| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1030] Názory 10311040 z 8992  [Dalších 7952 >>]
Petra75+3 kluci 123532
12.3.2013 21:11:52
Dobrý večer vespolek.

Tedy teď mě pobavila diskuse o otesánkovi. Jsem čekala, jaké strašlivé množství jídla to mimi sní a oni ho zatím spíš trápí hlady. To by měli vidět našeho žroutíka, už mi začíná nadávat, když pochopí, že je miska prázdná, když vyškrabuju zbytky. Přesnídávka po něm fakt nezbyde, to by se kluci načekali.
Jinak dnešní neurologie super, už tam nemusíme~R^ Ještě mi doktorka při odchodu kladla na srdce, že žádné posazování, žádná chodítka, ani ta aktívní, ani odrážedla, ať chodí sám kolem stěn a pevných věcí a žádné tlačení něčeho před sebou. Hm, tak nevím, jak mu časem vysvětlím, že s židlí se nechodí.~:-D Když si vzpomenu, jak si to Davča vždycky valil s židlí po kuchyni.
Andrýsku, Mufi, vaši kluci jsou o dost mladší, teda Honzík skoro o měsíc, ne? Takže mají spoustu času. Šíma před měsícem taky jen ležel a točil se na břiše dokola, zato teď ukáže každý den něco nového, jde to strašně rychle.
Andrýsek + 2 109157
12.3.2013 19:53:11
Mufi, no vidíš, mám a nenapadlo se mě podívat, teď jsem koukala a je to tam, já měla strach jak přijme přechod z obyč sunaru na HA, u první lahvičky drmlal, ale te´d už zase saje jako duha. já už u Sylvy ani nevím, ale asi měla první zoubky dříve, určitě na těch 6 měsících měla.
já vlastně teď ani nemůžu podávat nebo spíš začít podávat žádný jogurt, kromě teda náhražkových sojových a na to kašlu, když pije Um. dr. mi sice dala i recept na nějaký úplně štěpený Nutrilon, ale to nechci, za prvé by se měnila značka UM a za adlší, to mi zkoušela i u Sylvy a ona z toho hodila šavli, budu dávat ten nutradefence Ha, když ho bez problémů pije, tenhle boj s atopáky mě asi zničí.
Mufina + 4 rarášci 5426
12.3.2013 19:25:36
Andrýsku a nemáš kupony do DM drogerie? Já tam kupuji právě Sunar Nutradef. a vychází se žolíkem -25% z ceny, to je nějkých 260,-Kč, to se pak cenou vyrovná těm ostatním, přibližně. Jinak pasu po lékárnách, když někam jdu a sem tam se mi podaří koupit 1+1 nebo jiná akce.
S přesnídávkou je to u nás to samé, jak ji děti zmerčí, chtějí taky a když zrovna není, sedí a čekají jak vrabečci, co jim bráška nechá.
Mufina + 4 rarášci 5426
12.3.2013 19:21:19
Katka měla první zub v 10ti měsících. Matěj má dva, ale co se zubama, když se nechce hýbat, že jo, ale zatím ho nechávám být, zrovna mi tady nadává. Martínek ho dnes vyklopil z leházka na zem. Pak Matěj ležel na dece na zemi a Marťa divočina letěl, nedívá se pod nohy a málem ho převálcoval, stihla jsem do Martínka drcnout, aby ho minul, ale zase řval Martínek.
Andrýsek + 2 109157
12.3.2013 17:43:03
Já dnes byla v poradně, Dr. se jen ptala, jestli se přetáčí, na zvedání se ani neptala, na zoubek ano, tak jsme se pochlubili prvním klofáčkem ~t~ a jinak jsme konzultovali jen ten atopák, minulý týden to měl hrozné, tak jsem přešla ze sunaru complecx na sunat nutradefence HA 2 a změnili jsme kosmetiku, používáme od pátku a - dermu a jako zlepšení vidím, al epeněz jako za kozu ~8~ No a dneska odpoledne jsme začali s ovocnou přesnídávkou, dala jsem banánovou a říkám si, tak když to nesní, tak sylva to dojede, prdlajz, sylva viděla přesnídávku a : já ci takýýý...tak dostala taky a jak to dopadlo, snědla půlku, Honza zblajznul svoji a tu půlku dorazil po Sylvě, ale pak se tak šíleně zadělal, ale je spokojenej.~d~
Edvi+1+1 46083
12.3.2013 17:27:20
Mufi klid, děti nejsou stejné. My zas pořád nemáme ani jeden zoubek.
Mufina + 4 rarášci 5426
12.3.2013 16:48:18
A u nás dnes sněží ~a~
Jak píše Edvi, počasí děs, sluníčko snad už znám jen z obrázku.
Mufina + 4 rarášci 5426
12.3.2013 16:46:55
Andrýsku, tak ne že bych nebyla ráda, je to takové mazlící mimi ještě, nikam neutíká, stačí mu se převalovat jak píšeš. Ale jak čtu, co kdo všechno umí, tak mám na zítra docela bobky, aby nás někam nehnali cvičit, to bych fakt nerada. I když naše dr. se moc neptá, poslechne si srdíčko, prohmatá bříško a finito, sestra změří a zváží. I když Martínek byl ze začátku taky lenivec a pak najednou fuk fuk a dohnal snad všechno naráz.
Andrýsek + 2 109157
12.3.2013 16:23:19
Mufi, klídek, my máme teprve první zoubek, objeven včera babičkou. Co se týká aktivity, je aktivní, společenský, ale pouze se převaluje na všechny možné strany, měl jako náznaky na zvedání, ale to byla snad výjimka a jen jednou, po pravdě, jsem zatím ráda ~:-D
Barambulka L+V 06 +B 12 134321
12.3.2013 11:19:58
A nějaký tip na botky do kočárku nemáte? Na klasické mi přijde fakt brzo, když si teprve stoupla. I když s její rychlostí to obcházení možná nebude dlouho trvat.

Klasické botky na chození jsem plánovala až někdy na začátek léta.
[<<Předchozích 1030] Názory 10311040 z 8992  [Dalších 7952 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.