| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1240] Názory 12411250 z 8992  [Dalších 7742 >>]
Andrýsek + 2 109157
13.2.2013 14:36:58
Honzík jí všechnu zeleninu, kromě rajčat, paprik a květáku, to mu tam nedáváme, už měl i trošku masíčka. Včera jsem zkusila dát kupovanou skleničku a nechtěl mi to jíst, tak vaříme. Chci zkusit i nějaké ovocné přesnídávky. No ale ze začátku taky prskal a nechtěl, jsem s ním válčila a co nemá rád, tak nemá rád chuť špenátu.
Mufina + 4 rarášci 5426
13.2.2013 14:20:19
JJ, máme to podobně, jsme na UM, akorát v noci pije co 3 hod., přes den musím hlídat já a ještě kolikrát nedopije a jak jsem se radovala, že už jí mrkvičku, tak to bylo dva dny a zase plive, my se snad ani k ničemu dalšímu nedopracujeme. Je fakt, že jsem mu tam přidala kousilínek bramboru, no poznal to a už zase nechce nic, dnes má přestávku, zítra zese mrkev a uvidíme.
Andrýsek + 2 109157
13.2.2013 14:10:14
Ty dáváš taky UM viď, Mě teda malej spí celou noc, naposledy mu dávám UM třeba kolem 22,30 a prostě v noci už nekrmím, pak hned ráno kolem sedmé, to vypije 150 ml v pohodě aběhem dne už tu pravidelnost taky musím spíš udržovat já, co dávám příkrmy, tak už není jako hodinky, někdy nevypije přes den ani tu 150.
Mufina + 4 rarášci 5426
13.2.2013 13:46:59
Nám se právě postýlka vedle mé postele nevejde. V noci si beru matěje na krmení taky do postele a když u toho usne, přenesu do postýlky, ale když se u krkání vzbudí, tak si ho nechávám u sebe, on se tam hezky rozvalí a usne.

Nevíte, čím vydrhnout koberec, aby nesmrděl zvratky? Drhla jsem kartáčkem s mýdlem i práškem, ale furt to smrdí. Nic jiného momentálně doma nemám. A koberec nemůžu moc namáčet, aby se pod ním nezvlnila podlaha.
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
13.2.2013 13:17:24
Filda spí u nás v posteli v poledne, večer občas usne taky u nás a pak ho přenášíme do jeho postele. Emča má postýlku přiraženou k mojí posteli, takže na ní z leže dosáhnu, ale v noci ji kojím vleže u sebe pod peřinou a pak jí vracím do postýlky, spí se jí tam líp, se mnou se víc mele a budí... stačí, když ji držím za tlapku...~s~
Mufina + 4 rarášci 5426
13.2.2013 12:47:28
tak mě se děti nacpou všechny do jednoho večer do postele a já si nemám kam lehnout. Pak starší dva vyženu do vlastních (ty bych po usnutí asi nevyzvedla na poschoďovku) a mladší dva odnesu do postýlek až usnou. A pak teprve si můžu lehnout. A Matěj většinou od půlnoci spí zase se mnou. Budí se vzorně co 3 hod. v noci, přes den to fláká, když mu nabídnu mlíko po 3 hodinách a sám si "neřekne", většinou nedopije.

Matouš už zase nechodí do školky, v PO se vzbudil se zvýšenou teplotou a celý den proležel, jinak je normál. nachlazený. Martínka to postihlo včera, má zvýšenou teplotu i dnes, včera i blinkal a dnes zase více kadí. Mě bolí v krku a celé tělo, ale chřipka to není. Katka nachlazená, ale do školy zatím chodí, manžel kucká až se dusí a pořád skuhrá.

Už jsem zjistila, kolik se tady platí za vyšetření na trombo. - 1000,- Ještě se musím poptat, jestli mi to náhodou nedělali v těhu, testů bylo habaděj, ani si nepamatuji na co všechno.

A sněží a sněží a taky se už těším na jaro.
13.2.2013 12:16:52
Peti, nemám žádnej univerzální návod, jak to dělat, aby dítko v sedm spalo.
Prostě po předposledním kojením už Emča nejde spát, pak se vykoupe, nakojí a dám jí do postýlky. Když se jí nechce spát, nechám ji tam samotnou a hraje si, povídá a když začne brečet, vím, že je zralá, jdu k ní, položím jí na bok, vrazím dudlíka a plácám po prdelce dokud nezabere. Ještě se tak 2x, 3x probudí a zapláče, ale to už stačí jen dát dudlíka, položit na bok a pohladit. ~d~
Ale ona je celkem pohodový sluníčko pořád...
13.2.2013 12:07:31
No holky, musím přiznat, že se nám posledních pár nocí Emička rozbila. Sice usíná v sedm, ale kolem půlnoci to začíná a pořád se budí, musím ji dávat dudlíka a uspávat a zase se začala v noci jednou kojit. Ale pak spí do sedmi, to je pravda. ~;)
Edvi+1+1 46083
13.2.2013 11:48:21
No tak on má hlavně v hlavě asi nastavený budík, protože at jde spát v kolik chce, at v noci spí jak chce tak ráno pravidelně v 6,15 téměř na minutu vyspáno.
Petra75+3 kluci 123532
13.2.2013 11:35:00
" Spinkej jako Emička! " ~t~To je dobrý, to dnes večer vyzkouším. Mě ty večery zas až tak nevadí, pokud by si v klidu hrál jako přes den a neječel, tak to neřeším. Zas kdyby usínal třeba v 19 hod a pak byl ráno vyspanej v 5, to by mě asi zabilo. Já chodím spát normálně před půlnocí a ráno si ráda přispím. Aspoň mám výmluvu, proč večer nemůžu uklízet. Ale aspoň nacpat myčku nebo pověsit prádlo bych chtěla.
[<<Předchozích 1240] Názory 12411250 z 8992  [Dalších 7742 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.