Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
16.1.2013 19:24:10
My jsme teda na UM de facto od začátku, nejdříve i v noci to bylo po třech hodinách, pak jednou za noc a nyní a už asi měsíc, tak spí celou noc. Já mu dám těsně než jdu spát, tak kolem 22,30 až 23,00 a vydrží bez problémů do 8,00, už se stalo, že spak až do 9,15, ale přes den se teda ošidit nedá, to si drží po 3 hodinách 150 ml. Dnes jsem vyzkoušela najemno nastrouhané jablíčko na lžičku a chutnalo mu to.
|
| Barambulka L+V 06 +B 12 | 134321 |
|
|
16.1.2013 19:08:39
Peti nás takhle čeká taky odbourávání nočního jídla. Sice jeto UM, ale chystám i 4x za noc.
Pak přez en moc nejí, tak to potřebujeme otočit. Taky už mi tu stojí nachystaná flaška s čajem. |
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
16.1.2013 19:05:41
Edvi, moc bych ti přála, aby ses už konečně vyspala, ale s tím odstavením nevím, jestli si tolik pomůžeš. Malý se potřebuje naučit sám znovu usnout, když je napůl probraný, jinak je dost velká pravděpodobnost, že budeš v noci místo kojení chystat UM. Takže spíš zkusit trochu vody, čaje, jak píše Fab, zapojit třeba i tatínka, pokud bude ochotný, bude to jednodušší. A hlavně být důsledná a rozhodnutá, že to dáte.
![]() Já jsem tohle tak trochu měla s nejstarším, jen mu bylo o pár měsíců víc, tak 9 nebo 10. Začal se budit tak často, že už to nešlo. Takže jsem mu prostě nedala a učila ho usnout bez prsa- pochovat, ukolíbavku, dudlíka, usínáčka, prostě něco určitě zabere. Tatínek nepomáhal, já se nestěhovala jinam, nakonec si zvyknul, že v noci se nepije. Jen tedy spával většinou se mnou, jak se v noci vzbudil, tak jsem ho vzala k sobě, přikryla, přitulila a spalo se. Davča díkybohu spával vždycky sám, zvyklý na dudlíka a na mazlicí dečku, jen někdy jsem musela hledat dudlíky pod postelí, ale nebylo to často. Šimon spí se mnou, když není moc probraný, ucpu mu pusinu dudlíkem a spíme dál. Ale zrovna teď tedy nespíme, takže se do tebe umím vcítit. Mrně je totiž pěkně načaté, ke kašli se mu přidala rýma, jak lehne, tak se dusí a furt se budí. Včera jsem s ním musela dvakrát dolů, tak řval, že by se nikdo nevyspal. Byli jsme u dr., napsala mu spiropent a máme přijít v pá na kontrolu a když tak ATB. Už se fakt těším ma dnešní noc.![]() |
| Barambulka L+V 06 +B 12 | 134321 |
|
|
16.1.2013 16:38:54
Ahoj holky.
Edvi naprostou souhlasím s holkama. Myslím, že jsi udělala, co jsi mohla. |
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
16.1.2013 14:15:57
a vzteká se akorát když mu nejde narvat do pusy to co by chtěl
![]() |
|
|
16.1.2013 13:41:55
A u nás se zdá, že všechny děti jsou paličaté po tatínkovi, akorát na Matějovi to ještě nepoznám.
|
|
|
16.1.2013 13:41:05
Edvi, ani nevíš, kolikrát na Tebe vzpomenu, když se mi nechce vstávat v noci (my jen 2x) nebo ráno vypravovat děti do školky a školy. Já nespat jako Ty, nevydržím to snad ani týden. Máš můj hluboký obdiv
Se mnou by ani nebylo k vydržení, já bývám občas protivka i vyspaná Držím pěsti, ať se závisláka na kojení není závislák sunarový.Fab, to víš, že to jde i bez karty, já taky nemám a budou mi peníze chodit na účet. Oni sami nevědí, jak to s těma kartama dál bude. Matěj je zatím pořád stejně hodný, ale už "ví, co chce", třeba když se chce nosit, tak při náznaku do polohy ležmo spustí křik ![]() A je to asi fakt chutí, ty naše příkrmy. Včera brambor a mrkev ani jedna lžička, tvářil se úplně vyčítavě, co mu to zase cpu. A včera to kupodivu i mě chutnalo, tak to už fakt nevím, asi bude vymyslo a bude baštit jen co mu chutná, přesnídávku snědl bez problémů a ještě se olizoval. Zítra zkoušíme jablko v páře. |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
16.1.2013 12:33:47
nebo, že by dědičnost? cholerik po tatínkovi?
![]() zuby u nás zatím nevypadají. Jinak to začíná být mazec na hlídání.Tak právě mi přišlo vyjádření ohledně RP. peníze zatím ne,ale aspon vím že příjdou. Naštěstí mi opravdu přiznali vyšší dávku než dle denního vymřovacího základu. |
| Fabiena+3 | 124340 |
|
|
16.1.2013 12:28:59
U nás přesně tak, ale podezírám fakt ty zuby. Zuřivá tedy není (kluci ale byli, pamatuju), ale mrzutá, neklidná, změnila spánkový režim, podrážděná. Na to, že předtím skoro nikdy neplakala a spala v noci s jedním krmením, je jak vyměněná...
![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
16.1.2013 12:20:23
no a jinak pozoruju změnu v chování. Máte to taky někdo? Z mého pohodového klidného, neplakajícího miminka je nějaké ukňourané, uvztekané. Dokonce umí zuřit.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.