| Carlin | 40902 |
|
|
26.1.2012 7:40:13
Fidorko,
osobní zkušenost s tím nemám. V minulém těhotenství jsem měla špatné výsledky tripple-testů a lékaři mi proto amniocentézu doporučovali. Nicméně my jsme to s manželem odmítli. Na velkém UZV vypadalo vše v pořádku. Do té doby, než jsme se rozhodli jsem se tím hodně trápila, ale když už jsme se rozhodli, že na amnio nepujdu, byla jsem v klidu. To rozhodování ti vůbec nezávidím. Nikdo to za tebe neudělá. Ale pokud je doporučení opravdu jen kvůli věku...já osobně bych nešla. |
| fidorka18 | 123935 |
|
|
25.1.2012 12:32:32
Ahoj maminky, máte některá zkušenosti s odběrem plodové vody?
Je mi 39 let a tedy už se musím rozhodnout. Jaký zastáváte názor? Já se zatím rozmýšlím s výsledkem zákrok nepodstoupit. Dětičky už mám dvě, 15 a 9 a vše je v pořádku. Letos jsem už prodělala samovolný potrat a tedy bych to raději více už nepokoušela, přestože je riziko malinké. Budu ráda, když mi některá napíšete o své zkušenosti, nebo zkušenosti své kamarádky. Díky |
| pitrson | 119675 |
|
|
25.1.2012 11:01:21
Lenko kam chodis k dr.?neomezene vychazky jsou parada nac sedet doma celej den....ale je pravda ze do porodu dlouha doba a hledam si brigadu jeste at se nenudim...
|
| michaela TP červen 2012 | 124547 |
|
|
24.1.2012 20:28:41
LENKO,
mně doktor řekl, že není důvod, proč bych neměla mít neomezené vycházky, když mi nic není. Že si to případně obhájí. Ale je pravda, že mi to napsal už na podzim, nevím, jestli nejsou od ledna nějaké nové podmínky. Jinak k závidění to až tak není, já jsem workoholik a furt si hledám nějakou práci, navíc mám ještě jednu z domova (naštěstí), takže to není o tom, že bych neměla co dělat. |
| Lenka Au | 124267 |
|
|
24.1.2012 11:40:42
Míšo a Petro to vám závidim, že vlastně to máte jen kvůli práci, já jen sedím v kanceláři, takže v tomhle ohledu podle mne žádná zátěž. Ale jak řekla paní dr. ani sezení není dobré a taky bych určitě dostala přednášku o tom, že vám závidim
![]() Carlin po hořčíku je to lepší, ale musim říct, že i tak když jsem chodila do práce, na nákupy a tak prostě normálně, tak to nebylo úplně dobrý, hlavně odpoledne a večer. Pokud ležím,je to ok. Zase na druhou stranu mám CS 0, takže teď mám brouka v hlavě, jestli je ta neschopenka nutná, každopádně příští čtvrtek se dozvim víc, teda spíš, jestli je nějaká změna. Misho k té neschopence, asi to opravdu nejde neomezeně, prostě max. 6 hodin denně mezi 7 a 19 hodinou. Ale k doktorům prý můžu i mimo vycházky To je radost! |
| MishaK, Barunka a Puleček | 49537 |
|
|
24.1.2012 10:15:03
Ahoj Pitrson, já jsem také z Prahy,ale i tak tě tu vítám
.Leni, držím palce, at se vše srovna a vy jste oba s mimískem v pořádku. Opravdu raději lež, nemá smysl něco zanebat a hazardovat. Ty vycházky mě taky překvapily, opravdu není možné je mít neomezeně??? Já se tedy ještě z práce nechystám,ale docela mě to překvapilo. Holky ta nízká váha asi je mnohem horší,ale já mám opačný problém, už mám 10kg nahoře a mám pocit,že víc už nesnesu, představa,že přiberu ještě jednou tolik je pro mě nesnesitelná, už ted se cítím jak slonice a to podotýkám,že za normálního stavu žádná baculka nejsem . Prostě mi ted chutná strašně sladký a nevim co s tím.... . |
| Carlin | 40902 |
|
|
24.1.2012 8:56:48
Teda Lenko, s těma vycházkama je to fakt nepříjemný.
A jak často ti to břicho tvrdlo? A zlepšilo se to při braní hořčíku? Já už mám CS (cervix skóre) ve 20 tt 2-3, tak doufám, že se to nebude moc rychle zhoršovat. Při prvním těhotenství jsem byla na cerkláži, ale druhé už bylo v pohodě. Ale můj doktor to nějak neřeší a na tvrdnutí se mě neptal. |
| Andreya &Domi99,Pati07,Adeli10 | 44721 |
|
|
23.1.2012 18:53:47
Omlouvám se,že vám ruším diskuzi. Hledám maminku,co bude mít červnovou holčičku a měla by zájem odebírat oblečení. Mám dceru květen 2010 a uvítala bych stálý odběr,ceny rozumné, oblečení většinou nové,jen po Adélce. Mail pod nickem.
|
| pitrson | 119675 |
|
|
23.1.2012 17:18:51
Ja jsem na neschopence kvuli tomu ze jsem pracovala v restauraci...14h.na nohach zakorene prostredi...jinak nas ceka kontrola zitra tak doufam ze vse dobre dopadne
preju vsem pekny vecer![]() |
| michaela TP červen 2012 | 124547 |
|
|
23.1.2012 15:27:07
LENKO,
já jsem na neschopence, protože jsem učitelka v mateřské škole, mám slabou imunitu a často jsem v práci chytila nějakou nemoc od dětí, tak proto. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.