| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1370] Názory 13711380 z 8992  [Dalších 7612 >>]
Edvi+1+1 46083
29.1.2013 12:36:42
Tak nakonec snad dojde tento:
Edvi+1+1 46083
29.1.2013 12:31:30
Střídat se to může, ale s odstupem, ne dohromady.

Jééé holky tady se to krásně rozzoubkovalo:-) my zatím nic, i když občas zkusím ťukat lžičkou což je strašně zábavné, má u toho úplně záchvaty smíchu~t~

Holky já už málem ztratila nervy s koupi kočárku, snažím se dva měsíce koupit kočárek a už po třetí mi zrušili objednávku, že ten co jsem si vybrala už nebude k dodání. A to jsem si ten třetí už ověřila předem zda bude dostupnost...~8~dokonce u několika eshopů. No nakonec jsem objednala konečně dnes už něco co snad je dokonce skladem a dokonce snad dnes odesláno, jsem táák zvědavá zda příjde. I když už to není úplně to co jsem chtěla, tak snad bude nakonec fajn.
Barambulka L+V 06 +B 12 134321
29.1.2013 12:10:40
Ahoj holky,

Andrýsku můžeš. Střídám po třech hodinách, když nezabere srážení třeba obkladem.
Fabiena+3 124340
29.1.2013 10:37:16
ahoj,
děsně nestíhám ~:(, ale chci napsat, že už máme 3 dny konečně ten zoubek ~z~. Poznala jsem to po měsíci mrzutění, poplakávání a nočního vstávání tak, že odpoledne najednou moje dítě bylo souvisle hodná, klidná a trpělivá holčička, nevěřícně jsem kolem ní chodila až jsem řekla: to je jako kdyby ji někdo vyměnil zase zpátky... a teprve tím mi to došlo ~t~ a šla jsem pátrat do pusy.

A hádejte co: byl tam! ~y~ ~t~ ~3~
Andrýsek + 2 109157
29.1.2013 10:35:41
Holky, když je vyšší horečka a kašel, dá se kombinovat nurofen sirup a panadol sirup, kdysi mi to radila jedna zdravotní sestra já to zapoměla. holka má horečku a kašel, na kašel tu mám stoptussin sirup, zase se mi s ní nechce lítat hned k doktorce, navíc teď už má i poradnu pro mimina, tak tam lézt...nevím. Dala jsem jí zatím nurofen sirup 5 ml.
GJana& julinka 23941
29.1.2013 10:16:08
Ahoj děvčata,doufám,že se máte dobře. Včera jsem u julci objevila zoubek těsně před proriznutim.
Edvi+1+1 46083
27.1.2013 6:09:49
Taky máme nějaký bacil :-( nebo spíř rýmu, bez teplot, zato šíleně ucpaný nos, nemůžu pořádně nakojit, dusí se, vzteká, že nemůže mít cumel, protoe nemůže dýchat.Odsávání je neskutečný boj s následným hodinovým řevem.~a~

Ale jinak začíná pěkně žvatlat :-)
Mufina + 4 rarášci 5426
26.1.2013 17:45:58
Petři ~R^~R^~R^ beztak to Šíma tajně trénoval a teď se rozhodl předvést se v plné parádě ~y~ umí toho najednou docela dost.

My jsme si snad dotáhli nějaký bacil či co, Matěj včera půl dne proplakal a měl 38 teplotu a ještě mu ke všemu roste další zub. Dnes pobrekává a "mutuje" nebo nevím jak to nazvat, sem tam pokuckává. Martínkovi teče z nosu a v noci opět kašle až skoro dáví, ale je to míň než posledně.

No, ono se to dalo trochu čekat, že, že to nebude procházka růžovým sadem s miminkem a divochem Martínkem,, jen se mi někdy zdá, že to je nad mé síly už a pak mě to zase přejde. My hlídání moc nemáme, jedna babička daleko a druhá pohodlná, zrovna dnes mi vzkázala, ať se zítra s dětmi stavíme, ji nenapadne že by mohla přijít sama, to raději vzkáže, že je jí smutno a máme se stavit, někdy mě to už taky točí. Takže já mám pooblíkat všechny děti a pěšourem s kočárem vyrazit na půlhodinovou procházku k nim a pak je tam všechny krotit, aby nedej bože něco nerozbili atd ...., no, to by ale bylo na dlouhé vyprávění.
Petra75+3 kluci 123532
26.1.2013 13:52:06

A přece se točí! ~z~
Poslušně hlásím, že se náš knedla konečně rozhodl, že se bude pohybovat. Předvádí bravurně otočku na bříško rovnou na obě strany, na bříšku se točí dokola a pozpátku prchá z podložky. Má z toho hroznou prču a kluci taky. Já se moc nesměju, protože kdo ho bude hlídat, aby něco neprovedl, nesežral, neroztrhal, nespadl ze schodů,....doplňte podle vašich zkušeností? No přece maminka.

Jinak mám velké dilema s Davčou. Ve středu máme zápis do školy, byla jsem rozhodnutá ho tam dát, i když je nejmenší, skoro nejmladší. Ve školce ho chválí, že dělá jako předškolák velké pokroky, mezi dětma se neztratí. A bum, včera na logo dr. říkala, že ona by mu rozhodně dala odklad, že bude mít u ní ještě spoustu práce, že mu ten rok prospěje. Tak nevím, on sám chce jít, ve školce pokračovat nechce, i když tam má kámoše o pár měsíců mladší, kteří s ním do školy nepůjdou.Kamarádí i se staršíma klukama na fotbale a oni s ním, mají ho všichni rádi.

Mufi, nemáš to jednoduché. ~6~ S dvouleťákem se těžko vyjednává, zvlášť když je trošku živější nebo paličatější. Zažívali jsme to právě s Davidem, to je taková palice dubová, kolikrát se někde seknul a nereagoval na nic, běžně jsem ho odnášela v náručí,
řvoucího, kopajícího. Jenže jsme k tomu neměli to mimino, takže se to dalo zvládnout. Ale sama radši vyrážím se všema dodnes jen když to nejde jinak, naštěstí většinou možnost hlídání.
Mufina + 4 rarášci 5426
24.1.2013 18:48:17
Kačulo, mě taky ta trpělivost chybí a dost často. Člověk si pak říká, že to určitě šlo vyřešit i jinak, bez řevu nebo plácnutí, ale v tu chvíli bych Martínka nejraději roztrhla a vyletím jak čertík z krabičky, musíme na sobě zapracovat oba.

Paní dnes v obchodě říká "Ty jsi ale zlobivý chlapeček", asi by mu ráda plácla taky.

No, ještě že už je večer, dnes se táááák těším, až ten drak usne. Předpokládám, že se mi nasáčkuje do postele a bude se chtít tulit.
[<<Předchozích 1370] Názory 13711380 z 8992  [Dalších 7612 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.