| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1090] Názory 10911100 z 8992  [Dalších 7892 >>]
Pralin 95454
2.3.2013 20:10:13
Ja si myslim ze pro rocni ditko je dovolena u more paradni, muze si tam na pisku stavet, delat babovky, koupat se....samozrejme ze to same jde u rybnika, o tom zadna, ja jen ze nezastavam nazor: mame male deti nemuzem jet k mori.....

Edvi z 99% letecky, ale furt spekuluju jak to udelat abychom letet nemuseli, mam strach z litani:(
Edvi+1+1 46083
2.3.2013 17:49:07
Pralin a do Portugalska jedete jak? letecky?

Holky zařadila jsem bílý jogurt a doted malý kakal tak jednou za dva dny. A ted teda i 4x denně, občas řidší, ne průjem. Může to mít souvislost? A značí to něco špatně? Nebo to může být?
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
2.3.2013 10:01:17
To my právě válecí jsme oba s manželem. Já jsem líná jak veš ~;) a on se za rok najezdí tolik, že je rád, že aspoň o dovolený je v klidu. Letos to asi bude s mrňatama náročnější a povalování si neužijeme, ale mně bude stačit sluníčko ve vlasech, horkej písek na nohách a slaná voda na kůži, kolem mě moje lásky a budu spokojená jak blecha.~s~
To cestování asi není ideální, ale jedeme na dva týdny, tak se z toho snad mrňata vzpamatujou rychle.~d~
Edvi+1+1 46083
2.3.2013 6:49:45
No my prave taky nejsme vubec plazovi valeci.takze i pokud bychom vyjeli do chorvatska tak i tam mimo sezonu.kdy nebude vedro. O koupani nam nejde.
O tech exotickych dovolenych jsem to slysela taky ale tam urcite nepatri stredomori.
Petra75+3 kluci 123532
2.3.2013 0:04:35
Jinak já bych si dala líbit i to válení se na pláži
s dobrou knížkou, my jsme to s manželem vždycky střídali, jeden den pláž a leháro, další den výlet, památky, muzea, tržiště a tak. Ale pro děti to moc není. S klukama jsme byli u moře poprvé až předloni, kdy jim bylo 6 a půl a 4 a to už bylo celkem fajn, ale i tak to pro ně bylo náročné, Davča nám většinou někde usnul, výletovat se s ním moc nedalo. Tak max. aquapark a lodičky. Plavat chtěli spíš v bazénu než v moři, rádi si pohráli v písku, ale bylo potřeba na ně dohlížet, takže žádnej velkej relax. Teď už to bude jiné, zase jsou o kousek větší, ale k tomu mimino, co se bude zrovna pokoušet o své první krůčky. No, vyzkoušíme model oddělené dovolené a uvidíme, jak budeme spokojení.
Andrýsek + 2 109157
1.3.2013 23:24:14
Petro, to třeba já se těším na pondělí, úterý, obě děti mi teda zůstanou doma, ale mám mzdy, tak mi máma hlídá, ale ten můj bude dva dny pracovně na Šumavě, tak se těším na ten klídeček, žádné vaření, malá se anjí u babičky, já se něčím odbudu....atd....takže to budeš mít relax v létě na pár dnů, to chápu.~R^
Pralin 95454
1.3.2013 22:59:01
Jj chapu, tim bylo to moc fajn myslim ze nebyl zadnej problem....jinak zadna supr dovolena to nebyla, prave taky nejsem typ co vydrzi lezet u more...
Petra75+3 kluci 123532
1.3.2013 22:53:58
Pěkný páteční večer přeju vespolek.
Koukám, že zima ještě neskončila a tady se už plánuje léto, moře, palmy, písek....Jela bych hned, ale s malým bych si to asi neužila, když si představím tu výpravu, balení věcí pro všechny, většina starostí na mě, dlouhá cesta.A navíc si myslím, že malým dětem velké cestování a změny prostředí zase až tak neprospívá. Takže radši zůstanu doma. Ale dovolenou mít budu, protože k tomu moři vyrazí tři chlapi a mě zůstane doma jen mimino.Máme zamluvená tři místa v jednom kempu blízko Rimini, cesta přes noc autobusem, bydlení ve stanu, plná penze i se svačinkama pro kluky, pitný režim, pár známých tady od nás, pro tatínka to znamená minimum starostí a myslím, že si to užijou. A pokud by si to náhodou rozmyslel, tak může zůstat doma s prckem on a užívat si pojedu já.

Šíma konečně zjistil, jak to provést, aby se pohyboval dopředu, pěkně střídá všechny čtyři, takže se hbitě pohybuje po pokoji a troufá už si i na chodbu. Za chvíli tu bude hrát s klukama na honěnou.

A díky za tip na červenou řepu, já ji nikdy dříve nedělala a vlastně ani nejedla, nějak se mi nezdála. Ale prckovi chutná. I když tomu vlastně chutná všechno, pusinu ochotně otevírá na cokoliv, dneska poprvé řval, když dojedl a viděl prázdnou misku, asi chtěl přidat.

přeju všem hezký víkend.
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
1.3.2013 22:04:22
Filda už u moře byl, na dva týdny když mu bylo 10 měsíců a bylo to naprosto v pohodě.
Jeli jsme přes noc, takže cesta utekla krásně a tam byl spokojenej na pláži, v moři, v bazénu...
Barambulka L+V 06 +B 12 134321
1.3.2013 22:02:08
Andrýsku ohřátí příkrmu neřeším. Bych se zbláznila Dám i "studený", v létě je mi to jedno. Vodu ohřívat nemusím...stačí převařená v zásobě....

Nějak mě život naučil neřešit, neschýzovat....Ale hlídat u moře dvě nezřízené střely, do toho batole...brrrrrrrr.
[<<Předchozích 1090] Názory 10911100 z 8992  [Dalších 7892 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.