| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1260] Názory 12611270 z 8992  [Dalších 7722 >>]
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
10.2.2013 20:03:53
Jéžiš, holky, neděste mě s náušnicema!
Pořád přemýšlím jestli ano nebo ne, chci až po prvním očkování, ještě Eminka nemá žádné. Ale když to tu tak čtu, moc se mi do toho nechce.~d~
trestidlo 124082
10.2.2013 19:53:22
Pralin:
A jakpak ji zarostly podruhe nausnice? To jsi je nechala podruhe pichnout? Nebo tam jen zatuhly a bylo tezsi je protocit?
Ja Sarce prave nausnice musela vyndat, protoze se to moc nehojilo, a ted uz to zarostlo. Dalsi pokus asi bude az si o ne sama rekne.
Mufina + 4 rarášci 5426
10.2.2013 15:17:45
Andrýsku a s mašlením na pilule je to u mě to samé, si budu muset asi nastavit upomínku do mobilu.
Mufina + 4 rarášci 5426
10.2.2013 15:16:24
Pralin, Bertík je šikulka a je fajn, že to dobře snáší, tak ať brzy běhá ~;((
S příkrmy u kojení asi tak jak píší holky, co potřebuje má a na zbytek dojde časem.
Matěj po měsíci zkoušení, kdy jen plival a v bříšku skončily max.dvě pidilžičky konečně dva dny po sobě snědl skoro celou porci uvařené mrkvičky, to se to hned chystá s větší radostí. Sice se moc netváří a dělá si i přestávky, ale už je to jiná ~y~
To vyšetření na trombo. nevím kolik stojí, pročítala jsem si papír až doma a pak hledala na netu, musím se zeptat, až půjdu příště. My teď chodili dost po doktorech s kontrolami, tak peníze jen lítaly. (Co se děje ve světě nemám páru, na zprávy se nedívám vůbec, noviny nečtu, tak jen co odchytím náhodou na netu, jinak jsem úplně mimo mísu. S takovou nemůžu pořádně ani mezi lidi, jsem zahrabaná s dětmi doma, stresu mám i tak kolikrát dost.) Jinak mám po třech měsících změněnou antiko, prý ta původní už není, tak jsem přešla na Logest.
Andrýsek + 2 109157
9.2.2013 21:12:42
Píšu jako blbec, normálka...~j~
Andrýsek + 2 109157
9.2.2013 21:11:52
No já myslím, že někteří gynekologové jsou te´d opatrnější po tom poprasku ve Francii s Diane 35. Od věci to jistě není, ale proč proboha tolk peněz za toto vyšetřen, faktale je, že zdrv máme jen jedno. uvažuji o tělísku, e řešímda Mirenu neo nehormonální. Zatím beru Femoden a jsem spokojen, jen mě štve nato furt myslet.
Edvi+1+1 46083
9.2.2013 12:52:41
Pralin gratuluju k navratu domu.Jste sikovni jak jste to zvladli.
S prikrmy bych si nelamala jeste moc hlavu.zkousela bych to stale nabizet a ono se to jednou zlomi.

Mufi teda ty si uzivas toho shonu.

Jinak neznam nikoho kdo by mel geneticke vysetreni na antiko byt by se to asi urcite mela.Ja bych si to asi nechsla vysetrit.

Ted resim problem s dvoutydennim zpozdenim...ja nevim asi zas nejake rozhozene hormony nebo co, tohle se mi nestava.
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
9.2.2013 7:42:54
Pralin, jsem moc ráda, že to Bertík zvládnul a že to máte úspěšně za sebou! ~x~

S příkrmy si nedělej starosti, Marinka ještě klidně vydrží jen na MM. Času dost, ona ví, co dělá.~;((
Pralin 95454
8.2.2013 21:52:00
Mufi nechala bych si to vysetreni udelat, mam vicemene negativni postoj k zapadni medicine ale tohle mi prijde dulezity, nekde jsem o tom cetla a ackoliv se o tom moc nemluvi je to pomerne casty jev pri brani hormonalni antikoncepce, nebo castejsi nez jsem si myslela...

Jinak ja teda kadernika navstevuju cca jednou za dva mesice...ale mam vybornou kamaradku kadernici a ta mi vzdycky udela melir v teple domova za pratelskou cenu:) A na horach jsem si zasla i na masaz a ke kosmeticce, teda zadnej velkej ukon jen nabarvit rasy (nemaluju se - nebavi me to) a vytrhat oboci...a pozor byla jsem tam s marickou poprve v saune, teda maricka byla poprve v saune, ne ja:)

Andrýsek + 2 109157
8.2.2013 21:46:45
Pralin, pokud kojíš, tak bych to nehrotila s příkrmy, trochu ochutná a výživu má z kojení.
To u nás UM je to horší v tomhle.

A Bertíkovi přeji, ať může co nejdříve skotačit ~;((
[<<Předchozích 1260] Názory 12611270 z 8992  [Dalších 7722 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.