Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pralin | 95454 |
|
|
10.1.2013 22:23:48
Koho budete volit za prezidenta? Výběr je trosku horsi ale asi jsem se dnes konecne rozhodla ....Táňa Fischerová...
|
| trestidlo | 124082 |
|
|
10.1.2013 21:57:24
Tak ja dnes zkusila na chvilku metodu "necham lezet v postylce plakat", casem se utisi... No dopadlo to tak, ze se chudinka poblinkala. Bylo mi ji hrozne lito, tak tohle uz tedy zkouset nebudu, nektera miminka proste sama neusnou.
|
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
10.1.2013 18:23:35
...ale strašně u toho řve, jako tenistky pomalu, prostě je to náááámaháá.
|
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
10.1.2013 18:23:02
Tak náš mladej se dnes začal plazit, nejdříve pozadu a teď už i mírně vpřed...a už to začne
![]() |
| Barambulka L+V 06 +B 12 | 134321 |
|
|
10.1.2013 18:09:28
Hezký večer.
Já vůbec nestíhám. Baru je chovací uřvaný protivec. Už aby zabraly antibiotika a byl klid. |
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
10.1.2013 14:19:09
jo tak prosazovat vlastní názor mě teda moc nejde, ale záleží na situaci, občas se projevím tak až sama žasnu. Je to hodně o povaze a částečně taky pozůstatek doby, ve které jsme jako děti vyrůstali, nebylo zvakem, aby někdo "vyčuhoval z řady". Dnešní děti to mají ve škole úplně jinak, učí je od začátku aby se samy rozhodovaly, měly svůj názor, něco iniciovaly apod., tak doufám z nich pak nebudou opačné extrémy.
Petro, u nás by taky chtěli Matěje nosit, ale naštěstí chápou, že je maličký a mohli by mu ublížit. Sem tak jim ho dám na klín do náruče, když bezpečně sedí sami uhnízdění, tak to jsou v sedmém nebi, nebo si větší lehnou na záda a on jim na břiše pase koníky, já ho přidržuji, chechtají se tomu, jak se na ně culí a slintá u toho. Matěj má taky rád jejich dovádění, když je v lehátku a oni kolem něj lítají, tak až výská radostí. A vůbec se na děti usmívá, hlavně když si s ním povídají, podávají mu hračky atd.... |
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
10.1.2013 10:13:45
Petro, mám podobné zkušenosti.
Jak s doktory, tak s prosazováním vlastního názoru a stejně tak s tím, že nelítáme k dr. s každým kýchnutím. Občas mám pocit, že jsem divná, ale asi nejsem, jak vidím... ![]() |
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
9.1.2013 22:48:48
Mufi, u nás musím někdy prcka bránit vlastním tělem,
kluci ho občas považují za oživlou panenku, takže ho taky chtějí kutálet, nebo mu nabízejí ruce, aby se přitáhl do sedu. Mara dostal přísný zákaz ho zvedat, on se cítí být strašně silný a velký, je to pár dní zpátky, co chtěl zkoušet, jestli by prcka nevytáhl z postýlky.Naštěstí to nezkusil, napřed se se mnou o ten skvělej nápad podělil. Hrozně se oba smějou jeho pokusům o pohyb, když se mi odplazil z deky a já se ze srandy zlobila, kam se jako vydal, tak se mohli potrhat smíchy. A Šíma se směje jejich blbnutí, hlavně David mu asi připadá komickej, protože u toho vyloženě čeká, co bude zase provádět a chechtá se předem.No, Gab, já se těším, až jí to budu říkat o tom očku, já se nerada hádám, vždycky jsem měla tendenci podléhat "autoritám", ale učím se víc prosazovat svůj názor. Ale je to těžké, tkahle v reálu neznám moc lidí, kteří o těhle věcech víc přemýšlejí. Většina očkuje, i v rodině, taky poslouchají slepě doktory. Posledně se mi divil švagr, proč nechci s malým cvičit vojtovku, vždyť je to zadarmo. Nebo když jsem jako těhotná nešla na všechny možné testy. Nebo že hned nesrážím horečku a neběhám s dětma k dr. s každou blbinou. |
|
|
9.1.2013 21:15:07
Petro, mně se podařilo u Fildy posunout MMR až po druhých narozeninách, ale bylo to pro mě psychický vypětí... Nakonec sepsal dr. papír, kde napsal, že na žádost maminky ble ble ble, já mu to podepsala a on je z obliga. Když se narodila Eminka, tak už se mě rovnou ptal, jak to teda chci s tím očkováním.
![]() |
|
|
9.1.2013 21:10:04
GJani, tak to se už zítra bude točit jak profík! Paráda!
![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.