Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
16.1.2013 7:38:22
Edvi, já myslím, že můžeš být na sebe pyšná, že jsi v takovémhle režimu zvládla kojit 7 měsíců! Říkám otevřeně, že já bych to nedokázala.
![]() A můžeš v klidu přestat kojit každé 2 hodiny, už to Norbík opravdu nepotřebuje, z výživového hlediska dostane potřebné v příkrmech a asi momentálně víc ocení, když se jeho máma dožije jeho prvních narozenin. To je samozřejmě nadsázka, ale zbytek myslím vážně. Opravdu neměj špatný pocit, že bys ho šidila, jsi skvělá máma a udělala jsi pro něj maximum. Ale je čas myslet i na své zdraví. Jak psychické, tak fyzické. Věř svým instinktům a pokud máš pocit, že je čas přestat, udělej to. Můžeš kojit třeba jen ráno a večer a zbytek dávej ovoce, příkrmy, kaše... Moc ti držím palce a úplně se těším za tebe, až se konečně vyspíš. ![]() |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
16.1.2013 6:44:59
Mam krizi. Vazne uvazuju nad ukoncenim kojeni aby si snad odvykl na prso. Prestavam zvladat spankovy deficit.Je mi z toho smutno,nevim zda to pomuze,ale uz fakt nevim co delat.~d
~ |
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
15.1.2013 18:06:31
tak mě přišel dopis z pracáku dnes.
Naše děti perlí "mami a proč máš tak veký zadek?" Ptám se Katky, co zpívali v hudebce dnes "mami, dej pokoj, myslíš, že si to pamatuju?" U nás taje, ale sněhu pořád dost. Byli jsme na hoďku sáňkovat, tak se děti vyřádily. Ale cestou jsme vzbuzovali pozornost, já tlačila před sebou kočár a za sebou táhla sáně, na kterých postupně přibývaly děti. Už se nedivím, že nás každý zná, jen já nevím, kdo všechno mě zdraví. |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
15.1.2013 10:40:48
Leni tak snad to dojde i tady, mi dnes do tel. řekli, že skarty stále tisknou.
a že sami nevědí jak to kde bude.![]() |
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
15.1.2013 10:30:03
Já měla mateřskou hodně vysokou, tak to nedostanu za prosinec nic, ale nevadí.
|
| Lenka, Lenča 4/07+Vašík 8/12 | 92027 |
|
|
15.1.2013 10:23:52
jen moje včerejší zkušenost na úřau práce Roudnice nL...
s karty jsou zrušeny, vyplnila jsem pouze mé číslo účtu pokud je ppm vyšší než rodičák,tak první rodičák přijde až následující měsíc |
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
15.1.2013 10:22:39
Edvi, to jsou vyhlídky teda - čekat, čekat, čekat
ale běda, když se člověk byť o den zpozdí s nějakou splátkou někde, to je hnedle penále. Z čeho má člověk žít, když si ty peníze křečkují, to nezajímá nikoho.Gab, je to tak jak píše Petra a Andrýsek, pokud částka PPM za prosinec převyšuje částku rodičáku, nedostaneš nic, mě to sdělili hned u podávání žádosti, nicméně vyjádření písemné od nich taky ještě nemám. |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
15.1.2013 9:05:17
aha no tak já měla strašně nízkou mateřskou, takže mi příjde poměrná část rodičáku. Ted jsem se tam konečně dovolala. Sdělili mi, že RP mi byl z úřadu práce zaslán už minulý týden, ale zřejmě si to zdržuje spořitelna na těch svých S účtech než mi to přepošle. Je to hnus.
no Tak prý mi to snad přepošlou tenhle týden. Vyjádření o přiznání dávky mi byl prý vytištěn,a le kdy to bylo zasláno mi nesjou schopni říct, taktéž mám zřejmě očekávat tento týden. S karta: nejsou schopni říct jak to bude, všem se musí tisknout a připravit, pokud ji nechci převzít, mám přijít podepsta nějaký protokol, ale může se to ještě změnit, dokud ji nebudu mít, bude mi to chodit tak jak ted, tedy zdržovaně...což asi i potom. |
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
15.1.2013 8:59:29
ale jak píše Petra, pokud jsi měla vyšší PPM, tak asi žádný doplatek za 12/2012 mít nebudeš.
|
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
15.1.2013 8:57:35
Gab., mě část rodičáku za prosinec už přišla na účet, nějak koncem minulého týdne.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.