| Pavlína Zaoralová | 98753 |
|
|
4.6.2012 23:08:26
mišo moc gratuluju tobě i matýskovi
![]() a přeju hodně štěstíčka a zdravíčka a ať to všechno zvládáte ![]() carlin já měla termín 1.6 a taky zatim nic v den termínu jsem místo do porodnice jela k dr. se stelinkou měla dva dny horečku ,ale snad už dobrý měla jen kehce chycený nosohltan a krev i moč měla vpořádku a ted prozměnu si náš taťka vyhodil koleno ,takže uvidíme zítra co a jak no nevím kdo by mě dneska v noci odvezl a to se divěj že se nechce zorince ven nakonec jsme vybrali jmeno zora a richard ,ale to jsme moc neřešili když nám všude řikali tu holčičku ![]() jinak procházky a okna a tak u nás nehrozí jsem ráda,že funguju a to mám na hoře jen 10kg ,ale prostě pupík hrozně tlačí a chodím jak kachna jo a to jsem taky upadla leta nic a ted !ještě že to dobře dopadlo sedřela jsem si lítko a ruku ,ale dva dny jsem na to nemohla moc šlápnout a v noci mi v tom cukalo nemohla jsem spát no mi jsme dvojka to si o nás uděláte obrázek a to jsem zrovna jela se stelinkou k fotákovi pani koukala vyděšeně co se mi stalo jak jsem byla krvavá ![]() jdu na kutě přeju všem krásnou noc hezky se vyspinkejte ať naberem sílu na porody a ty prďolky co si doneseme domua u nás ještě k té naší dračici to bude mazec tak pa![]() ![]() |
| Martina + 2 uličníci | 52257 |
|
4.6.2012 6:16:19
Maruška je taky moc hezké jméno. Já přišla na to, že si mi líbí většina normálních hezkých českých jmen
Je pravda, že někde řeknu , že budeme mít Vojtíška, a lidi říkají, že je jich teď hodně,ale ono čeho není. Když se člověk zaposlouchá na pískovišti, tak slyší vlastně dokola Jakoubky, Ondrášky, Honzíky, Davídky, na holčičky se moc nesoustředím Ale co, jsou to prostě česká jména a ono jich zas tolik v kalendáři není, jak jsem koukala. Některá jména mi tedy opravdu vyrážejí dech Já bych se i trochu obávala dát nějaké nezvyklé jméno, jak ho to děťátko jednou přijme, jak s ním bude žít. I když třeba mi moji kluci jednou řeknou, že nic obyčejnějšího jsme vybrat nemohli, člověk nikdy neví. |
| Jana*K a sluníčka | 51000 |
|
|
3.6.2012 19:17:24
Marti, ono to jméno vymyslela Hanička :) a já byla na její straně, manžel chtěl původně Šárku
Hanince se líbilo podle jména Ježíškovi maminky...Marie ![]() |
|
3.6.2012 12:01:34
Hahaha, tak u nás to bude asi taky tak
Manžel ještě před týdnem byl hrozně vtipnej a vymýšlel jména jako Arzen, Stojan a podobně, co našel někde v kalendáři. Jak se nám to ale blíží, tak přiznal, že to asi teda fakt nebudou vhodná jména A že máme teda něco vybrat já s Danečkem. No báječný.Mě se taky mimo jiné moc líbí jméno Vojtíšek a Daník mu už tak začal říkat, tak to bude asi ten Vojta Manža na to řekl "Hm, to je pěkný". Pak jsem navrhla Davídka a on zas "jojo, to je taky hezký" ) No takže u nás je to fakt na mě a na pětiletém synovi![]() |
| Jana*K a sluníčka | 51000 |
|
|
3.6.2012 10:13:02
Misho, taky moc gratulujeme
![]() Ať vám Bůh žehná, jste zdraví a máte hodně mlíčka ![]() U nás doma proběhla blinkací a průjmová viróza, Haninka ji měla v pondělí, manžel včera v noci a já včera odpoledne. Je to ale rychlé, během pár hodin to přejde. Jen člověk nemůže pořádně pít a jíst, takže Marušce jsme v noci kromě mého mlíčka dali i trochu Nutrilonu. No, moc jí nechutnal, takže na zlepšení chuti si dala ještě něco ode mne ![]() Carlin, já měla termín taky původně 2.6. Martino, na jménu jsme se s manželem dohodli...řekl, že to nechá na mě :) , až ve čtvrtek ráno, hoďku před narozením Marušky ![]() Myslím na vás :) krásnou neděli :) |
|
3.6.2012 7:24:29
Jůůů, tak Mishe moc gratuluji
To je naprosto báječné. Já se na svého broučka taky moc těším, i když si asi ještě chvilku počkám. Pořád se mi v hlavě melou různá jména a ještě jsem se pro žádné nerozhodla úplně. Matěj nebo Matyáš je ale fakt krásné jméno Tak hodně štěstíčka, ať se vám daří![]() |
| Carlin | 40902 |
|
|
2.6.2012 22:59:49
Moc gratuluju Matýskovi i Mishe
![]() Přeju hodně zdraví a štěstí Matýsek je tedy pěkný kluk jak buk! Já dnes stihla umýt okna, vyprat záclony, převlíknout postele,... a dokonce i to kino. Ale mimču se ještě ven nechce. A to mám dnes termín! Tak snad už nebudu moc dlouho čekat. Kromě těch oteklých nohou mi je ale fajn, i procházky zvládám a vše ostatn, tak klidně ještě chvíli počkám. Myslím na vás ![]() |
| MishaK, Barunka a Puleček | 49537 |
|
|
2.6.2012 19:11:45
Ahoj vsem, s radoSti oznamujeme,ze jsme na svete. NaroDili jsme se 30.5. cisarskym rezem.JmEnuji se Matyasek,merim 51cm a vazim 4,060 g.jsme s maminkou oba v poradku.Jeste jsme v porodnici.v pondeli nas pusti domu.Uz se nemuzemE dockat.maly jE uzasny a moc si ho uzivame. vsem ostatNim prejeme at to ma
|
|
2.6.2012 8:18:35
Já myslím, že tím, jak nás doktoři dost kontrolují, tak toho pak taky moc objeví a někdy to asi není zrovna ku prospěchu, člověka akorát vystraší. Já mám do porodu asi 14 dní, ale počítám, že to bude už každým dnem, Daneček se narodil taky o 11 dní dříve. Jinak mi taky nic není, přesně tak, cítím se jak velryba, to je asi vše
Nohy neotékají, strie nemám, je to obří břicho Ale už teda nezvládám delší procházky. Začne mě bolet břicho a nemůžu jít. Včera jsme vyrazili nakoupit, to teda nesnáším ani normálně :-( Než manžel odvezl vozík zpět z garáží, tak už jsem se musela sesunout a sednout si na zem. Našel mě tam a myslel si, že mi něco je. Já už bych se asi sama z toho sedu nezvedla Kdyby tam nebyl, tak tam sedím doteď Ten konec těhotenství je vždy takový namáhavější. |
| arieev + Jolanka 11.5.09 | 84846 |
|
|
1.6.2012 21:00:20
Ahoj, tak já se zatím neotevírám vůbec, kupodivu ani nohy zatím neotékají, ale to ještě může přijít. ještě mám 20 dnů do termínu
ale břicho mám obří...Naštěstí musím zaklepat, že Jolanka zatím zdravá a snad jí to i vydrží Přeju všem klid pohodu a krásný porod....![]() |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.