| Lenka Au | 124267 |
|
|
23.1.2012 12:53:00
No právě, že mi tvrdne břicho, mám brát 8 hořčíků za den, což je prý největší možná dávka a nejlépe ležet doma. Taky se mi zmenšilo o 1cm děložní hrdlo za 14 dní a že když to takhle bude pokračovat, tak to taky nemusím donosit. No a taky jsem dostala od svojí paní dr. přednášku, že je to jako znamení, že se mám zastavit a nestresovat se a myslet na mimino a číst o tom knihy, a o stravě a vztazích atd. Což je něco na mne, technický vzdělání (chemik) se slabou humanitní průpravou na gymplu, ale od té doby prostě víc praktik než filozof. Už jsem uvažovala i nad tím, že půjdu k někomu jinému, protože její filozofické přednášky mne opravdu deptaj a mam z ních stres větší než z práce. Ale měnit dr. v polovině těhotenství asi není úplně ideální varianta, tak uvidim na další kontrole.
Jinak neomezené vycházky vám všem závidim, ona se totiž od novéo roku měnila pravidla pro neschopenky, takže jájsem musela přesně nadiktovat odkdy dokdy chci vycházky, je to jen 6 hodin denně a když to budu chtít změnit, tak za to něco zaplatím. Tak jsem si dala 3 hodiny ráno a 3 odpoledne, což asi nebyla ideální volba, takže příště změna na 6 hodin odpoledne. A proč jste na neschopence vy? Petro a Michaelo? |
| Carlin | 40902 |
|
|
23.1.2012 8:11:31
Ahoj Pitrson, taky tě tu ráda vítám. Já jsem z Prahy, takže v tomto ohledu nic moc.
Lenko, proč jsi na neschopence? Jaké se objevily komplikace? Držím palce, ať se vše spraví a můžete si těhotenství užívat a ne se trápit a nudit doma .Já jsem zatím v pohodě, tak snad to vydrží. Začalo mi sice občas tvrdnout břicho, ale to je snad normální. V sobotu jsme malovali, takže jsem různě vyklízela skříně, oblepovala dveře,.... tak jsem to trochu přehnala a břicho tvrdlo často, ale už to je lepší. |
| pitrson | 119675 |
|
|
22.1.2012 17:53:47
I ja mam vychazky neomezene
ale neni to ono.... |
| pitrson | 119675 |
|
|
22.1.2012 17:51:41
Ahoj Leni...no nuda je to teda strasna
jsem z toho docela nestastna do prace se vratit nemuzu ale co uz...taky si rikam co a jak delat ale rucni prace??No taky na to nemam zrovna bunky a co cekate?uz vis? |
| Alfa3686 | 119314 |
|
|
22.1.2012 13:45:56
Ahoj všem maminkám a miminkům
![]() nemáte prosím některá zkušenost s těmito kočárky? Moc se nám líbí, ale nerozumím pořádně co je dobré a co ne...tak mám obavu, abychom nekoupili špatně... Budu moc vděčná za každou radu ![]() http://deti.aukro.cz/pekny-multifunkcni-kocarek-autosedacka-bonusy-i2069755763.html http://deti.aukro.cz/discovery-city-3v1-fusak-gratis-42-barev-nove-i2053903471.html |
| michaela TP červen 2012 | 124547 |
|
|
22.1.2012 13:43:33
LENKO,
já mám o pět kilo míň než před těhotenstvím a břicho se moc neukazuje. Obecně mám docela podváhu, doktor to prostě nevidí rád, dělá mi to starosti, aby bylo všechno ok. Kdybys byla na neschopence - doktorka Ti nenapíše žádné vycházky? To snad ne nebo proč máš mít vůbec neschopenku? Já jsem na neschopence skoro od začátku těhotenství, ale vycházky mám neomezené. |
| Lenka Au | 124267 |
|
|
22.1.2012 13:02:10
Ahoj Petro!
Já jsem teda z Pardubic, takže v tomhle ohledu trochu z ruky, ale bohužel jsem od čtvrtka na neschopence a doktorka vyhrožuje, že to mám až do porodu, takže s tím tvrdnutím doma jsem na tom asi stejně. Já zatím ještě doufám, že to není definitivní a až půjdu za 14 dní na kontrolu, tak že se snad nějak domluvíme, ale nějak nemůžu zkosnout, že bych byla až do června zavřená doma a musela ležet. To si prostě neumím představit. A těch pár dní co se to snažím aspoň trochu dodržovat, jsou fakt děsný. Pár dní se člověk doma zabaví, ale až do června??? Takže chápu, že doma je prostě nuda!!!Já se snad dám na ruční práce. Byla jsem na to vždycky levá, ale trocha cviku to třeba mapraví. |
| Lenka Au | 124267 |
|
|
22.1.2012 12:25:57
Michaelo a proč to vadí, že nepřibíráš? Já mám taky pořád o půl kila míň než na začátku, ale břicho mi roste a jestli je mimino v pořádku, tak to je hlavní, ne? Tak budeme muset asi začít nezřízeně žrát!
|
| michaela TP červen 2012 | 124547 |
|
|
21.1.2012 13:57:30
Ahoj, tak Tě u nás vítám. Já mám termín o den dříve než Ty a jsem též z Brna.
Holky, už jsme pohnuli se jmény, chlapeček bude Jáchym Jiří, holčička Adéla Anna. Ty monogramy vyšly úplně náhodou, ale docela se mi to líbí. Honza mi nedávno říkal, že by si moc přál dceru Adélu, nejdřív se mi to nezdálo, ale pak se mi to hodně zalíbilo, tak má radost, že s tím teď souhlasím. |
| pitrson | 119675 |
|
|
20.1.2012 14:49:48
Ahojte jmenuji se Petra jsem v 21tt.a cekame chlapecka
TP mam 2.6.2012...bohuzel ale namam zadnou kamaradku na MD a strasne se nudim...najde se tu naka kamaradka z Brna pro nas?? |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.