Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
17.1.2013 12:46:23
Jsem asi stará, úzkostná matka, ale já bych prostě plakat nenechala.
A rozhodně si nemyslím, že je fuk, jestli pláče mimčo u Estivila nebo u maminky v náruči. Jako ano, mamince to jedno je, ale miminku rozhodně ne. Pláče proto, že má nějakej problém, bolení, je přetažený nebo já nevím co, ale rozhodně je rozdíl, jestli ten problém nakonec zvládne u maminky v náruči nebo samo, v postýlce, ve tmě... Od toho tu jsem, abych Emince pomáhala, když je jí ouvej, ne ji v tom nechala a poraď si, jak umíš. To je moje momentální role v jejím životě, uspokojovat potřeby, které má. A ty jsou jídlo, spánek, sucho v plence a sociální kontakty. Respektuju, že to někdo zkouší takhle a jinej jinak, ale takhle to vidím já, dělala jsem to tak už s klukama a ani jeden není závislák nebo by neuměl usínat sám... Nedělám si patent na rozum a nechci, aby to znělo jako mentorování a hanění metody někoho jinýho, jen můj názor. ![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
17.1.2013 11:38:11
No prijde mi to zakove trochu drasticke.Ale naprosto chapu,ze to v urcite dobe nekdo zkousi.Ono to silene uspavani jednou dojde do takove zoufale faze.
|
| trestidlo | 124082 |
|
|
17.1.2013 11:29:02
tak jsem holky taky zkousela nechat urvat. vydrzela jsem to chvilku a pak se Sarka revem poblila, tak tudy cesta nevede.
jako sla jsem do pokoje po minutě, minutě. trech a pak uz byla e-e. taky ji nejak nedokazu uspat:(:( |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
17.1.2013 11:19:24
Tak uprimne na tohle nemam.proste toto bych nezvladla. Hlavne to je o usinani a to me az tak neobtezuje. Ja potrebuju odbouravat caste nocni krmeni. A to je hlavni podminka kdy zacit.,ze dite uz je nekojene v noci.
Spis zacnem zkouset v noci caj vodu natahovat pomoci tatinka.Zatim je mi i lito se vzdat uplne kojeni kdyz mam porad hodne mlika.no je to pro me zacarovany kruh jak se rozhodnout. |
| Barambulka L+V 06 +B 12 | 134321 |
|
|
17.1.2013 10:58:35
Gab mně už to docela vadí.
Večer je tiátr den co den. Položím do postýlky, přikryju. Lehnu za ní, hladím, zpívám, podávám dudlík a ona řve, řve a řve. Klidně hodinu a půl, než usne. Ve finále bude asi jedno, jestli pláče u estivila (což si myslím bychom brzo pláč odbourali) nebo pláče nevím proč u usínání večer. Nejen v postýlce, ale na rukách, na zemi, v lehátku. To večerní uspávání je u nás nějaké zakleté a já nemůžu přijít na to, proč. |
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
17.1.2013 9:56:06
Do Estivila bych nešla, na to já nemám nervy....
Zkouším Eminku naučit usínat a spát v postýlce a dneska ráno se mi to už povedlo, ale řvát a plakat bych ji nenechala. Poznám, kdy se vzteká a kdy pláče, že je nešťastná. Tvrdší budu, až pochopí, že když mamka odejde, že se zase vrátí, že se nemusí bát. Takhle se naučili usínat sami kluci a klidně budu Eminku ještě půl roku uspávat, když bude potřebovat. Nevím, no, nijak mě to neobtěžuje a nebude to trvat dlouho. ![]() |
| Barambulka L+V 06 +B 12 | 134321 |
|
|
17.1.2013 8:19:26
Edvi, já se ti ani nedivím.
Sama toho mám někdy plné kecky. A večer když jdu spát si vždycky říkám, bože ať už je ráno. Ještě jsem studovala estivila. Přemýšlím, jestlil by se nevyplatilo zkusuit i tohle. |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
17.1.2013 6:59:58
No me Pralin ta unava uz docela obtezuje. Spi celkem pravidelne.usina vecer mezi 21-22h vstava pravidelne v 6h a mezitim 7x krmim.Taky nejsem stoproventne presvedcena jak zacit ale fakt hodne vazne uvazuju.zatim premyslim kvuli tomu kojeni.
|
| Pralin | 95454 |
|
|
16.1.2013 21:50:53
Edvi vidim to stejne jako Fabiana a Petra...taky o tom premyslim, jenze jsme zrejme jeste nedospela k tomu 100% presvedceni a nevim jeslti bych ten hodinovy plac ustala...kojim tak 3x, 4x za noc ale nevyspala se necitim, nevadi mi to...spis si rikam ze by se to hodilo do nemocnice kdyby spala celou noc a ze ma na to uz vek...
|
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
16.1.2013 19:33:27
Barambulko, tak hodně štěstí.
![]() No 4 flašky za noc, to by to odstavení Edvi problém nevyřešilo, jen že by mohl krmit v noci někdo jiný. Takže vydržet a nedat najíst. To se mi to mluví, když mi to u mimin celkem fungovalo. Zato mezi rokem a půl až dvěma jsem v noci pravidelně vstávala s Davčou a " papali jsme". Nebyl schopný se večer najíst tak, aby mu to vydrželo do rána, takže se dojídal tak ve dvě ráno. Jenže to bylo jen jednou za noc a záležitost pěti minut, než do sebe nacpal jogurt nebo přesnídávku, a vzápětí zase sám usnul. Protože byl a pořád je prcek, tak jsem mu to tolerovala, než z toho vyrostl. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.