| Jáňa+tři sluníčka | 29413 |
|
|
26.3.2015 19:49:14
Leff určíte by s námi vyrazila, dam ji vědět
, taky bychom mohli někdy v tom červnu zopakovat srazik u E.na zahrádce, to bylo loni fajn , zkusim ji to "nenapadne" nahodit . Jinak my i E. Už máme prcky přijate od září do školky, T. sice jen na poloviční ddocházku ale zato do staciku kousek od Leff, což je na dojíždění pohoda. ![]() |
| Lefff | 13513 |
|
|
26.3.2015 19:00:00
Ahoj holky,
takový průběh neštovic je luxusní! ![]() Ono záměrně se snažit nakazit i dítě, které není po očkování, by mi bylo proti srsti, bála bych se. K. je 17 dní po očkování. Stačí, co se stane nezáměrně, neočekávaně, shodou nešťastných náhod. Nějak mi sem tam probleskne vzpomínka na příběh Mili a Milenky a je mi úzko. Vzpomínám čím dál častěji na E., zvlášť po tom, co jsem tu před pár dny četla. Janino, jste v kontaktu, předpokládám. Myslíš, že by E. s námi někam byla ochotna vyrazit? |
|
|
25.3.2015 13:24:14
Díky holky za podporu
, snad mne už opravdu zítra vykopnou, cítímse fakt ddobře, ta laparoskopie je uuuzasnej vynález . Le ff je moc fajn, že už je K. dobře , snad už bude jenom lip! Aefiku neštovice s tímhle průběhem jsou sen, snad se to povede i u nás, u vašeho T. a Leff K. No konec dubna snad už budu ready , vezmu si volnicko a vyrážíme klidne na cely den. |
| Aefik | 18295 |
|
|
25.3.2015 11:10:32
Jani
![]() to by te mohli vykopnout nejpozdeji zitra poradne "otravuj",ze chces jit domu![]() byla jsem na laparoskopii(jen diagnosticky teda) a sla jsem 2.den.Neprijemny bylo to nafouknuti,ale proto klasickymu rezu je tohole uzasny. Jj,plany nestovice v dospelosti jsou strasna nemoc ![]() ![]() Lefff,jak dlouho ma K.v sobe ten Priorix?Ze bys ji z toho udelala Priorox tetra? ![]() Ono je blby,ze dopredu nevis,jak je bude snaset.A.bych rekla,ze ma ten lepsi prubeh,predevcirem jednorazove 37,7,dohromady asi 50 pupinku po celym tele,po Fenistilu ho nic nesvedi a ani nicim nemazu,uz to nejak samo schne. Ale znam deti,ktery pmalem skoncily v nemocnici ![]() Takze vedome nakazit je proste divny,zvlast po ty zivy vakcine.A o tak bizarni reakci na priorix jsem v zivote neslysela!To jen dokazuje,jak je kazdy organismus jiny a ke kazdemu se ma pristupovat individualne.Tak hlavne,ze to nebylo nic horsiho a uz je K.fajn ![]() Takze ta ZOO plati na konec dubna?Tobik zatim nic,ale snad to stihneme,kdyz tak... ![]() Jo a Lefff,rikala mi nase dr.,ze ted bude cca jeden rok uplne nedostupny Pediacel ![]() |
| Lefff | 13513 |
|
|
24.3.2015 10:58:37
Ahoj holky,
Jáňo, super, že se cítíš po výkonu dobře! Ať je brzy vše zase v klidu a pohodě! ![]() Neštovice bych u K. brala taky, ať je má za sebou před nástupem do školky. I když teď bych se trochu bála, když má v sobě ten Priorix. Mmch to fakt byla reakce na něj. Spadla do 0,46% dětí, které mají jako reakci zvracení. V poledne už byla fit a nikdo další nic nechytil, čiliže fakt Priorix. Ráda vás, holky, v ZOO uvidím. A už teď se moc těším!! ![]() |
|
|
24.3.2015 10:43:26
