Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
3.3.2013 14:38:09
to je dětí jako smetí
![]() u nás to vypadá často obdobně, akorát ty děti máme více odstupňované. A nemáme takový pořádek, přes den není kolikrát kam šlápnout přes hračky. My co máme děti jezdíváme ještě se známýma na týden na hory ny pronajatou chalupu, chatu. Loni jsme teda poprvé vynechali, abych nerodila někde po cestě a letos ještě nevím, to se zase všichni nevejdeme do auta, budeme asi výletovat po oklolí, což taky není k zahození, abychom neskončili někdy tak, že budeme znát všechny hory jinde, jen ty naše ne.Válení mě baví chviličku, ideální je kombinace jako píše Petra, den u moře a pak se někam posunout, povýletovat a za pár dní zase odpočinek, ale s malými dětmi asi docela náročné, tak to necháme na někdy až povyrostou a každý si unese aspoň malý batůžek s pitím, svačinou, svetrem, .... |
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
3.3.2013 13:36:57
Teda, Pralin, dobrej mazec!
![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
3.3.2013 11:45:49
Pralin jééé ty máš doma hezky veselo
To je mazec ![]() No u nás to vypadá taky jak ve školce, ale jen s jedním dítětem., Ale těch věcí všude... ![]() ![]() No jinak mrňous dělá baletku, drží se jednou rukou a dřepuje a začíná se pouštět a zkouší chodit. už se mu daří dva kroky mezi stolem a skříní...je to mazec. |
| Pralin | 95454 |
|
|
3.3.2013 10:47:29
Ja to mam stejne jak Petra, driv jsem se litani tolik nebala, nejdele jsem letela do Indie asi 8 hodin to letelo, uz si to nepamatuju...no ale co mam deti bojim se vic a vseho:) je mi jasny ze to Porto pokud by se clovek rozhodl jet autem by nemohlo byt na bazi 2 dny zaverni v aute....jeli bychom radeji dele, vic staveli, nekde se treba stavili.....ja si spis zahravam s myslenkou, ze potom co jsem porodila a pokojila dve deti si zasluhuju dovolenou, takze by partner zustal s deckama doma a ja bych si to jela uzit s kamoskama:))) jen nevim jak s kojenim, zas to pro me neni duvod k ukonceni kojeni, to radeji s nima pojedu za rok, nebo v zime...jedem tam za neteri co tam je na erasmu a bude tam zrejme jen do cervna...tak to musim nejak vymyslet:)
A co vikend? My tu mame docela veselo, mam tu od ctvrtka dve kamosky, jedna s dvema holickama (3r a 10m) a druha s chlapeckem (11m), dneska uz teda jedou domu ale bylo to moc fajn. |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
3.3.2013 7:22:08
No Portugalsko je daleko. Naprosto chapu zvazovani dopravy. Ja letela naposled pred dvema lety a od te doby sevsprajcla ze uz nikdy a zatim me to stale drzi. Takovy panicky strach jsem nezazila.u silenych turbulenci jsem se kousala do rukavu abych nervala a pri pristani...pristavali jsme ve Frankfurtu o vanocich pri snehove kalamite kdy bylo letiste temer uzavreno,lidi tam spali na lehatkach...ale nas prijali a na draze mu to pekne ujelo a smyklo. To uz nas vykriklo vic.
![]() |
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
2.3.2013 21:48:31
Tak do Portugalska autem a s dětma, to by asi někdo z nás ve zdraví nepřežil, i když ti velcí by se aspoň dali zabavit třeba přenosným DVD nebo nějakýma hrama, co by dělalo mimino zavřené dva dny v autě, to si radši nepředstavuju. Letadlem jsem letěla několikrát, zajímavé je, že za svobodna a bezdětna jsem strach neměla vůbec. Ale když jsme naposled letěli s nima, tak jsem byla dost nervní a když jsme se cestou zpátky dostali už nad ČR do slušné bouřky a v ní jsme přistávali, tak jsem držela kluky za ruku, jako aby se nebáli a přitom jsem byla mrtvá strachy já. Čím jsem starší, a čím víc mám dětí, tím větší katastrofy si dokážu představovat.
|
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
2.3.2013 21:20:47
Pralin, já mám taky strach z létání, úplně Tě chápu, ten můj by chtěl jednou do Dominikánské r. ( tak stejně an to nemáme), ale já mu rovnou řekla, že bych tam neletěla, že leda lodí výletní, že, což je krávovina
![]() |
|
|
2.3.2013 20:36:35
Pralin, moji známí jeli na dovolenou do Portugalska autem, jeli několik dnů, myslím že 3, přespávali cestou a po návratu řekli, že už NIKDY! Jedině letadlem.
A to cestou přespávali u známých a kamarádů, nikde po hotelích... ![]() |
|
|
2.3.2013 20:28:55
Edvi, s tím jogurtem nevím, Filda žádnou takovou reakci neměl.
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.