| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1570] Názory 15711580 z 8992  [Dalších 7412 >>]
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
9.1.2013 21:05:48
My u dr. podepsali jeden papír, že může rozhodovat ten nebo ten a je klid.
A když není maminka s tatínkem v kontaktu, normálně bych to za něj podškrábla a hotovo. Byrokracie. ~o~
Mufina + 4 rarášci 5426
9.1.2013 20:33:47
Petři ~g~
teď čekáme a těšíme se, až se prckové otočí a až to udělají, budeme si kolikrát říkat, jak to bylo fajn, když je člověk někam položil a oni tam bezpečně zůstali ~;) Matěj se taky culí s rukou v pusince a myslí si svoje, když se ho snažím překulovat, nejraději by s ním válely děti, pořád se ptají, kdy už zase budeme dělat s Matějem "kuli kuli"

Petra75+3 kluci 123532
9.1.2013 20:15:45
Se mi to odeslalo dřív a dvakrát...

Jakože mu to bude houby platné, že umí lozit, když se na čtyři sám nedostane. Znehybním ho raz dva, jako brouka.~t~
Petra75+3 kluci 123532
9.1.2013 20:11:25
Ona mi to vysvětlovala, jakože abych si nevzpomněla dodatečně, že to chci taky zadarmo, že je to omezené tím věkem, nebo snad kdyby byl malý někdy nedejbože nemocný s nějakou tou pneumokokovou infekcí, tak abych ji pak neobviňovala, že mě nevarovala. Ale spíš ten první důvod, ta úhrada od státu. Uvidíme, jak to bude dál, očkování nepovinná nedávám, kluci nemají vůbec nic navíc. Malému bych chtěla posunout očko MMR až ke dvěma letům, tak to nevím, jak to pak paní dr. rozdýchá.

A poslední s otáčením budeme my, teď už se mladík nesnaží, ani když do něho šťouchám.~:( Jen na mě hledí a cucá si palec. Ale když si ho dám na sebe nabřicho, tak se hned vzpírá na dlaně a na kolena a strašně cvičí, houpe se dopředu dozadu. Ten snad dřív poleze nebo co. I když, když ho neotočím, aspoň tak neuteče.~y~
Petra75+3 kluci 123532
9.1.2013 20:11:25
Ona mi to vysvětlovala, jakože abych si nevzpomněla dodatečně, že to chci taky zadarmo, že je to omezené tím věkem, nebo snad kdyby byl malý někdy nedejbože nemocný s nějakou tou pneumokokovou infekcí, tak abych ji pak neobviňovala, že mě nevarovala. Ale spíš ten první důvod, ta úhrada od státu. Uvidíme, jak to bude dál, očkování nepovinná nedávám, kluci nemají vůbec nic navíc. Malému bych chtěla posunout očko MMR až ke dvěma letům, tak to nevím, jak to pak paní dr. rozdýchá.

A poslední s otáčením budeme my, teď už se mladík nesnaží, ani když do něho šťouchám.~:( Jen na mě hledí a cucá si palec. Ale když si ho dám na sebe nabřicho, tak se hned vzpírá na dlaně a na kolena a strašně cvičí, houpe se dopředu dozadu. Ten snad dřív poleze nebo co. I když, když ho neotočím, aspoň tak neuteče.~y~
Andrýsek + 2 109157
9.1.2013 20:06:29
Já taky nemám ráda, když ze mě někdo dělá vola a ty s karty jsou pro mě jako červený hadr na býka, jen se ptej, čím víc nás bude, tím lépe ~R^

A hlavně přeju, aby vám to dobře dopadlo v nemocnici a byli jste s Bertíkem brzy doma ~;((
Andrýsek + 2 109157
9.1.2013 19:54:51
Petro, tak to už vůbec nechápu, tak buď nepovinné dát chci nebo ne, že jo...např. já Sylvě nechala dát ten prevenar 13 a to byl hrazený, teď mi dr. nabízela pro Honzíka Synflorix, že je plně hrazený a že ho dává teď, tak jsem se jí zeptala na rozdíl a řekla, že prevenar je proti 13 typům a Synflorix proti 9 nebo 10 ( už nevím) tak jsem jí řekla, že si to radši zaplatím ten prevenar, taky na mě koukala jako I.T., že to nechci zadarmo, ale já si říkám, když už to do něj nechám napíchat, tak si sama rozhodnu jakou vakcínu, že jo, ale byla jsem taky za I.T. ~d~ a to první potvrzení jsme zvorali, tak jsem musela přinést správně vyplněné a pak mu to dala. Totiž já si myslela, že když s ním chodím do poradny já, tak stačí jen prohlášení otce, že s tím souhlasí a ono ne a navíc teda na jednom formuláři musíme být uvedeni oba najednou a prosím ještě bonus, ono nestačí že, souhlasíme oba s očkováním tou a tou vakcínou a jedno lejstro, kdepak ~a~ pokaždé, při každé dávce nové lejstro vyplnit u jednoho typu vakcíny ~8~ Byl atam jedna maminka a chtěla pro dceru nepovinné očkování, ale otec dítěte s nima není v kontaktu, tak jí řekli, že si to musí nějak zajistit, jinak že jí to nedají ~a~ Jako otec se o dítě nezajímá, ale má právo zasahovat do toho, co mu máma chce nechat naočkovat, atp. při všech život neohrožujících výkonech, nechápu ~a~
Mufina + 4 rarášci 5426
9.1.2013 19:50:09
Gjani ~R^
tak to náš Matěj bude posledňák s přetáčením, jak tak koukám. Rozbalený sebou mele ze strany na stranu, zapře se patičkama a mele prdelkou nad podložkou. Když do něj sťouchnu, tak se taky přetočí, ani moc mé pomoci kolikrát nepotřebuje, tak uvidíme.....
včera jsme šli tak krásnou procházku, kolem řeky, zasněžené stromy, jako v pohádce ~;) .... a jen sem tam pejskař, jinak klid a pohoda

Barambulko, ať se malá brzy uzdraví ~;((
GJana& julinka 23941
9.1.2013 19:20:52
tak holky, julca se mi prave poprve ted prekulila na brisko, ale porad bojuje. Nevi, kam s tou spodni rukou. Je to takove trochu nakrivo, ale je tam. ;o)
GJana& julinka 23941
9.1.2013 18:24:02
no jsem zvedava, asi budu trpet za ni a s ni. Snad ji to nebude bolet dlouho. Jdeme pristi stredu. Mam na vyber dvoje nausnice. Jedny nam poslala svagrova, jedny jsou po mne. nejdriv asi dame ty po mne, ty z tunisu no nevim. Jsou zlate, ale bojim se slozeni jejich zlata.
[<<Předchozích 1570] Názory 15711580 z 8992  [Dalších 7412 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.