Ahoj Aefiku,
už mám po všem, dobře to dopadlo a cítím se na poměry velmi dobře .Povedla se ta laparoskopie, dokonce ani dreny nemam, tak snad mne brzy výkopnou .No neštovice blby, ale v tomhle věku ještě super a ani vam to ne nabouránnejspíš dovolenou , tak vlastně dobry . Ted je dostal Můj kolega ve 30 letech od svého 35 létě ho bráchya to byl tedy mazec ! :-( |
| Aefik | 18295 |
|
|
23.3.2015 14:59:04
Jani,myslim na tebe,snad uz mas po zákroku a vse je v nejlepším poradku
![]() ![]() ![]() S tou nemocnici versus dovolenou mas pravdu,ja jsem si to neuzivala ani v porodnici ![]() Na Hurvinkovi jsme jeste nebyli,to by mozna kluci ocenili(pro Tobika teda cim kratší představení tim lepsi;-) Jo a Alex ma neštovice takze pocitam s tim,ze za 14 dni je dostane Tobik a budeme nuceni byt mesic doma...Takze to tak vychází i s tou tvou rekonvalescencí ![]() |
|
|
22.3.2015 12:58:03
Aefiku to je něco jiného dovolena a špitál, dovcu u bez deti si dovedu představit hrave
, ale když je člověku ouvej, tak to je jina ... My ted mame s Risi loutek trochu pproblém vybrat představení, ktere jsme ještě neviděli, ted v březnu takový nehráli, tak uvidíme, co bude v dubnu, to se k vam rádi přidáme, nebo zkusíme ten Minor, tam jsme ještě nebyli . Před 14 dny jsme byli na Hurvínka ví a od te doby hučí, kdy půjdeme zase, mámellístky na duben, to půjde s Věrou a pak na květen a to s nim ppůjdeme my s Miky, tak kdyby se vam nněkomu chtělo s námi, budeme rádi. Už lezim v nemocnici, tak se omlouvám za preklepy z tabletu |
| Aefik | 18295 |
|
|
22.3.2015 11:43:13
Jani,to jste si vcera tu ZOO náramně užili,jeste ze jste nesli dneska!!
Takovy ochlazení - nechapu!... Sraz vidim klidne tak za mesic,nez se domluvime a zorganizujeme to Takze nahazujutermín koncem dubna a budu pocitat s,pro nas,celodenním výletem![]() A kdybyste se nektera chystala s detma do Říše loutek nebo do Minoru,tak dejte vedet,uz jsme dlouho nebyli a vzala bych i Tobiaska-naposledy zvládl divadylko skvele ![]() Jani a vidis,ja uz i plánuju dobrovolnou odluku od rodiny,pojedeme s kamaradkama na Kos a strasne se na tech 8 dni tesim ![]() ![]() |
|
|
21.3.2015 17:18:41
Aefíku díky, jdu na Bulovku a už to chci mít za sebou
, nějak na mne doléhá víc než ta operace samotná, to odloučení od rodiny... čím jsem starší, tím víc má potřebu mít kolem sebe tu svou smečku, zvlášť když už se nejstarší dítko chystá pomalu vyletět z hnízda . Jinak neodmítnutelnou nabídku chápu a proti srazíku v ZOO nenamítám nic, jen že já budu schopna tak cca za měsíc, ale ono je to s námi stejně trochu na dlouhé lokte, takže žádný stres . V ZOO bylo nádherně, šli jsme hned na devátou ráno jenom s kolem a někdy kolem půl druhé, jsme ho zaparkovali u hl. vchodu a půjčili si jejich kočárek, mají to fakt vymakané, včetně zapůjčení zámku na kolo, super. No a Maty si schrupnul v kočárku 1,5 hod., pak si ještě zablbnul v rezervaci BORORO a šli jsme směnit kočárek zpátky za kolo. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.