| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 436  [Dalších 116 >>]
Lenka Au 124267
30.12.2011 10:26:46
Jo a ještě k tomu oblečení, dostala jsem od manželových rodičů k Vánocům "trošku" větší mikinu, je hezká, z moiry, tak čekám až do ní dorostu :-) Takže vlastně už mám taky první kousek :-)
Lenka Au 124267
30.12.2011 10:23:08
Carlin zatím se vejdu :-) je teda pravda, že jsem nikdy nenosila kalhoty a tak vyloženě upnutý a taky mám bokovky a myslím, že do těch se snad ještě chvíli dostanu. Ale je je taky pravda, že jsem o tom už taky uvažovala. Dívala jsem se, že v Litexu mají docela hezké kalhoty. Ale já jsem teda taky pořád na stejný váze, nebylo mi blbě, ale můžu jíst jen malé porce, zato dost často a tak fungují diety, ne ? :-)

Michaelo díky za povzbuzení a hory Ti závidim! :-) My máme jet do Itálie, Madona di Campilio, jezdili jsme vždycky vedle do Tonale a teď poprvé jinám, tak budu odpočívat, pojídat tablety a doufat že to bude ok. Je taky pravda, že mne známý strašil, že v Itálii by k doktorovi nešel. Už jsem se smířila s tím, že toho moc nenalyžuju, ale aspoť ty procházky po sněhu a krásný hory, sluníčko a tak, ne jako tady šedo.
michaela TP červen 2012 124547
30.12.2011 10:22:23
Ahoj holky,
tak já jsem teda dost ráda, že se to tady docela rozjíždí, mám totiž neschopenku a jsem většinu dne doma, všichni kolem mě chodí, samozřejmě, do práce, tak co dělat...

CARLIN,
syn měl teda super hlášku: "Mami, jak to můžeš vědět, že budeme mít miminko?"~t~~t~ Jak jsi mu to popsala? A kolik mu je? Jestli se můžu zeptat... A prepubertální dcera se určitě nakonec bude těšit nejvíc ze všech~x~
Do svého předtěhotenského oblečení se vejdu v pohodě, mám ještě rezervu, kterou jsem tam před těhotenstvím neměla. Ale dneska jsem už jen -4 kg než před otěhotněním, tak už to asi půjde nahoru. Jinak jsem měla před třemi lety těhotnou mámu, takže těhotenské oblečení si vezmu od ní, tedy asi tři věci, které jsou dle mého vkusu:-) A ještě dokoupím rifle - měla lacláče a to já ne e~a~
Jinak je teď zrovna v módě spousta věcí do gumy, turecké kalhoty apod., takže si spíš koupím to než vyloženě těhotenské, uvidíme...
Carlin 40902
30.12.2011 8:07:39
Ahojky,
tak jsme po Vánocích zase v civilizaci a koukám, že tady se to trochu rozjelo.
Můj manžel si mi teda na břicho taky lehá, ale spíš si myslí, že ucítí, jak miminko kope. Já už ho zhruba od Vánoc občas cítím a je to super. Nicméně jakmile mi na břiše přistane něčí hlava nebo ruka, tak dělá, že tam není :-). Šplouchání vody slyšet být myslím nemůže. Vždyť tam není vzduch, takže nic nemůže šplouchat, není tam hladina. Maximálně tvoje střeva a žaludek :-).

Konečně jsme o miminku řekli našim a hlavně dětem. Naše prepubertálně přecitlivělá dcera nejdřív koukala jak kdyby jí uletěly včely a pak jí z očí začly kapat slzy. Moc nadšená není, ale už jsme jí slíbili, že pokojík bude mít nadále sama pro sebe. Synek vědátor mi nejdřív nevěřil a ptal se "Mami, jak to můžeš vědět, že budeme mít miminko?" Ale už věří. Oba by chtěli kluka, ale synek tvrdí, že ví, že to je holka.
Dnes jedeme k manželovým rodičům, který tu novinu taky sdělíme a už to budou vědět všichni!

Chtěla jsem se zeptat, vejdete se ještě do svého předtěhotenského oblečení? Nebo už jste pořídily těhotenské kalhoty, atd.
29.12.2011 23:34:01
Leni, s tím teda zkušenosti nemám, snad hořčík pomůže, přijít o hory by byla škoda. My jedeme zítra, jedeme na Zillertal, ale jen na dva dny. Tak Ti budu držet palce, šetři se~;((

S tím šploucháním vody nevím, nikdy jsem o tom neslyšela:-) Manžel to zkoušel a prý nic, ale je dost možné, že je nahluchlý~;)
Lenka Au 124267
29.12.2011 17:29:51
Tak u nás teda manžel někdy vyvíjí přehnanou péči a jindy zase jako by nic, asi jak si zrovna vzpomene :-) Ale nakupuje "zdravě" a čte co je v tom co kupuje a tak, prolezl celý Spar a hledal slaninu bez éček a když našel všechny tak s dvěma řádky konzervantů a jiných podobných věcí, tak z toho byl úplně vedle:-) Proč je jako v takovém hezkém uzeném tolik věcí na víc? Byla to sranda!
No a jinak jsem dneska byla u doktorky a že prý mám trochu otevřený děložní čípek, tak jsem dostala tablety s hořčíkem a za 14 dní jdu na kontrolu, že když to nepomůže, tak dostanu neschopenku a budu se moct jen válet doma. A to máme jet zrovna na hory. Tak jsem začala poctivě hltat hořčík a budu doufat, že to bude dobrý, já se na ty hory tak těším!
Nemáte s tím nějaké zušenost? Uvítám jakýkoliv typ!
MishaK, Barunka a Puleček 49537
29.12.2011 12:38:48
Blani, my taky posloucháme bříško a prý slyší šplouchání vody,když je zrovna aktivní mimís, nechtěla jsem tomu uvěřit. Zkuste doma taky takový test,docela by mě zajímalo,jestli to slyší i někdo jiný ~:-D
29.12.2011 10:26:49
Holky, vy teda máte všechny takové těšící se manžele, jo?:-) Ten můj mi na břicho nelehá, mně přijde, že na to miminko nějak zapomněl, ale až přecitlivěle se stará o mě, což mi leze na nervy. Neustále se ptá, jak mi je atd., ale je pravda, že já pořád zvracím a mám hodně nízký tlak. Jinak na mně není vůbec nic vidět, spíš jsem dost pohublá, možná až trochu vyleze břicho, tak bude reagovat jinak, uvidíme.
BlankaSi 122809
28.12.2011 19:08:47
Misho K,

koukám, že chlapi jsou všichni stejní :-) Pro manžela to bude vlastně první dítě (Andrejka též není jeho) a taky to strašně prožívá.Momentálně jeho nejoblíbenější zábava je lehnout si mi na břicho a poslouchat, jestli se už tam něco děje :-)

Tak v podstatě tím těšením nakazil i mě :-)
28.12.2011 18:42:04
Misho, to Ti přeju:-)
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 436  [Dalších 116 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.