| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1310] Názory 13111320 z 8992  [Dalších 7672 >>]
Mufina + 4 rarášci 5426
3.2.2013 11:35:43
Pralin, nejhorší už jste zvládli, ať je Bertík brzy fit a vy všichni doma ~;((

Edvi, tak já jsem určitě hysterka, když něco opakuji po x-té a nic se neděje, zapínám ječák, jenže ono to kolikrát stejně prd pomůže, už si kolikrát říkám, že bych se nad sebou měla zamyslet a jít na to jinak a účiněji.

Barambulko, to je fajn, že malá už zase krásně spinká ~R^

A zítra máme zase lítání po doktorech a vyřizování po městě, tentokrát jen Katka a Martínek. Matouš jde po 14 dnech do školky, odřenina zahojená, oko taky. Matěje nechám doma s babičkou, ať ho netaháme mezi bacily. Akorát se do zítřka musím rozhodnout, jak naložím s tím znaménkem Matouše a furt to nevím.
Edvi+1+1 46083
3.2.2013 10:11:16
Tak se mi celkem ulevilo ze je to asi normalni.
Pralin at je Bertik brzy fit a jdete domu.
Barambulka L+V 06 +B 12 134321
3.2.2013 9:55:03
Pralin, tak to má malý za sebou. Zbytek dobře zvládněte.

Jak jsem tu naposledy (asi 14 dnů??) psala, že Bára usnula bez řevu, tak od té doby je usínání uplně v pohodě. Položím do postýlky, ona si chvíli hraje na bříšku, snaží se pérovat na kolínkách a v postýlce jí to jde nejlíp. Vypije mlíko, otočí se na bok a usne.
Jen by přes den mohla spát dýl, než dvacet minut.
Akorát pak v noci dost často mrčí a je vzhůru. Ona jak se otočí na bříško, tak vydrží spát chvilku, začne sebou mlít, zvedat hlau a když se hned nevzbudím a neotočím ji, nezadudlíkuju, tak má mejdan.

Na jídlo konečně krásně otevírá pusinku, jak zelenina, tak přesnídávky. K obědu zbagruje celou skleničku (nejlépe jednu a tutéž - má prostě oblíbený druh). Ovšem domácí nechce. To jí jak vrabec.
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
3.2.2013 7:43:49
Pralin, moc na vás myslím, Bertík je šikulka. Jste tam nakonec všichni? ~x~

Edvi, jestli jsi okřikla prvně, tak jsi světice nebo já hysterka. Já nad děti houkám normálně furt. Nemám s tím problém. Neřvu jak protržená, ale okřiknu klidně. Dokonce na Emču to funguje líp než konejšení. Rázným hlasem sdělený povel "nech si toho dudlíka a koukej spát!" ji uspal už několikrát.
Řvoucí dítě jsem tatínkovi předávala se slovy "teď ty" už mnohokrát". ~d~
Sice jsi vydržela nespat 7 měsíců, ale jsi taky jenom člověk, nechtěj od sebe zázraky. ~6~
Pralin 95454
2.2.2013 21:00:10
Edvi normalni trudomyslnost:)...mne na tohle pomaha vyjet si s maminkama a minkama na par dni...

Jinak jsme v nemocnici, Bertik je druhy den po operaci....
Edvi+1+1 46083
2.2.2013 20:24:13
holky stalo se vám někdy že vás zastihla jakási krize nebo co? Mě včera teda těžce. Nějak jsem měla všeho dost, mylý řval a řval a já chytala nervy. Sama doma (nějak ted bývám) měla jsem chut ho nechat řvát a utéct~a~ I jsem ho okřikla(jak by to mělo nějaký smysl). Každopádně nespal , několikrát usnul, jakmile jsem ho položila opět vzhůru a tak furt dokola. Nedošla jsem ani na 3m. Manžel se vrátil o půlnoci a já vyřízená seděla na zemi s nespícím jásajícím dítětem~d~s tím, že zítra si ho bere sebou on, dala mu ho a šla pryč.~d~~a~
Dnes mám z toho špatné svědomí, že jsem chytala takové nervy a nejsem schopna ho odložit a jen ho tulím.
trestidlo 124082
2.2.2013 19:34:32
gratuluji k zoubkům a přeji hezky vikend
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
1.2.2013 18:48:29
Gratulace k druhému zoubku! ~x~
Emince cítím první kraječku vpravo dole. ~g~
Barambulka L+V 06 +B 12 134321
1.2.2013 18:22:11
Mufi gratuluju.

Bára má dva dolu a horní dva se klubou. Má je naběhlé, vidět takové malé bílé váčky. Snad brzo vylezou a dají na chvíli zase pokoj.
Edvi+1+1 46083
1.2.2013 18:08:32
Mufi gratuluju k zoubku :-) my zatím nic.
[<<Předchozích 1310] Názory 13111320 z 8992  [Dalších 7672 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.