| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 8992  [Dalších 7942 >>]
Edvi+1+1 46083
12.3.2013 10:51:26
Mufi ty bacily bych rekla ze utoci hodne i ten smog.zacina mi to pripadat neskutecne.jako letos snad zatim slunko slo videt jen jeden den :( proste silene.
Boty uz mame normalni pripravene. Doma travi 99%casu ve stoje obchazenim nabytku tak venku to asi nebude jinak.vcera mi z kocaru neustale vystupoval a chtel to zkoumat venku.a presne ted ma hrube ponozky a fusak ale snad uz se otepli at muzem fusak uklidit:)
Mufina + 4 rarášci 5426
12.3.2013 10:08:23
Ahoj, se mi zdá, že chodím na špatnou diskusi či co, že jsme tak dva měsíce za vámi. Matěj se spkojeně houpe v lehátku, piští v něm jak podsvinče a pak se tomu řehtá. Na rovné ploše dělá tak akorát hodiny nebo se přavalí na bok, pořád mudruje a když se mu podaří vyloudit zajímavý zvuk, směje se tomu. Zítra máme poradnu. Jo a stále nejí, pořád jen minimum mrkvičky nebo řepy anebo přesnídávku, ta mu jede a zrovna tu mu ale nechci moc dávat, dokud nebude jíst zeleninu.

Jinak na nás stále útočí bacily, ale tak nějak divně, vždy dva dny teploty, dusivý kašel, teče z nosu, pak zas dva dny zlepšení a tak pořád dokola.

Martínek mou snahu o odplenkování stále bojkotuje.

Barambulka L+V 06 +B 12 134321
12.3.2013 10:08:04
Edvi botky jsem řešila taky. Ale ne ve smyslu na chození, ale do kočárku, aby měla něco na nožičkách. Přece jen, jak vyndáme ze sporťáku fusak a nebude ještě tak teplo, něco by na nožkách mít měla. Předpokládám, že v kočárku chtít být moc nebude, tak když ji vypustím na zahradě, aby nebyla jen v ponožkách.
Edvi+1+1 46083
12.3.2013 8:14:16
koukám, že to začíná být veselé všude.~t~
My byli koupit botičky. :-) dveře do sklepa řeším taky pořád. dojde si kolem nábytku už kam chce, když doleze k ohrádce co uzavírá kuchyn tak se neskutečně rozčiluje. Včera se mu povedlo samotnému nastoupit na odrážedlo. frajer přehodil nožku a vydrápal se.~8~

Ráno už vstáváme v 5, jsem furt neskutečně unavená.
Petra75+3 kluci 123532
11.3.2013 22:03:59
Ahoj, holky.

Barunka je moc šikovná.~R^
Gab, tak to už si zvyklá a považuješ to po těch letech za normu. Já už si odvykla. Pořád mě překvapuje, že mimino fakt neleží tam, kde ho nechám. Na záchod za mnou už taky přilezl, i v koupelně už byl, ale opatrně, studila ho dlažba do paciček a přelézt prah se mu podařilo až po dlouhém a těžkém boji.~t~ A jak je nás doma hodně a jak jsou chlapi roztržití, tak furt chodím a zavírám za nima dveře. Mám obavy, že je jen otázkou času, kdy někdo nezavře dveře na schodiště a mrně se vydá na průzkum do sklepa. A abych se nenudila, začal si klekat do vysokého kleku, nejradši leze po mně a když jen trochu může,tak se vytahuje i do stoje. Anebo se na čtyřech staví na chodidla a na hlavu, takže nad ním visí neustále hrozba natlučeného nosu.
Zítra jdem opět zase jednou na kontrolu na neurologii a i když vidím, jaké dělá pokroky, stejně mám strach, co když se jí nebude něco zdát.No snad se frajer předvede v plné formě.
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
11.3.2013 11:43:31
To je fakt, soustrast mamince.~6~

Já nebyla sama na WC už od doby, kdy začal Filípek lézt. ~7~
11.3.2013 11:07:15
Taková malá motorová myš jo?

Barušce gratulace a mamince soustrast. To je mazec, každou vteřinu je na jiném místě, stoupá si u věcí, které na ni můžou spadnout, pořád jí jsem za zadkem. A nehrozí jít v klidu na WC a nechat ji v obýváku. By těch pár vteřin nemusela přežít ve zdraví:-)
11.3.2013 10:02:27
Barambulko, gratulace Barunce!
Emča nic. Pomalu se z plazení chystá na lezení, už se šteluje prdelkou na bok, aby si mohla sednout, ale jinak pokrok žádnej. Jen přidala na rychlosti, už je rychlá skoro jako Bolt. ~t~
11.3.2013 9:22:38
GAb gratuluju k náušničkám. Ty holčičky s nima vždycky tak rozsvítí.

BArbucha si začala stoupat. No potěš. Každou chvilku někde břinkne, spadne...
11.3.2013 7:32:54
Ahoj, holky.
Včera bylo odpoledne tak krásně, už to vypadalo jako jaro. Dneska je sice o poznání hůř, ale už se to blíží!!! ~R^
Byli jsme na procházce a pak jsme si užívali na zahradě a nemůžeme se dočkat...

Eminka má od středy náušničky, strašně jí to zjemnilo, je nádherná.
Filípek úspěšně pokračuje v odplenkování, už má jen ven a na spaní, ale spíš jako moje jistota, on to zvládá v suchu. ~g~
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 8992  [Dalších 7942 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.