| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 12575  [Dalších 12395 >>]
Aefik 18295
20.3.2015 16:07:56
Lefff a u vas dobry?Priorix bez reakce?to zvracení snad nic nebylo~x~
Aefik 18295
20.3.2015 16:06:32
Je,Jani,uplne bych zapomnela poprat ti hodne štěstí,at vse dopadne na jedničku s hvězdičkou a rychle ti to utece~s~~x~~;((
Jdes na Bulovku?

Jj,s detma mas pravdu,nejak rychle to utíká,nekdy fakt nechapu a nestíhám~l~~n~
Aefik 18295
20.3.2015 16:04:01
Ahoj holky,

tak Tobík už je celkem ok,krev ani hlen už nevykakal ani jednou,tak to dr.uzavrela jako alergickou proktitidu,s tim,ze kdyby se mi cokoliv nezdálo nebo se to opakovalo,tak budeme muset vysetrovat(rektoskopie:-O).Tak doufejme,ze to bude uz ok.
Udělaly se mu jeste červený flicky v loketních jamkách a na jinych částech tela,takze fakt ataka atopu;-( a to jsem nikdy nemela alergický dite,kdyz nepočítám u A.a T.tu domnelou ABKM,asi teda skutečnou~7~
Nastesti uz T.muze ml.vyrobky,jen stale nemam davat cokoladu,kakao,mořské ryby a hlavne jahody.A přibyl nam Fenistil 2x denne.

A u tatínka se vse odehrálo tak rychle,ze jsme se ani nestačili zacit bat,nastesti hned první tbl ATB zabrala~;((
A ted by mel byt bacil nadobro zlikvidován po 10denni kůře.

Jani,ani nevis,jak rada bych sla s vama do ZOO,uz jsem to tu chtela nadhodit,ze pujdeme,udelame si tam zase sraz?!!~x~
Ale dostala jsem nabidku,která se neodmítá,mamka si vzala oba maly kluky az do utery~R^~s~

Dneska jsem za JEDNO razítko do skolky zaplatila 150kc.....
Lefff,taky jsem vsadila vse na jednu kartu,takze to MUSI vyjit~j~
Na přihlášce mam uvedeno,ze doplníme MMR (mam termín na 19.5.,tak snad) a toť vše~;)
A ze v září do dáme novy potvrzeni,ze je splněno....

A jak jsi dopadla na sonu?Fakt zlucnik?Ja ti,at se uvidime,povyprávím svoje zážitky.

A nedivím se,ze ti A.chybel,zpočátku je to tezky,ale zvyknes si a v jeho pubertě se budes i tesit~t~Mluvím ze zkusenosti~t~

Jáňa+tři sluníčka 29413
19.3.2015 13:24:28

Ahoj vespolek,
Aefíku s tím vaším taťkou to bylo tedy z pekla štěstí ~;(( a docela mne to tedy stejně jako Leff vyděsilo, jak může taková zdánlivá banalita skončit při troše přehlížení fatálně ~a~ . Jinak přihlášky jsme úspěšně podaly nakonec do šesti školek, ta sedmá je až ve vedlejší čtvrti a to už je přeci jen trochu z ruky, tak budeme doufat, že se dostane na některou z těch našich místních! Je tedy zvláštní, jak markantně se liší poplatky u jednotlivých dětských doktorů, to mi hlava nebere ~d~ .
Leff, držím palce, ať práci seženeš a pokud máš pocit, že bys dělala raději rukama, tak nakonec proč ne? ~:-D Já jsem na ruce tedy dost levá, takže jsem vděčná, že mohu dělat práci v mém oboru a navíc blízko domova, což je fakt velká výhoda. ~d~ Tvoje malá je taky dobrá treperenda, co ty děti všechno nenapadne, viď? ~:-D Mne čeká v pondělí velká operace se zhruba týdenní hospitalizací, tak už mám nervy na pochodu a navíc se mi už teď neuvěřitelně stýská, jen při tom pomyšlení, že tam budu sama bez dětí a Miky ~n~ . Jo a dneska máme maturitní ples, takže naše slečna už má od včerejška zbrusu nové nehty, dnes dopoledne byla u kadeřníka a odpolko ji přijde kamarádka nalíčit ~;) , nějak nám to miminko rychle vyrostlo...~d~ Holky chystám se v sobotu s Matym do ZOO, nechtělo by se vám některé s námi? Mám rodinnou vstupenku a vyberu jen jednoho dospěláka, takže zbývají jeden dospělák a dvě děti volné :-)

