je slaný až hůza a taky pěkně ledový a divoký....Maruška je nadšená a skáče ve vlnách, ven ji tahám skoro modrou zimou a ještě ječí, že jí vůbec zima není ![]() ![]() Amálka si tam smočila nožičku a poprvé děsně ječela a podruhé už se smála a směje se pořád...asi mám děti ryby![]() ![]() Paní na okna závidím, asi si ji taky pořídím ![]() |
| beruška 2 | 102108 |
|
|
6.8.2012 15:48:09
Teda Elií,
ty máš velkého chlapa ![]() to my jsme podle vás pořád miminko ![]() zkusím vám poslat fotečku ![]() A to jenom kojíš,nebo jste na nutrilonu ? |
|
|
6.8.2012 15:08:18
Lenny, tak to jsi dost dobrá, ikdyž já dnes Izu nepoznávám..je spací miminko...se až stydím jak si tu můžu sedět...navíc Záza te´d s paní melduje a melduje a myslím, že má už vymluvenou díru v hlavě
![]() ![]() , jsem ji říkala, že ji má poslat a neposlala..tak hulákat na ni nebudu... |
| Vínečko | 13944 |
|
|
6.8.2012 14:17:21
taky meju okna
tentokrát neberu firmu |
|
|
6.8.2012 14:06:59
Ahoj Lenny
Tak dnes zažívám poprvé jaké to je se koukat na někoho cizího jak se plahočí na mých oknech..dnes přijela paní a umývá mi okna a jsem nadmíru spokojená..nechám si ji..dělá i úklid domů..běžný i nárazový...paní to baví..není vlezlá, ale komunikativní....je poctivá, myje opravku krásně a cena není od hodiny, ale za okna dopředu dohodnutá...je tu od 9 a myslím, že ty moje "plantáže" bude mít brzo hotový...už jen 3 okna a koupelnové jedno...žaluzie lamelu po lamele, je poctivější snad i víc než já. Soused ji samo hned zmerčil a hned jak ji propustím tak ji zve na pivo... ..no jo zase se bude o čem drbat... |
| Vínečko | 13944 |
|
|
6.8.2012 8:03:56
Ahoj
|
|
|
6.8.2012 7:48:00
všem krásné pondělí....
super kač., že si to tak užíváte, ale taky jsem si myslela, že budete na LOH a jen na výlety k moooři, ale takto je to určo lepší...a jaáký je vůbec moře??? jasně, že slaný... ![]() ![]() S přibýváním jsme měly taky problém..dopadlo to tou B12 a už jsem jak buřtík ...jsem zvědavá kolik naváží zítra při 4 měsíční. Ve třech jsme měli těch 5900. Snaží se zvedat..hlavu nad zemí a jako by sednout...otáčí se zatím na bok a v postýlce tak dlouho sebou háže na bok dokud se nedostane na druhou stranu...myslím, že nanyna nám bude brzo k ničemu...Mě vlasy nepadají, kila neubývají dál, nehty dobrý, pleť příšerná. Zato Ize vlasy padají strašně ..každé ráno najdu na plínce co má pod hlavou a na prostěradle tolik vlasů ...budu mít opět na roční fotce plešounka ![]() ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.