Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
30.1.2013 22:01:25
Tak zápis jsme zvládli, Davču do školy berou, i když se tedy předvedl. Prý namaluj postavičku, to on nedává, tak namaluj něco, no ani čárku. Pak počítal, to bylo v pohodě, to mu jde, pak barvičky, obrázky zvířat dobrý, až na to, že prase žije v ZOO a na žádné další zvíře, které by našel v ZOO, si nevzpomněl, jakoby tam snad ani nikdy nebyl. Pohádku o Budulínkovi nezná, jinou taky ne, maminka před spaním pohádky nečte- čte většinou tatínek a ne pohádky, spíš komiksy, báje, dobrodružné. Básničku si nepamatuje a zpívat se mu nechce. I přes tento supervýstup ho paní učitelka zhodnotila jako školně zralého. Ale ještě si to promyslím, objednám ho na konec května do PPP a uvidíme, jaký udělá v tom mluvení pokrok.
A mrňous, který je tak zlatý celý den a i v noci to celkem jde, nějak nedává večerní ukládání ke spánku. V postýlce být nechce, u prsu si jen cucne a řve, vzpírá se mi v náručí a vřeští, jako když měl koliky. Nakonec ho uspím, vydrží tak půlhodiny a znova, třeba i 4-krát za večer. Tož nevím, co to na mě hraje. |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
30.1.2013 17:18:26
Mufi to mereni
my meli v poradne minule dokonce o 4cm min nez mesic pred tim.aspon dle toho jak to sestra merila.rak to zapsala a rekla Nevadi priste ho zas natahnem.![]() to prebalovani je fakt uz boj. A to uz ho i honim po posteli. hlavne se strasne vzteka. |
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
30.1.2013 14:25:18
Petři, to matěj dělá taky, jen trošku nadzvihnu zadeček, už se točí. Ale zatím zas tak moc akční není, naštěstí, stačí mu přetočit se párkrát za den, zatím sudy neválí. Akorát to neumí zpátky na záda a když ho to přestane na bříku bavit, tak spustí řev.
Dnes má přesně půl roku, v poradně 7870g a 69cm. I když ta míra se mi nějak nezdá, měří se baj voko, krejčovským metrem a před měsícem mu sestra naměřila jen o centimetr míň a porostl určitě, protože se nevejde už do žádných dupaček, co nosil. A napsala nám nějakou mast na tu suchou kůži, tak uvidíme, jestli to bude zase o něco lepší. Rozhodla jsem se Matěje zítra s sebou na kožní nebrat, nemá to teď tak rudé jak to míval. U nás je všude vody a vody, jak taje sníh, hotová jezera. Andrýsku, to právě nemůžu se někde smýkat, musím vyjet brzy, protože nevím, jak dlouho v ambulanci zkysnem (minule 2 hod.) a pak musím pro Katku do šoly. Pak uvařit rychle oběd a frčíme zpátky do města ny kožní a pak zase spěchat zpátky, Katce v 16h.začíná kroužek. Jediná skulina by byla, kdybychom na oční přišli hned na řadu, ale v to moc nedoufám. |
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
30.1.2013 13:50:26
Tak u nás noc dobrá, mimino vzorně spí, jen se občas na chvilku přicucne, pak si vezme dudlík a chrní dál. Kluci taky spali v pohodě, jen ráno mě vzbudilo mohutné tuberácké chrchlání Mary a Davčova hláška- Zacpi si tu hubu, když kašleš! Velkej má už jen lehce zvýšenou teplotu, malej trošku víc, ale ten zápis zvládnem, babička přijde pohlídat zbytek.
Šíma má z té nově nabyté schopnosti se sám hýbat takovou radost, že mám problém ho přebalit a oblíct, furt se vytáčí na obě strany. Taky kojení přes den je dost mizerné, cucne a pouští, hned si sedá a čučí kolem. Taková ohromná změna, ještě před pár dny ležící placka a teď skoro batole. |
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
30.1.2013 12:18:06
U nás taky noc děsná.
Emička dobrý, ale Filda se v půl dvanáctý probudil a že jako hotovo, vyspanej, vstáváme! ![]() Nakonec se u nás v posteli mlel do pěti, ale nevyspali jsme se nikdo, vůbec nevím, co to s ním je. Občas tohle má, ale tak ve 4, v pět.... tohle byl brutus. ![]() |
| Barambulka L+V 06 +B 12 | 134321 |
|
|
30.1.2013 11:55:22
Jééé, děkuju Andrýsku.
A dítko narozené v červenci můžu započítat už v tom měsíci? |
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
30.1.2013 10:26:16
Barambulko, nezadává, to je nemocenská dávka osvobozená od daně z příjmů. Od zaměstnavatele si jen vyžádá potvrzení o sražené dani za rok 2012 a to zahrne do přiznání k dani z příjmů.
|
| Lenka +L 06/07+E 06/12 | 39272 |
|
|
30.1.2013 9:21:10
ahoj,všem marůdkům at je brzo líp u nás už mírné zlepšení,ale měli jsme nejakou blbou noc skoro celou prořvanou takže jsem ko.
Já mám firkon swing long a zatím teda spokojenost tak jsem zvědavá na sporták hodlám ho u nás používat co to pujde. |
| Barambulka L+V 06 +B 12 | 134321 |
|
|
30.1.2013 8:45:58
Jééj tady toho od včerejška přibylo.
Holky prosím nění tady některá účetní?? Zadává se do daňového přiznání vyplacené OČR? Manžel byl v roce 2012 asi 2x na paragrafu, ten vyplácí OSSZ. Je třeba ještě zajít tam? Nebo stačí jen ten výpis z práce, kolik byl příjem, sražené zálohy a pod.?? |
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
29.1.2013 22:16:04
Mufi, no to věříím, já si přijdu na nákupech jako I.T. i jen se dvěma dětma, natož 4, jen si to užij a pěkně natáhni
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.