Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
14.2.2013 18:05:55
Mufi, tak to umí Emča taky. Sevře rtíky a mám smolíka.
![]() A samotná mrkvička jí jela víc než s bramborem, ale snědla i to, dneska 125g. ![]() |
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
14.2.2013 18:01:46
Andrýsku, zkoušela, a to už neotevře ani pusu, ochutná a pak tu pusinu dovede tak dobře zavřít, že tam tu lžičku prostě nedostanu.
|
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
14.2.2013 17:52:44
Mufi a zkusila jsi mu už tu mrkvičku s něčím smíchat, třeba mrkev a brambor, mě honzík samotnou mrkev taky pořád plival, na milost ji vzal až s bramborem.
![]() Petro, no já u malýho taky pomalu bryndáky nepoužívám, jen u příkrmu ten omyvatelný, ale de facto není moc potřeba, to když si vzpomenu an Sylvu, ta měla arsenál bryndáků a ty látkové věčně jako čuně... |
|
|
14.2.2013 14:51:23
Matěj se o jídlo ani nehlásí a když náhodou jo, tak začne řvát z ničeho nic a nepřestane, dokud mu v puse nepřistane dudlík s mlíkem. Ale já doufám, že je to jen přechodné a že zase najde chuť.
Petři, gratulace k zoubku ![]() Já v domění, že Martínek usnul jdu nakouknout škvírou ve dveřích a milý klouček si sundal plínu a matlal v hovínkách, asi chtěl mít čisto. Je to lump, podle mě ví, kdy se mu chce, protože hlásí, že má v plíně sotva se vykadí a letí si pro čistou. A ještě kolikrát ukazuje na nočník a říká "tam, kaka" |
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
14.2.2013 14:38:53
První zubisko už je venku, tak doufám, že to byl důvod pro ty bouřlivější noci a teď bude zase chvíli pokoj ( do dalšího zubu ).
Mufi, tak u nás pravý opak. Mimi nejí, ale žere. Jak se ho zeptám, jestli chce papat, tak začne radostně hýkat,když vidí misku, tak se snaží dostat honem ke mně, posledně ho tatínek držel a málem mu vyskočil z náruče. A když to zdržuju, třeba položím misku a ještě něco musím dodělat, tak řve. Pak sedí, otevírá pusu a "povzbuzuje" mě ke zrychlení. Jenže u toho kouká, co kde lítá, takže se mu stává, že má otevřenou pusu a já nic, protože čekám, až se ke mně otočí, nehodlám se strefovat naslepo. A přišla jsem na to, že ani bryndák nepotřebujeme, když mu ho nedám, tak je čistej, jídlo neplive, ani sousto nazmar. A když mu bryndák výjimečně uvážu, tak se pokecá, protože si s ním pořád hraje nebo se ho snaží taky sežrat. |
|
|
14.2.2013 14:23:05
náš "jedlík" si dal dnes v 6:25 100ml UM, 10:00 to samé, 13:30 5 lžiček mrkve a chvíli na to 120ml UM, tak já nevím, z čeho chce to dítě růst
sice nevypadá, že by mu něco scházelo, ale poslední dobou je fakt nejedlík, zeleninu plive a mlíko nedopíjí. |
|
|
14.2.2013 11:01:31
Hi hi, manžel by dopadl s dotazy na děti u dr. podobně, taky by nevěděl, co kdo bere a jinak si plete i data narození, natož aby věděl RČ, no holt každý na to hlavu nemá, mě to připadá normální, že si to lidi nepamatují. Jinak manža si nepamatuje ani názvy svých léků kolikrát, má to napsáno na papírku, když někam jde, pokud tedy nezapomene i ten papírek.
