| tanrom | 122745 |
|
|
4.1.2012 10:37:14
Ahojte maminy,
chtěla jsem se zeptat, zda některá z vás pijete těhu čaje a jaké jsou? Nemůžu si pořád vybrat. A je tady nějaká mamča z Prahy? |
| MishaK, Barunka a Puleček | 49537 |
|
|
4.1.2012 9:54:03
Spešl ultrazvuk jsem si zařídila sama, moje gynekoložka mi říkala,že v Hořovicích,kde bych chtěla rodit ho dělají,ale jen mezi 24.-28týdnem. Přítel chtěl hrozně vidět Pulečka (pracovní název miminka) už co nejdřív. Tak jsem hledala na internetu a našla jsem,že v Podolí v Praze dělají 3D a 4D ultrazvuk už i mezi 14.-17-týdnem. Tak jsme se tam objednali,abychom to ještě rychle stihli a pak půjdeme i v tom 26.týdnu. Na ten velký ultrazvuk půjdu taky v tom týdnu od 9.1..
Musíme si tady vytvořit nějaké to album na naše fotky,abychom je sem mohly vkládat. Vím,že s dcerkou jsme tady na rodince nějaké album měly,ale ještě jsem se nedívala jak to funguje. Když budu mít chvilku pokusím se přefotit fotečky do fotáku a vložit sem. Jinak dnes mám pocit,že už taky cítím šimrání....konečně ![]() |
| Carlin | 40902 |
|
|
4.1.2012 7:59:00
Misho, taky se těším na fotky!
Já jdu 18.1. na velký ultrazvuk do Gennetu, ale bude to jen klasický, ne ten 3D. Ale o hodně kvalitnější, než má u sebe v ordinaci můj doktor. Tak se taky těším. A manžel si vzal dovolenou, aby tam mohl jít se mnou .Jinak pohyby už cítím každý den, ale jen když v klidu sedím (v autobuse nebo v kanceláři). Je to moc super. Mimčo je aktivní hlavně ráno a dopoledne, takže manžel ho ještě necítil. Ale pro mě je důležité, že vím, že miminko je v pořádku. |
| Lenka Au | 124267 |
|
|
3.1.2012 17:52:40
Misho a ten spešl ultrazvuk ten si asi člověk zařizuje nějak zvlášť, to není součást standartních vyšetření, ne? Je teda pravda, že mne přijde, že ta moje doktorka není moc sdílná, takže o tomhle nic nevim a na "velký" ultrazvuky, jak tomu ona říká, chodím k někomu jinému, tak se asi zkusím zeptat tam.
Jinak jsem dneska po V8nocích zase oblékla svoje džíny a asi se taky budu muset poohlédnout po něčm novém, na celodenní sezení v kanclu to teda už zromna moc neni Tak jestli máš fotky, tak dej, já myslim, že mi za chvíli taky už nic jiného nezbyde. |
|
|
3.1.2012 13:11:17
A 29.12. jsme byli na 4D, přítel už ví co čekáme. Já si to nechala jako překvapení. Mám nádherné fotečky a dvd 12minut.
|
|
|
3.1.2012 13:08:58
Míšo, co jsi to chytla takhle ke konci roku, je mi líto,že jste nakonec nemohli jet :(. My jedeme s malou jen na Modravu, aby nezapoměla lyžovat příští týden čt.-ne.. Leni, ty si také užij hory.
Carlin - střeva a žaludek je slyšet mnohem víc, on říká, že tohle je slyšet z dálky,takové prostě šplouchání,neumí to nazvat,prý slyší,když se tam vrtí. Není to pořád. Nevím,ale ikdyby to nic nebylo, má aspon ten hezký pocit . Docela jsem ted tady v šoku,že skoro žádná nenosíte ještě těhu oblečky.Já už určitě měsíc a půl těhu nosím, opravdu už mám velké břicho.Asi budu muset poslat fotečku :) a mám 7kilo nahoře,to se do svého oblečení nemůžu vejít ani náhodu. Rodičům jsme to řekli už dávno, to bych opravdu neutajila :). |
| Carlin | 40902 |
|
|
3.1.2012 7:20:23
Michaelo, to je teda pech!
Tobě i Lence držím palce, aby vám hory nakonec vyšly. My se chystáme koncem ledna na Boží Dar, tak doufám, že bude sníh... Jinak já taky ještě pořád nosím svoje předtěhotenské oblečení, ale už to trochu selektuju. To upnuté už nenosím. A začínám se poohlížet po těhotenském. Já nezvracela a moc špatně mi taky nebylo. Přibrala jsem tak 2 - 3 kila, ale hlavní vinu na tom nemá miminko, ale vánoce a návštěvy. |
| michaela TP červen 2012 | 124547 |
|
|
30.12.2011 19:09:35
Jojo, doufej, určitě Ti to vyjde
![]() Já teď nemám v práci závazky, takže můžu vyjet prakticky kdykoli. |
| Lenka Au | 124267 |
|
|
30.12.2011 19:01:05
Míšo tak to je škoda, já jsem si říkala, že když to nevyjde teď na na nějaký prodloužený víkend by to snad taky mohlo klapnout ještě časem, ale zatím doufám! |
| michaela TP červen 2012 | 124547 |
|
|
30.12.2011 12:21:57
LENKO,
já nakonec na ty hory nejela, dostala jsem uprostřed noci šílený průjem a trvá doteď, 6 hodin v autě jsem tedy neriskla Ale není všem dnům konec... No snad ještě pojedeme během ledna. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.