Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| tajňačka |
| • |
7.10.2011 22:13:26
nesmutnim, nejak jsem si zvykla. cervenec by byl super. uz mame doma cervenecčátka - fuj, to je slovo 2, tak by pribylo i treti :-D
|
| tajňačka |
| • |
7.10.2011 18:42:58
tak MS dorazila uz dnes. aspon jsem jeste nebyla totalne vynervovana. snad dalsi mesic!!!
|
| tajňačka |
| • |
6.10.2011 22:27:16
ahoj, ja mam ms dostat za 2 dny. a presne, neda mi to, abych nedoufala i tento mesic, jestli se zadarilo nebo ne. Vsem drzim palce, at se zadari!!! a treba trocha stesti dopadne i na nas :-D
|
| kaja |
| • |
30.9.2011 13:28:23
Denčo, držím palce, ty tři dny je to možný, třeba vydrželi!!!!!
. Já už bych mohla za chvíli testovat, ale pochybuju, cítím, že ms je tu každou chvíli, chjoooo!! |
| Denča7 | 32766 |
|
|
29.9.2011 20:54:15
AHojte, jen nakukuju a nedá mi abych nereagovala
![]() Taky pracuji ve školství a právě bych si také miminko přála na prázdniny. Nechce se mi dětičky opouštět v půlce roku. Tento cyklus jsme ovulku nestihli. Manžel byl pryč. těžce jsem to snášela, fakt jsem už prdlá. Možná kdyby spermije vydrželi 3 dny a počkaly si...ale to těžko.Takže se těším na další cyklus. Jinak všem co to vyšlo gratuluji!!!! ![]() |
| Amálka 25 |
| • |
20.9.2011 20:15:32
Tak dnes zase nic, vidím to až na další měsíc pokud se povede ...:-(
![]() |
| kaja |
| • |
20.9.2011 13:58:59
Amálko tak na dnešnek hodně štěstí! :) Já jsem nějak hotová, doufám, že na mě neleze nějaká nemoc, syn se teď akorát vyhrabal s laryngitidy, tak doufám, že budeme mít chvíli pokoj.
|
| Amálka 25 |
| • |
19.9.2011 23:00:03
Hakovat mi nevadí, při prvním jsem byla doma 9 měsíců a kousala jsem se nudou, já chci pracovat dokud to půjde, užít si po mateřské prázdniny a pak do práce, ale nebudu předbíhat :-D
Zítra se tomu ale můj muž nevyhne i kdyby padaly trakaře... :-D |
| kaja |
| • |
19.9.2011 22:19:56
:) :) :) manžel si teda vybral blbou dobu na nemoc. Můj muž taky nestíhá, dneska ještě není doma a zítra přijede taky až kdoví kdy, takže skutek asi utek :)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.