Tento týden jde se třemi staršími dětmi na oční, já budu s Matějem doma, tak jsem zvědavá, jak to proběhne, doufám, že děti nezboří ordinaci. Koberec jsem taky chtěla původně béžový, nakonec mě manžel přesvědčil na hnědý a teď jsem ráda, ten světlý by už teď vypadal pěkně hnusně. Ale máme spoustů věcí zase ve dřevě a děti jdou a prásk hračkou o tohle a o toto a manža šílí. A ve většině bílé zdi, část už vyzdobil Martínek modrou pastelkou a v ložnici tu co je nejvíce vidět poblil a na druhé straně polil mlíkem, tak to moc taky dolů nešlo, jsou tam vidět fleky. Jo a koberec jak pořádně proschnul se zdá už tak děsně nesmrdí, dnes necítím nic. Ale časem zkusím ten Vanisch prášek, dík za tip. |
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
14.2.2013 10:33:36
Teda ještě pár takových nocí a budu K.O. Jaks to mohla vydržet tak dlouho, Edvi? Mladej je vzhůru tak po hodině a půl, max po dvou, potřebuje se napít a zas usne, ale mě pak chvíli trvá, než znovu zaberu, takže spím tak hodinu a znovu budíček.
![]() Koberec jsem si prozíravě ještě před dětma pořídíla tmavě zelený, takže fleky na něm nejsou tak nápadné. Ale jetý už je pořádně, hlavně proto, že chlap tahá skoro všechno jídlo do obýváku, nevím, proč mu připadá lepší jíst na mrňavém stolku s koleny pod bradou než v kuchyni, asi si to zvykl kvůli televizi, jenže tu má i v kuchyni, a stejně furt leze sem a kluci ho pochopitelně napodobují. Když je včas odchytím, vracím je zpátky do kuchyně, jenže nejsem taky pořád doma, že. Jak to tu fungovalo, když jsem chodila do práce, to si radši nepředstavuju.A jinak mě manžel pobavil, když mi večer popisoval, jak proběhla včerejší návštěva na ORL. Neměl s sebou M. průkazku, to jsem zjistila chvíli po tom, co odjeli. Tak jsem mu poslala sms s rodným číslem. Sestra na něho vyjela, že se má vrátit pro průkaz, tak jí na to řekl, že je po noční a že fakt nebydlí naproti, aby se vracel. No hned byl podezřelej. A pokračovala doktorka, když jí řekl, že byl kluk nemocný a bral ATB, tak se hrozně divila, že neví jaká a co mu vlastně bylo. Prý rozhazovala rukama a vy jste jako kdo, soused nebo co, že o tom dítěti nic nevíte. Přece když máte dítě, tak se musíte zajímat o jeho zdraví. Tak jí řekl, že má děti tři a vytáhl z kapsy kousek krabičky od těch ATB, který jsem mu doma strčila. No nic, napsala mu léky za třista a v pondělí kontrola. Tak nevím, jestli ho tam mám znovu poslat, aby dr. netrefil šlak. Asi sbalím všechny tři kluky a předvedu jí takový menší cirkus. |
| Barambulka L+V 06 +B 12 | 134321 |
|
|
14.2.2013 9:19:24
Ahoj holky.
Mufi čtu dotaz na koberec. Taky ho máme pěkně jetý. Původně byl béžový (pěkně blbý nápad), pak postupně trochu zašedl asi od prachu.Tam děcka vylily naše kafe, tam kaply svoje pití. Pak Bára mu dala zahulit - mlíko, poblinkané (i když to hned drhnu, všechno dolů nejde). Nejhorší jsou fleky, kdy si po obědě grcne (ty rajčata, mrkev), to nejde dolů ničím. Před Vánocema jsem tu lozila po kolenou a kartáčkem drhla koberec vanichem na koberce. Tím práškem. Nasypeš, vykartáčuješ a necháš uschnout a pak vysaješ. Musím říct, že pustil pěkně. Ještě chvilku ho necháme, případně zavolám někoho na strojové čištění a když bude pořád takové bléé, tak vyhodíme a koupíme nový. Spánek? Včera Baru usnula kolem půl čtvrté u nás v posteli a spala tam až do rána. |
|
|
13.2.2013 14:52:19
My už zkoušíme měsíc a je to furt stejné. V nouzi jsem zkoušela přesnídávku a tu snědl málem i se skleničkou, ale nechci nic sladkého před zeleninou.
Tak, teď jsem dělala mlíko po 3 a půl hodině a vypil 12Oml, zase nechal a to si ještě uprostřed udělal přestávku na vypuštění bubliny z bříška. Na to, že je zatím největší nejedlík vypadá ze všech nejlíp, nikdo nebyl tak buclatý. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.