Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Carlin | 40902 |
|
|
12.12.2011 11:07:41
Tak ve čtvrtek jsem to řekla šéfový a dobrý! Spadl mi kámen ze srdce. Ani nevím, proč jsem se toho tak bála. Usmívala se, gratulovala a říkala, že holt budeme muset přijmout někoho nového na zástup. Ještě mi slíbila, že to nikomu nepoví, abych já to mohla říct na našem pracovním vánočním posezení.
Ovšem druhý den si mě volala, že jim přišla žádost od uchazeče o práci u nás. Ten uchazeč vypadá výborně, takže ona bude muset před širším vedením s pravdou ven, aby obhájila, proč chce pod sebe dalšího člověka. A tím pádem se to roznese. Takže dnes a zítra mám čas to říct všem sama, jinak to bude podniková šuškanda, a to nechci. Leni neboj! Ono to nějak půjde, určitě to zvládnete. A případné rozprávky kolegyň se snaž ignorovat. I když některé s oblibou vypráví, jak před XY lety rodily na chodbě s přivázanýma nohama ve strašných bolestech tři dny a podobné záživné povídání. |
| Keťule | 121944 |
|
|
10.12.2011 16:13:43
Leni, není čeho se bát
![]() Všechno bude hezký, uvidíš... a kolegové ? to víš, že si to neodpustí, ale stejně většinou všichni melou o sobě... málokdy někoho zajímá jak jsi na tom ty... tedy pokud to není správná kámoška ![]() |
| Lenka Au | 124267 |
|
|
8.12.2011 22:12:34
Keťule, když já jsem ten typ, co se vlastně malejch dětí a věcí s nimi spojenými bojí! No a teď jsme se s manželem odhodlali, že to jako zvládnem, tak nevim jak bych zvládala zkušenosti kolegů co a jak a jak to bylo před x lety a tak. Já jsem ráda, že budeme mít malé, ale jinak si vlastně nejsem jistá ničim
![]() |
| Lenka Au | 124267 |
|
|
8.12.2011 22:06:27
Já o tom celý den přemýšlela a asi mi nezbyde než to taky oznámit. A jak jsi dopadla u šéfové ty? Snad dobré! Tak ještě chvíli vydržim, ale příští týden se odhodlám taky
![]() |
| Keťule | 121944 |
|
|
8.12.2011 10:03:49
Carlin držím
![]() Vítám další přírustek :o))) Já už mám nahlášeno a nijak mně to netrápí... naopak, je to docela fajn... téma hovoru v kuchyňce a v kantýně je jasný některé dámy už jen vzpomínají a některé by se zase rády přidaly... ![]() |
| Carlin | 40902 |
|
|
8.12.2011 9:58:05
Ahoj Lenko,
vítám tě mezi námi .Myslím, že žádné pravidlo, zákon ani vyhláška, do kdy říci o těhotenství zaměstnavateli neexistuje. Je to na tobě. Na druhou stranu je od tebe slušné, říct to včas. Přeci jen nikdy nevíš, co se v těhotenství semele, kdy budeš muset třeba do nemocnice nebo na rizikové, takže je takové lidsky slušné dát zaměstnavalteli čas, aby se na vše připravil a nemusel to pak řešit ze dne na den. Taky záleží, kde pracuješ. Já třeba budu muset svého nástupce tak měsíc zaučovat (bez toho by to bylo hodně těžký) a svojí agendu mu předat, takže je potřeba, aby šéfová včas někoho našla a přijala. A držte mi palce. Chci jí to říct dneska a docela se toho bojím . |
| Lenka Au | 124267 |
|
|
7.12.2011 20:18:42
Dostala jsem tip na tenhle server od kamarádky a musím říct, že jste se mi hned zalíbily. Doufám, že to nebudete brát jako prvotní podlézání. Protože jsem "v tom" všem poptvé a neustále zásobuji kamarádku dotazy, tak mne odkázala sem. Prosím tedy o shovívavost se začátečníkem a hned mám první dotaz: je povinnost to v práci říct do určitého data? Podle nějakého zákona nebo tak něco? Taky jsme se rozhodli, že to všem řekneme až o Vánocích, já to nevydržela jen u jedné kamarádky. No a je pravda, že v práci za mne taky budou muset hledat náhradu a tak ale stejně se mi jim to nechce říkat hned. Máte s tím nějakou zkušenost? Díky Lenka
|
| Hanka+synáček | 123302 |
|
|
6.12.2011 16:00:54
carlin mely jsme asi stejny napad, taky to hodlame rict az na vanoce, i kdyz uz jsem mela nekolikrat chut to rict, vymyslely jsme s pritelem ze dame fotku mimca do ramecku a dame to rodicum k vanocum:-D
|
| Keťule | 121944 |
|
|
6.12.2011 14:07:49
Ahojky holky,
zase po delší době zdravím. Mám za sebou všechny naše narozeniny, tak jsem byla trošku mimo oslavy ale supr, všem se vše líbilo, tak supr.Já bojuju pořád s nemocemi... jsem jako chodící bacil... pořád kašel, už asi 4 týdny. Po atb se to zlepšilo, ale neodeznělo to... pořád plné dutiny, mluvím jako kdybych mutovala... no moc si to těhu neužívám těším se na vánoce, že si doma trošku dáchnu... v práci každý den skoro umírám...Jinak nic novýho, brali mi krev na chemii + 19. UTZ, tak budu mít před svátky doufám genetiku za sebou. Už mi polevily nevolnosti, takže nezvracím, vůně mi pořád ještě vadí (některé) ale neběžím už na wc :) Jinak u nás tedy taky už všichni vědí... a máš pravdu, že je to fajn, můžu se s kýmkoliv pobavit a sdílet radosti ![]() Tak zatím ať všichni fajn prospíváte :) a jinak se hlásím taky do grupy pětileťáků :) |
| BlankaSi | 122809 |
|
|
6.12.2011 9:36:20
U nás to už všichni vědí.
Máma to na mě poznala hned, ani jsem jí nemusela nic říkat, takže po rodině z mé strany se zpráva rozkřikla rychlostí kulového blesku; když už to věděli naši, tak to nemělo cenu tajit ani před manželovou stranou ... A v práci? Vzhledem k tomu, že se chystalo propouštění, oznámila jsem to okamžitě, jak jsem dostala těhotenskou kartičku - abych byla "hájená" ![]() Ale původní záměr také byl dát to všem pod stromeček |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.