| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 436  [Dalších 336 >>]
Pavlína Zaoralová 98753
4.6.2012 23:08:26
mišo moc gratuluju tobě i matýskovi~s~~;(( a přeju hodně štěstíčka a zdravíčka a ať to všechno zvládáte ~R^

carlin já měla termín 1.6 a taky zatim nic v den termínu jsem místo do porodnice jela k dr. se stelinkou měla dva dny horečku ,ale snad už dobrý měla jen kehce chycený nosohltan a krev i moč měla vpořádku a ted prozměnu si náš taťka vyhodil koleno ,takže uvidíme zítra co a jak no nevím kdo by mě dneska v noci odvezl ~j~ a to se divěj že se nechce zorince ven
nakonec jsme vybrali jmeno zora a richard ,ale to jsme moc neřešili když nám všude řikali tu holčičku ~p~

jinak procházky a okna a tak u nás nehrozí jsem ráda,že funguju a to mám na hoře jen 10kg ,ale prostě pupík hrozně tlačí a chodím jak kachna jo a to jsem taky upadla leta nic a ted !ještě že to dobře dopadlo sedřela jsem si lítko a ruku ,ale dva dny jsem na to nemohla moc šlápnout a v noci mi v tom cukalo nemohla jsem spát no mi jsme dvojka ~t~ to si o nás uděláte obrázek ~t~ a to jsem zrovna jela se stelinkou k fotákovi pani koukala vyděšeně co se mi stalo jak jsem byla krvavá ~:-D

jdu na kutě přeju všem krásnou noc hezky se vyspinkejte ať naberem sílu na porody a ty prďolky co si doneseme domua u nás ještě k té naší dračici to bude mazec ~z~ tak pa~3~~h~
Martina + 2 uličníci 52257
4.6.2012 6:16:19
Maruška je taky moc hezké jméno. Já přišla na to, že si mi líbí většina normálních hezkých českých jmen:-) Je pravda, že někde řeknu , že budeme mít Vojtíška, a lidi říkají, že je jich teď hodně,ale ono čeho není. Když se člověk zaposlouchá na pískovišti, tak slyší vlastně dokola Jakoubky, Ondrášky, Honzíky, Davídky, na holčičky se moc nesoustředím :-) Ale co, jsou to prostě česká jména a ono jich zas tolik v kalendáři není, jak jsem koukala. Některá jména mi tedy opravdu vyrážejí dech :-) Já bych se i trochu obávala dát nějaké nezvyklé jméno, jak ho to děťátko jednou přijme, jak s ním bude žít. I když třeba mi moji kluci jednou řeknou, že nic obyčejnějšího jsme vybrat nemohli, člověk nikdy neví.
Jana*K a sluníčka 51000
3.6.2012 19:17:24
Marti, ono to jméno vymyslela Hanička :) a já byla na její straně, manžel chtěl původně Šárku :-) Hanince se líbilo podle jména Ježíškovi maminky...Marie :-)
3.6.2012 12:01:34
Hahaha, tak u nás to bude asi taky tak :-) Manžel ještě před týdnem byl hrozně vtipnej a vymýšlel jména jako Arzen, Stojan a podobně, co našel někde v kalendáři. Jak se nám to ale blíží, tak přiznal, že to asi teda fakt nebudou vhodná jména :-) A že máme teda něco vybrat já s Danečkem. No báječný.Mě se taky mimo jiné moc líbí jméno Vojtíšek a Daník mu už tak začal říkat, tak to bude asi ten Vojta :-) Manža na to řekl "Hm, to je pěkný". Pak jsem navrhla Davídka a on zas "jojo, to je taky hezký" :-)) No takže u nás je to fakt na mě a na pětiletém synovi:-)
Jana*K a sluníčka 51000
3.6.2012 10:13:02
Misho, taky moc gratulujeme :-)~x~ Ať vám Bůh žehná, jste zdraví a máte hodně mlíčka :-)

U nás doma proběhla blinkací a průjmová viróza, Haninka ji měla v pondělí, manžel včera v noci a já včera odpoledne. Je to ale rychlé, během pár hodin to přejde. Jen člověk nemůže pořádně pít a jíst, takže Marušce jsme v noci kromě mého mlíčka dali i trochu Nutrilonu. No, moc jí nechutnal, takže na zlepšení chuti si dala ještě něco ode mne :-)

Carlin, já měla termín taky původně 2.6.

Martino, na jménu jsme se s manželem dohodli...řekl, že to nechá na mě :) , až ve čtvrtek ráno, hoďku před narozením Marušky :-)

Myslím na vás :) krásnou neděli :)
3.6.2012 7:24:29
Jůůů, tak Mishe moc gratuluji :-) To je naprosto báječné. Já se na svého broučka taky moc těším, i když si asi ještě chvilku počkám. Pořád se mi v hlavě melou různá jména a ještě jsem se pro žádné nerozhodla úplně. Matěj nebo Matyáš je ale fakt krásné jméno :-) Tak hodně štěstíčka, ať se vám daří:-)
Carlin 40902
2.6.2012 22:59:49
Moc gratuluju Matýskovi i Mishe ~x~
Přeju hodně zdraví a štěstí Matýsek je tedy pěkný kluk jak buk!

Já dnes stihla umýt okna, vyprat záclony, převlíknout postele,... a dokonce i to kino. Ale mimču se ještě ven nechce. A to mám dnes termín! Tak snad už nebudu moc dlouho čekat. Kromě těch oteklých nohou mi je ale fajn, i procházky zvládám a vše ostatn, tak klidně ještě chvíli počkám.

Myslím na vás~3~
MishaK, Barunka a Puleček 49537
2.6.2012 19:11:45
Ahoj vsem, s radoSti oznamujeme,ze jsme na svete. NaroDili jsme se 30.5. cisarskym rezem.JmEnuji se Matyasek,merim 51cm a vazim 4,060 g.jsme s maminkou oba v poradku.Jeste jsme v porodnici.v pondeli nas pusti domu.Uz se nemuzemE dockat.maly jE uzasny a moc si ho uzivame. vsem ostatNim prejeme at to ma
2.6.2012 8:18:35
Já myslím, že tím, jak nás doktoři dost kontrolují, tak toho pak taky moc objeví a někdy to asi není zrovna ku prospěchu, člověka akorát vystraší. Já mám do porodu asi 14 dní, ale počítám, že to bude už každým dnem, Daneček se narodil taky o 11 dní dříve. Jinak mi taky nic není, přesně tak, cítím se jak velryba, to je asi vše :-) Nohy neotékají, strie nemám, je to obří břicho :-) Ale už teda nezvládám delší procházky. Začne mě bolet břicho a nemůžu jít. Včera jsme vyrazili nakoupit, to teda nesnáším ani normálně :-( Než manžel odvezl vozík zpět z garáží, tak už jsem se musela sesunout a sednout si na zem. Našel mě tam a myslel si, že mi něco je. Já už bych se asi sama z toho sedu nezvedla :-) Kdyby tam nebyl, tak tam sedím doteď :-)Ten konec těhotenství je vždy takový namáhavější.
arieev + Jolanka 11.5.09 84846
1.6.2012 21:00:20
Ahoj, tak já se zatím neotevírám vůbec, kupodivu ani nohy zatím neotékají, ale to ještě může přijít. ještě mám 20 dnů do termínu:-) ale břicho mám obří...Naštěstí musím zaklepat, že Jolanka zatím zdravá a snad jí to i vydrží:-) Přeju všem klid pohodu a krásný porod....~:-D
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 436  [Dalších 336 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.