Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
1.2.2013 18:04:47
Matěj má druhý zoubek, objevila jsem před chvílí
![]() |
| Barambulka L+V 06 +B 12 | 134321 |
|
|
1.2.2013 17:14:15
Ahoj holky.
Andrýsku prosím mohla bych mít ještě dotaz?? Jak se počítá do příjmu těch 68 000 dědictví? Blíž bych kdyžtak napsala meilem. Kdybych mohla poprosit, jestli se mi ozveš na meil barambulka@seznam.cz |
|
|
1.2.2013 17:14:15
Ahoj holky.
Andrýsku prosím mohla bych mít ještě dotaz?? Jak se počítá do příjmu těch 68 000 dědictví? Blíž bych kdyžtak napsala meilem. Kdybych mohla poprosit, jestli se mi ozveš na meil barambulka@seznam.cz |
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
1.2.2013 17:12:08
Kde jste kdo? Doufám, že nemarodíte, že jen užíváte klidu
![]() My čtvrteční maratón zvládli nakonec docela v klidu, akorát na kožním mi moc radosti neudělali, nejdříve jsme vyplázli 600,- za vyšetření znamének dermatoskopem (za 3 lidi), já jdu v dubnu 3 znaménka vyříznout a Matoušovo mateřské se jí taky nezdá, tak zvažuji, zda mu jej taky nechám vyříznout, má ho v docela blbém místě nad tříslem, chtěla ho objednat hned, ale pak říká, že vzhledem k věku a povaze zákroku ho nechce stresovat. Ale teď se stresuju zase já, protože se za poslední rok docela zvětšilo a tím, že zákrok odložíme nic nezískáme, akorát budu mít strach, jestli se tam netvoří co nemá, navíc si nemyslím, že za půl roku to zvládne psychicky lépe, chjo. |
|
|
31.1.2013 16:05:06
Peti já to psala hlavně proto, že ten canc o odkladu musíš škole dodat do konce května. A objednací lhůty na poradnu jsou docela dlouhé. Volala jsem si o termín začátkem ledna a dostali jsme ho až v dubnu.
|
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
31.1.2013 15:18:37
Šíma byl právě dneska vzhůru celou dobu, jenže zatím jezdí vleže, takže toho zrovna moc ke koukání nemá
,ale nestěžoval si. Ještě ho neomrzelo pozorovat nebe. Ale byl se mnou i ve škole, a pak ve školce platit obědy a v obchodě nakoupit a jak jsem ho vytáhla z kočáru, tak už zpátky do fusaku moc nechtěl. Z obchodu jsem ho už nesla , máme ho hned vedle domu. Otáčel hlavičkou a málem mi vyskočil z náručí, jak se rozhlížel. |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
31.1.2013 15:04:22
Peto tak to mi se ještě nepovedlo aby se z kočáru rozhlížel. Jakmile vyjedem tak spí
![]() No o vysvědčení u nás raději ani nemluvím ![]() |
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
31.1.2013 15:01:36
Barambulko, pro mě je začátek dubna brzo, já to prostě potřebuju co nejpozději, aby bylo vidět, jestli udělal nějaké pokroky v tom svém patlání. Jinak on přijatý je, kromě logopedky nikdo nevidí důvod proti, ředitelka ve škole- zároveň i ve školce- o něm ví a místo pro předškoláka by se ve školce určitě příští rok našlo. Když na začátku května uvidím, že se fakt zlepšuje, že na sobě maká, tak s ním do té poradny ani nepůjdu. S ním je potíž, že na tu logopedii už v podstatě chodí dlouho, chodím tam s Marou už tři roky, Davča ale bohužel nebyl ochotný dřív spolupracovat, až teď a podle mě se hodně zlepšuje.
Dneska bylo venku tak krásně, sluníčko, teploučko, vyběhla jsem si jen v tenké bundě s kočárkem školákovi pro vysvědčení- má samé jedničky - a byla to super procházka. Já už se tak těším na jaro. Už vidím prcka, jak sedí v kočáře a valí oči na všechny ty nové zajímavé věci kolem, jak je nadšený z poznávání světa, zvědavka moje malá zvědavá. |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
31.1.2013 14:42:52
Tak není možné, dorazil kočárek.
po dvou měsících marné snahy a 4. objednávce už čehokoli. Vypadá celkem pěkně, pocity mám ale trochu rozporuplné. No první dojem že je lehoučký, dobře se s nim manipuluje, kolečka celkem velké, lehce se skládá, vysoká rukojeť, velký košík. Pro mimi pohodlný-zatím.Překvapilo mě, že na to jak všude psali v recenzích, že je fakt prostorný tak až tááák prostorný mi nepřijde, i když jsem změřila, že na délku lehu má fakt tak 84cm tak ho má Norbi tak akorát tedkom, na šířku paráda. Ale teda určitě prostornější než golfky. No a překvapil mě materiál, čekala jsem hrubší, ale to by asi zas nebyl tak lehký. No v podstatě na to co ho potřebuju jako druhý příležitostný kočár hlavně do města naprosto vyhovuje. Jo a barva je teda pěkně výrazná, no aspon půje vidět. |
|
|
31.1.2013 8:29:05
Peti na konec května už je podlě mě pozdě. Do konce května musíš škole nahlásit odklad a školce taktéž, aby věděli při přijímání dalších dětí, kolik mají předškoláků s odkladem.
My jsme loni v PPP dostali termín někdy na začátku dubna. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.