| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 436  [Dalších 26 >>]
Keťule 121944
26.10.2011 9:11:17
ahojky holky,

moc nestíhám, tak jsem tady jen na skok. Dnes jdu k dr. tak jsem zvědavá, jestli už bude něco vidět. Je mi relativně dobře, kromě rána, kdy už se to tedy houpe :o)

Carlin díky za info. Docela jsem ráda, že Matějda už je větší, přeci jen se už hodně zabaví i sám a tak budu mít čas na mimíska.

Tak se držte a zase příště ~3~
Carlin 40902
18.10.2011 14:31:06
Vítám Tanrom~3~

Blanko, tobě držím palce~R^, ať ti je lépe a ať tě přejdou chmurný myšlenky. Ale to si člověk neporučí. Já byla taky v prvním těhotenství v pohodě, pak jsem pracovala se statistikou potratů, mimoděložních a taky vrozených vad a nemocných novorozenců a najednou jsem děsně nutně musela rodit v Podolí, protože je přeci nejlepší.

Keťule, já se taky chystám k doktorovi až příští týden. U nás se tedy neobjednává a doktor bere ženský, jak příjdou, ale chci právě až příští týden, aby bylo (dá-li Pánbůh) i vidět srdíčko.
Šestiletý interval mezi dětmi je super. Já mám ještě starší dceru, což je asi ještě lepší. Někdy vodí nebo vyzvedává malýho ze školky nebo ho bere sebou odpoledne na hřiště. Dělá to celkem ráda. Ale dávám si hodně pozor, abych tu péči na ní moc neházela. Jinak jsou jako všichni sourozenci, chvíli se rvou, hádaj a ječí a když jsou bez sebe (třeba když byla dcera na táboře), tak se jim stýská, hrozně se na sebe těší a pak se objímají a muchlují. Asi si spolu nevyhrají tolik, jako kdyby byli od seve dva roky, ale oba jsou dost samostatní a schopní se zabavit sami. Ségra má už dospělé děti 1,5 roku od sebe a kromě batolecího věku se vždycky dost nesnášeli. Takže krátký interval dobré vztahy nezajistí.
A osobně si myslím, že největší přínos sourozence se stejně ukáže až když jsou všichni dospělí (já mám bráchu staršího o 8 a ségru o 14 let).
BlankaSi 122809
17.10.2011 16:48:58
Gratuluji k potvrzení Já si musím ještě na potvrzení počkat celých dlouhých 10 dní... Už aby to bylo ...
Ale už si myslím, že to vím, zpoždění MS už 18 dní, od pátku mě trápí a bolest v podbřišku.
Takže teď mě spíš trápí nejistota z možného mimoděložního těhu nebo samovolného potratu ... Sranda je, že když jsem čekala Andrejku (je pravda, že tehdá jsem byla o šest let mladší), mě tyhle pochybnosti netrápily... Momentálně jsem s ní doma -( akutní zánět středního ucha, naše první ATB,) takže myslím na blbiny, jak říká manžel...
BlankaSi 122809
17.10.2011 15:40:52
Gratuluji k potvrzení :-) Já si musím ještě na potvrzení počkat celých dlouhých 10 dní... ~f~ Už aby to bylo ...
Ale už si myslím, že to vím, zpoždění MS už 18 dní, od pátku mě trápí :-© a bolest v podbřišku.
Takže teď mě spíš trápí nejistota z možného mimoděložního těhu nebo samovolného potratu ... Sranda je, že když jsem čekala Andrejku (je pravda, že tehdá jsem byla o šest let mladší)... Momentálně jsem s ní doma -( akutní zánět středního ucha, naše první ATB,) takže myslím na blbiny, jak říká manžel...
tanrom 122745
17.10.2011 12:59:13
Ahoj holky,
přidávám se do klubu těhulek které by měli rodit v červnu 2012.:-) U doktora už jsem byla a potvrdil mi, že jsem těhotná, jen mě trochu překvapil sdělením, že tam jsou možná dvě.~8~ Tak jdu pro jistotu znova na kontrolu 25.10, tak uvidím.
Jinak Jediný problém který mě postihl je průjem a je to dost nepříjemné. Nemáte někdo nějakou radu? Všude píšou jen o zácpě.
Keťule 121944
17.10.2011 9:19:25
Ahojky holky,

Carlin, kafe jsem už překonala, první dva dny jsem měla regulérní absťák, bolesti hlavy, únava apod. ale teď už jen přetrvává chuť, a ta se dá vyřešít bezkofeinovým... Koupila jsem si Illy do pressovače a je docela dobrý.

A řekneš mi nějaká úskalí 6ti letého rozestupu ? Mně to vychází úplně stejně a moc si to neumím představit ~d~

Vítám taky novou členku do klubu... :o) taky jdu 26.10.2011 k dr. ale jsem tedy o 14 dní pozadu. Přesto už nemám pochybnosti o těhu. Dělala jsem si ty digitální testy, v kteroukoliv denní dobu a všechny vyšly pozitivně, i příznaky jsou jasný, usínám v buse po cestě z práce, tlaky v břiše (něco se tam děje) apod. ~t~

A marode, tobě přeji ať je ti co nejlépe... tak stejně i malýmu od Carlin... angína je bída...

Tak mějte fajn den ~x~

Carlin 40902
13.10.2011 20:48:44
Veverecko,
tak to držím palce, ať se brzy uzdravíš. Třeba ti aspoń nebude špatně moc dlouho nebo aspoň ne tolik.
Já si pořád říkám, že jsem si nijak nezasloužila to štěstí, že mi v celku nic není. Jen teda ty jako-menstruační bolesti mě deptaj. Já obvykle měla MS téměř bez bolestí, tak na to fakt nejsem zvyklá.
Honzík je šikula, že to takhle zvládá ~x~
Veverecka+Honzík09,Kubík12 71995
13.10.2011 18:34:24
Blanko, držím pěsti~x~
Veverecka+Honzík09,Kubík12 71995
13.10.2011 18:32:56
Ahojky, se omlouvám, že se moc nezjevuju, ale mám chřipku a do toho už mi zase začalo být špatně:( no že já jsem vůbec čekala, že se mě to vyhne, haha..ale dneska si moje mamka odpoledne vzala poprvý Honzíka na nějakou dětskou oslavu, tak je tu takový ticho, že z toho mám nervy nadranc. Já bez něj nikdy tak dlouho nebyla. Jen ten den kdy jsem byla na revizi, to hlídal tatínek a den předtím ho asi 2 hodiny hlídala máma, když jsem lítala po vyšetřeních, ale to jsem měla nervy, tak mi to ani nepřišlo. Jsem myslela, že bude plakat, ale on sednul k ní do auta, zamával a říká bábá (pápá) a jelo se~s~
BlankaSi 122809
13.10.2011 11:39:36
Mám za s sebou 3 pozitivní testy ... zpoždění MS dnes právě 14dní...jinak příznaky žádné (krom šílené únavy, ale tu přičítám spíš počasí)... K doktorce jsem objednaná až 27.10.

Manžel by si miminko moc přál, u každého testu vyváděl jak malý kluk ...~y~
Já se teď strašně klepu, aby ty testy nebyly falešně pozitivní ... Podle posledního data MS bych teď měla být v 5.tt. a termín (dle kalendáře tady na Rodině) mi vyšel na 4.6.12 (přesně dva roky po svatbě :-)
[<<Předchozích 400] Názory 401410 z 436  [Dalších 26 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.