| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 436  [Dalších 16 >>]
Carlin 40902
12.10.2011 15:08:45
To jsi dobrá, že jsi dokázala vzdát kafe. Na to si netroufnu. Aspoň jsem ho omezila, na jedno, maximálně dvě, za den.~c~ Bez kafe mám hrozný migrény, tak si říkám, ža tahle dávka snad neublíží.

Mám dcerku 11 let a syna 5 let. S ním jsem teď doma, protože má angínu, tak aspoň nemusím vstávat do práce před šestou.
Pokud tohle těhotenství vyjde, tak si zopakuju šestiletý rozestup :-).

Večer se do postele dostanu pozdě, protože mám jógu. No, asi to tam při relaxaci zapíchnu :-).
Keťule 121944
12.10.2011 14:17:20
Ahojky Carlin,

a jak máš veliký pacholíky ?
No já se spíš podezřívám, že ta moje únava a bolení hlavy bude z kofeinového absťáku ~t~
Nasadila jsem kávu bez kofeinu a tak jsem z toho asi hotová ~x~

Už se zase těším na úprk z práce... jedu dneska ještě za dětičkama trénovat, tak to bude dlouhý den, a pak šupky dupky ~h~ tam je mi nejlépe ~;)
Carlin 40902
12.10.2011 11:19:59
Ahoj Keťule a Veverecko,
až se stydím, jak se proti vám mám. Nenám za sebou žádný potrat a dvě bezproblémová těhotenství. Špatně mi bývalo jen pár prvních týdnů a ne moc. Jinakjsem skoro nevěděla, že jsem těhotná. Teď mi špatně není vůbec, ale bolí mě tak menstruačně břicho. Až jsem se bála (protože to jsem dřív nemívala) a chodila se kontrolovat, jestli nekrvácím. Ale dočetla jsem se, žo to může být normální těhotenský příznak. Unavená zatím moc nejsem, ale u druhého jsem bývala šíleně, tak čekám, jestli to příjde.
Holky, držím nám palce ~R^.
Keťule 121944
12.10.2011 10:15:31
No já byla teprve v 5tt a šlo to ven samo, jako normoš menstruace, tak jsem ani nikam nešla. Problémy jsem neměla, tak jsem to neřešila. Teď jsem těhotná hned druhý měsíc. Tak si držím palec, snad to tentokrát vyjde a nebude problém.
S Matýskem mi taky bylo hodně blbě, celé tři měsíce, ale pak se to upravilo.

Věřím, že ti mladej dává zabrat... dva roky, to je takový ten věk, kdy chce všechno dělat sám, a ještě se s nimi nedá tak dobře domluvit ~t~
Ale je to hezký, Mates už jede v tom odmlouvání apod. tak to už se mi zas tak nelíbí ~:-D
Veverecka+Honzík09,Kubík12 71995
11.10.2011 15:30:28
Carlin ahoj~;((

Keťule, mě se chce taky spát, ale jak mám malýho na krku, tak moc není možnost, ale chodí po obědě, tak chodím s ním..Zatím je mi dobře, u Honzíka mi ale nevolnosti začaly někdy v tomhle období a trvaly 25týdnů, zhubla jsem 10kilo a ležela ve špitále na kapačkách..upřímně doufám, že tentokrát mi bude o něco líp..Jinak já jsem po revizi v červnu, potratila jsem v 8tt, měla jsem termín v únoru.
Keťule 121944
11.10.2011 13:35:34
No tak to jsem proti vám hooodně velký opozdílek :o)
Mám po jednom samovolném potratu, tak doufám, že teď už to bude fajn...

Dneska bych to v práci nejraději zapíchla... spala bych jako miminko... mladej má dneska skauta, tak to musím ještě zvládnout hodit ho do skauta, vyvenčit psa, nakoupit a pak už se můžu svalit na pohovku ~b~

Je vám dobře holky ? Doufám, že tentokrát bude těhu bez :-© ~:-D
Carlin 40902
11.10.2011 13:29:22
Veverecko, tak to jsme na tom podobně. Taky jsem sem nechtěla psát, když bych tu byla sama. A stejně jako ty jsem asi v 6 tt a u doktora jsem zatím nebyla :-).
Veverecka+Honzík09,Kubík12 71995
11.10.2011 10:57:29
Kaťule ahoj,

já, ale zatím tu nikdo nebyl, tak jsem nepsala..já mám test pozitivní už 14 dní, teď jsem někdy v 6tt, u doktora jsem zatím nebyla, ještě jsem se neodhodlala a mám doma čerstvého dvouletáka~x~
Keťule 121944
11.10.2011 10:28:52
Přeji Vám hezký den holky,
dneska mi vyšel pozitivní digitální test od clearblue. Tedy mám tam + 1-2. Tak snad se tento test nemůže mýlit. MS má být o víkendu, tak uvidíme
Shodou okolností jsem objednaná na normoš kontrolu k dr. teď ve čtvrtek, tak mi třeba vezme krev a budeme mít jistotu.
Mám už doma pětiletýho kluka, tak se moc těším na prcka ~x~

Je už tady někdo s pozitvním testem ?
HelenaB.+2kluci (13 a 9)+? 1411
10.10.2011 17:59:00
Ahoj, taky se k vám tady chci přidat, MS má přijít až za týden, tak zatím nevím, ale dnes mě tak divně pobolívalo břicho, vzpomínám si, že takhle mě bolelo (ale asi desekrát víc), když jsem byla po porodu a stahovala se mi děloha. Že by se teď začínala roztahovat~;) ?
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 436  [Dalších 16 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.