Lefff 13513
18.3.2015 10:39:31
...a pokračuju v samomluvě :-)

Noc u kamarádky dopadla dobře, A. byl nadšený a bylo mu líto, že "už" to končí. ~6~ Teď máme nějak "veselejší" týden - byla jsem včera na sonu břicha a čeká mě gastroendoskopie. K. prozměnu začala ve 2 ráno zvracet a zvrací chvílemi doteď. Před týdnem dostala Priorix a já doufám, že to bude jen k tomu a jen tohle. V mezičase vypadá spokojeně, hraje si, pak to na ni přijde, popadne lavorek, použije, utře se, odevzdá a jde si zase hrát. Podle chování soudím, že SBčko to nebude (snad) - to by byla malátná až zničená. Každopádně se modlím, ať je zítra fit, protože je A. objednaný na urologii.

Dnešní datum už mě naplňuje optimismem, že jaro je tu cobydup ~z~

Lefff 13513
16.3.2015 17:31:55
Tyjo, boulička pod snubákem a smrtelně nebezpečný streptokok... ~e~ No ještěže tatínek přijel včas...
Hlen a krev ve stolici by mě naplnily čirou hrůzou. Dietu přežijete, hlavně ať je v pořádku! ~6~

Já mám dneska taky dietu. Dozítra prý mám jíst jen bílé min. den staré pečivo a zítra letím na krev a na sono pravého podžebří. Zdá se, že se na mě zlobí můj žlučník. Mám hlad a jsem protivná. Staré rohlíky tu nemám, nové nesmím a dozítra nevydržím nejíst. Budu asi neposlušný pacient a koledovat si o dávku Algifenu.

Máme za sebou s K. zápis do školky. Vystály jsme si hodinu a něco trvající frontu (za námi pak byl ještě děsný štrůdl) a budeme doufat. Riskla jsem to a hlásím K. jen do jediné školky, zatímco jiné maminky tam mávaly pěti i šesti přihláškami najednou. Fakt je, že ty, které stály nejblíž, mi sdělily, že to je proto, že mají děti srpnové a záříjové a žádného sourozence ve školce, takže mají menší šanci se dostat než my. Paní ředitelka mínila, že s bodem za sourozence a narozením v květnu máme šanci vcelku solidní. Tak budeme doufat. ~x~
A. je dneska na oslavě narozenin své kamarádky. Obdivuju maminky, které jsou schopny posbírat pět dětí ke svým vlastním a zorganizovat bowling nebo jiný výlet. Pak si vzít celou bandu domů na dort, večeři, polštářovou bitvu a přespání. Prý si můžu A. vyzvednout klidně až zítra po "O" ze školky. Jsem jak na trní, normálně mi tu chybí, brouček ~s~
Aefik 18295
13.3.2015 21:49:09
Ahoj,

holky ti vasi prckove teda perli~t~~g~

Jani ad kojeni,5-6 x denne jsme kojila novorozenyho Alexe,pamatuju si to jako dneska,ze se mi to zdalo hrozne malo,na to jak je to maly miminko(Misa jedl aspon 8 x denne,ale on vic nechtel:-) takze Miki pozdravuju a padam~8~,ja uz bych to asi nedavala~:-D
nekdy se mi jeste malinko zasteskne po miminecku-holcicce,ale po kojeni nastesti vubec,toho jsem si uzila dosyta a po tehotenstvi uz taky ne,zacala jsem behat a uz si moc neumim predstavit tu zatez s brichem,ufff...
Jinak,vase doktorka je skvela~g~ja budu platit ya jednu prihlasku 150 korun,uz jsem se koukala do ceniku....
Kdy budete vedet,ze vam vzali deti?
Ja snad nekdy v dubnu.Jestli mi Tobika nevezmou,tak teda nevim co budu delat!Doufam,ze porad plati bodovy system a on dostane navic body za brasku~x~

