| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1270] Názory 12711280 z 8992  [Dalších 7712 >>]
Pralin 95454
8.2.2013 21:39:04
Holky nevim jestli stihnu docist a zareagovat...ale chtela jsem vas pozdravit, uz jsme z nemocnice doma a myslim ze to vsechno krasne zvaldame, mam ohromnou pomoc a oporu v partnerovi takze to jde snaz....bertik to take snasi vyborne, uz je to kluk ktereho znam...ikdyz v sadre...muze jen lezet, nesmi ani sedet, 11.3. jde na sundani...tak snad to zvladnem...dekuji vsem co na nas mysleli!!!

Maricka je zlaticko, hrozne hodna celej pobyt v nemocnici....jen ty prikrmy, je ji 7,5 mesice jsme na dvou cajovejch lzickach zeleniny denne, zbytek mliko...co s tim? Mam zacit ovoce kdyz nechce zeleninu? Nebo kase? Jinak se uz krasne otaci ale to je tak vsechno:) Zub zadnej. A uz podruhe ji zarostly nausnice. Jo a v nemocnici prodelala 6. detskou nemoc tak bylo veselo:)

Moc vas zdravim!!!
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
8.2.2013 20:47:23
Jo a mám Mirenu, nic jinýho hormonálního mi na hematologii nepovolili.~a~
A mám kamarádku, která má několik kamarádek, co otěhotněly přes nehormonální tělísko, takže já jsem neriskovala...
8.2.2013 20:45:48
Mufi, mně dělali testy na trombofílii v těhotenství zadara, jen že máma měla trombozu, ale potvrzenýho neměla nic. Zjistili, že mám Leidena, nejstarší syn se nechal taky testovat a taky ho má, máma samo taky. V té mírnější, heterozygotní formě. Mrňata nechám otestovat v létě.
Všichni jsme to měli a budeme mít zadarmo... ~d~
Mufina + 4 rarášci 5426
8.2.2013 18:13:19
U nás taky asi všichni odpadnou, Katka řádí na karnevalu, tatínek tam dělá šatnářku, tak asi přijdou, najedí se, umejou a odpadnou.
Matouše a Martínka jsem tahala dnes s sebou po městě s vyřizováním a nakupováním a odpo nespali, tak doufám taky odpadnou. I maminka už má dost, ale asi se jí to nepovede, hajnout si a v klidu spinkat.
Ráno jsme došli do školky, Matouš se převlíkl, jdeme do třídy a učitelka říká "co to má na tom krku?" měl tam začervenalou kůži, podle mě se zpotil a pak ji měl podrážděnou (dělá se to všem dětem, hlavně pod koleny a lokty). Tak prej jestli ho nechci vzít raději domů, aby nedotáhl nějaký bacil, tož jsme se teda zase pooblíkali a šli. Odpo už to měl v pohodě, už tam nic nemá, jen když se pořádně podívám, tak vidím takovou bledou krupičku a na menší ploše.
Mufina + 4 rarášci 5426
8.2.2013 18:06:30
Holky, vy co berete hormonální antiko, nechaly jste si dělat genetické vyšetřaní k vyloučení trombofilního stavu? Mě to dnes dala sestra a prej si to mám promyslet, neb spadám do kategorie ohroženějších. Na netu čtu, že je to hrazeno pacientem a cena tak 1500-3000,-

Matěj si asi myslí, že je noc, přišli jsme kolem 16té hod. z venku a on pořád ještě chrní v kočárku, jdu ho vzbudit. I tak asi budu mít noční, dnes pobrekával, ale zuby nevidím, že by se mu tlačily další.
8.2.2013 17:22:04
No jo, lidi jsou prostě lidi... Někdy by člověk šílel, co vymyslej...~4~

U nás romantickej večer nehrozí. Buď usne s dětma manžel nebo já. ~h~
Mufina + 4 rarášci 5426
8.2.2013 16:56:18
Gab., budiž Ti to přáno ~;) ještě si s manžou udělejte hezký romantický večer ~;((

Náš dvouleťák má úklid taky na háku, dnes udělal potopu na WC, než jsem přebalila Matěje a pak šel asistovat u kakání Matoušovi a maloval mokrou štětkou po zdi. Mě z něj fakt asi klepne.

Dnes mám asi trochu smolný den, nic mi nevychází. A lidi jsou taky někteří jak prdlí. Pracně se snažím jednou rukou držet dveře do obchodu a druhou tam vtěsnat kočár a martínka, jde kolem chlap, tak jsem si myslela, že mi dveře přidrží, ale on ne, on se ještě cpe do těch dveří mezi kočár. Pak jsme šli čekat na bus k poliklinice, u zastávky stála přes celý chodník sanita, měli jsme chvíli čas, tak že počkáme, až odjede a nebudeme se cpát do vozovky, abychom ji obešli a došli k zastávce. Jenře se dalo čekat jen u schodů z polikliniky, kde se vešel náš kočár a dalo se kolem nás ještě projít. Z pol.vyšla babka a hrnula se k zábadlí, že jako sejde ty schody, tak jsme jí s kočárem uhnuli a stáli za tou sanitou, čekali jsme 10 min. a babka pořád stála na schodišti. Vyšel saniťák, sedá do auta, tak jsme zpátky uhnuli k tomu schodišti, ať může odjet a babka se zrovna rozhodla, že hned, ale HNED potřebuje sejít z těch schodů a prej "můžete mě pustit paní?", říkám "nemůžu, bude vyjíždět sanita, musíte chvíli počkat", ale ona ne, strašně se rozčilovala a když jí teda stojím v cestě, že obejde kočár z druhé strany, kde není zábradlí a musela se vahou opřít o boudu kočáru. Pak tam stejně stála a musela čekat, až ta sanita vyjede. To by člověk fakt někdy ~n~
8.2.2013 13:17:58
Tak mám melíry a vlasy o 10cm kratší. Je to nádhernej pocit. V pondělí musím nutně do práce, tak budu aspoň trochu vypadat jako člověk.
7.2.2013 20:44:43
Mufi, u nás taky dvě starší děti - já a manžel. ~l~
Mufina + 4 rarášci 5426
7.2.2013 19:19:25
u nás mají hračky na starosti dvě starší děti (občas udělám vyjímku a uklidím to já, pořádně), Martínek se učí, ale spíš rozhazuje, spolupracuje jen někdy. Přes den není kam šlápnout ~;) A včera měli vyjímku, uklízet nemuseli, já bych se k tomu dostala až pozdě, tak jsem to taky jen tak shrnula na stranu ~y~ koukám všude stejně
[<<Předchozích 1270] Názory 12711280 z 8992  [Dalších 7712 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.