| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1210] Názory 12111220 z 8992  [Dalších 7772 >>]
Kačula + 3 80437
17.2.2013 15:34:13
Gjani jak zavarujes v troube? Gratulka k zubum. Adam nic... Vodu na vareni pouzivam kohoutkovou, po obede pije vodu a tu davam kojeneckou, ale brzo uz dam asi taky kohoutkovou.
Zitra jdou kluci po 14 dnech do skolky, tak doufam, ze tam chvili vydrzi. Doufam, ze A bude zitra dopoledne aspon chvili spat a uziju si klid v dome :-)
GJana& julinka 23941
17.2.2013 13:40:54
ja tedy nedavam vodu, ale dokojuju, rikaela mi to tak doktorka, taky mi rikala, ze jakmile bude julca schopna snist sto gramu zeleniny, zacit s ovocem, pry ne naopak, aby kvuli tomu, ze je ovoce sladke nezacala odmitat zeleninu. No a mame po nejake dobe zacit davat bile maso kazdy asi treti den trochu. Na netu jsem se docetla, ze velmi vhodne bile maso pro deti je kralik. Kurete se bojim, a bio kure je celkem dost drahe. Asi si taky udelam zavareninky s masem, abych to maso nevyhodila. Doma u mamky budu muset udelat cistku a vyzobat vsechny male zavarovacky. Dost jsem si oblibila zavarovani v troube, je to rychle, navic se mi tam vejde hodne sklenic na plech. Nechtela jsem si porizovat zavarovaci hrnec, kam dam tretinove mnozstvi. Vcera jsem tech deset sklenicek mela hotovych i s varenim, coz je podstatna cast casu, asi za dve a pul hodiny. Samotne zavarovani v troube bylo za pul hodiny vyrizene.
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
17.2.2013 13:25:04
Já po zelenině dávám Emince ještě vodu, kapátkem. Trochu si dá ráda. A zeleninky sní teď tak 50g, asi půl skleničky.
GJana& julinka 23941
17.2.2013 13:09:24
to jsem rada, ze nekdo vari z filtrovane vody. Ja si sice kojeneckou vodu koupila a vcera ty prikrmy z toho uvarila, ale mam doma konvici, tak proc se tahat s lahvemi, ze ;o) Filtr normalne menim po trech mesicich, i kdyz se ma menit casteji, no tak ted budu menit casteji.

V titulku jsem uvedla tak jde cas... V denicku najdete tri fotky. Prvni je z rijna, dalsi dve z minuleho tydne.

Jinak prikrm mnou vareny byl pryc, ani nebyly prilis velike ztraty (na brindaku temer cisto). Takze kupovane sklenicky ji davat uz nebudu, neb nemely takovy uspech. Dneska spapala asi 5 velkych cajovych lzicek a celkem rychle, behem deseti minut. Tak zitra dojedeme sklenicku. Jsem zvedava, jestli ji bude smakovat stejne. Davala jsem v pomeru asi osm mensich mrkvi, ktere jsem oloupala a dve stredni brambory. Varila jsem do mekka a pak ponornym mixerem s trochou zbyle vody mixovala na ridci kasicku. Je ale docela dobre mozne, ze ji spis vyhovovala ridci konzistence, kdo vi...
trestidlo 124082
17.2.2013 11:32:12
já momentálně na prikrmy používám kohoutkovou a na caj a pití co ji dávám k prikrmum v konvici prevarim kojeneckou. ale to jen z opatrnosti.
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
17.2.2013 9:29:28
GJani, já vařím z filtrované vody.
Gratulace k zoubkům a bio bedničku závidím, tady to nefunguje, bohužel...
Barambulka L+V 06 +B 12 134321
17.2.2013 8:47:55
Edvi a vy ji pijete?? Nebo ji používáš jen na vaření a k pití kupujete balenou?
Edvi+1+1 46083
17.2.2013 8:45:17
jj u našich taky převařuju kohoutkovou. Ale ta naše má občas kvalitativní výkyvy bohužel.
Barambulka L+V 06 +B 12 134321
17.2.2013 8:38:34
Ahoj při neděli.

Edvi u nás podobně. Bára je jeden moment na jedné straně pokoje a ve vteřině na opačném. Rabuje knížky z police, rabuje šuplíky v komodě, trhá koberec, šmatá po žaluziích. A to jen leze. Děím se momentu, kdy si začne stoupat.

Kojeneckou vodu už nepoužívám. Převařuju kohoutkovou.
Edvi+1+1 46083
17.2.2013 6:54:47
Gjano ja varim v kojenecke ,ale hlsvne proto ze my nemame vodu z vodovodu sle vlastni zdroj a ten neni az tsk kontrolovany a vhodny pro.kojence asi taky uplne nebude.
K zoubkum gratuluju :) my stale nic.

No u nas zacla prestavba bytu. Mimino se zaclo vydavat na zkoumave vypravy bo celem byte, zhazuje co se da, vyndava veci z policek, po vsem se sape ,o vsechno stavi a snazi se poustet chuzi i do prostoru coz dsmozrrjme konci okamzitym padem. Tak montujem zabrany,vratka do kuchyne,kryty.....
[<<Předchozích 1210] Názory 12111220 z 8992  [Dalších 7772 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.