Lefff,tak Tobik nema naockovano opet NIC a ani to nestihne.Minuly patek vykakal znicehonic krev(jednorazove trochu) a spoustu pruhlednyho hlenu,stezoval si,ze ho boli prdelka,mel ji zarudlou.V pondeli uz byl celkem ok,sli jsme k dr.,ta mu napsala masticky,cipky,kapky do nosu,probiotika...udelala vyter,ten je negativni,takze ted ma podezreni na neco autoimunniho nebo alergii,T.ted nesmi mleko a ml.vyrobky a jahody,morsky ryby a cokoladu~7~
takze mazec~n~
Do prihlasky nam napise,ze veskery ockovani do zari stihneme,ze to vuuuubec nevadi.A ockovala by nejdriv v dubnu to MMR.
Kez by se na ten Enfgerix "zapomnelo"~t~

No a dalsi nemoc u nas v rodine - nasemu tatinkovi se v sobotu pod snubakem udelala mala boulicka,pocit jako kdyz se dela bedar~t~zacala mu otekat cela ruka,hrala vsema barvama,pak se na ruce objevily rudy pruhy,tak uz na nic necekal a jel na pohotovost,kde mel uz horecku.Vzali z toho kultivaci,dali mu ATB a visnak a nastesti to zabralo.Vykultivovali streptokoka pyogenes sk.A,bez ATB by umrel~8~Ted uz je jen dobira,aby je bral celkem deset dni a ta bakterie byla na 100% zlikvidovana.

Nebyla jste nektera na Kosu?
Lefff 13513
13.3.2015 20:21:13
Janino, nemám se, bohužel, kam vracet, takže budu posílat životopisy a doufat, že něco seženu. Zatím sem tam napíšu nějakého nákupního rádce typu Jak vybrat kočárek nebo článek do magazínu e-shopu ve smyslu Jak vybrat dárek na poslední chvíli a přemýšlím, jestli tudy vede cesta k opravdovému copywritingu.
Poslední dobou mám ale pocit, že bych radši dělala rukama. Strašné zjištění v poločase života ~:-D

Malý princ zase perlí ~:-D Káčko tohle napadlo před pár dny taky, prý: Až já budu velká a ty malá, budu mít taky taková p-sa a zadek jako ty? ~k~
Jsou to pacholíci ~6~
Jáňa+tři sluníčka 29413
11.3.2015 16:13:50
tak jedna hláška našeho "malého prince" ze včerejška "Maminko až budu velkej a ty malá, budu tě nosit v bříšku a maminku Miky taky" ~t~ , přemýšlím, kde udělali soudruzi z NDR chybu...~;) jestli jsme tu osvětu buď nepřehnaly, nebo naopak nedotáhly?! ~t~
Jáňa+tři sluníčka 29413
10.3.2015 12:09:50
Leff neděs mne s těmi frontami, my máme sedm přihlášek a jsou na to jen tři dny...~a~ Tedy naše doktorka je formát a za těch sedm kousků si vzala DOHROMADY jen 100,- Kč ~b~ . Taky v skrytu duše doufáme, že se dostane do té námi vybrané(učí tam kamarádka a má zrovna prcky 3-4 roky, tak by se mohl dostat k ní do třídy), ale potřebujeme mít jistotu, takže raději zkusíme všechny v okolí. ~d~
Leff, ty se budeš teď v květnu vracet do původní práce, nebo budeš hledat něco nového?
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 12575  [Dalších 12395 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.