Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
7.1.2013 10:42:43
tak jsem právě objednala jedno dítě na kontrolu na kardiologii a další jiné dvě na ortopedii, ještě nám chybí oční celá rodina (mimo mě a Matěje) a v únoru dvě děti a já kožní, asi přiberu i Matěje. Jak já to nesnáším, všude čekání a hlavně organizačně, někde budu muset se všemi dětmi a ukočírovat je je někdy záhul, nehledě na oblíkání a svlíkání, to bych potřebovala být chobotnicí ......
|
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
7.1.2013 10:33:21
Mufi, takhle vypadá atop i u nás. A mrňatům nepomáhá nic jinýho než mazat, mazat, mazat. Máme spešl promazávací mast od kožařky a pomáhá. Vydrží právě i přes noc, v noci nemažu ani jednoho. tak Filda už spí celou noc, ale Emču nemažu v noci.
|
| Barambulka L+V 06 +B 12 | 134321 |
|
|
7.1.2013 10:20:25
Mufi u nás to většinou přes den docela jde. Ale ty noci jsou psycho. Ona vlastně nespí víc jak hodinu a půl v kuse. Začne sebou házet, kopat nohama. Spí většinou na boku, budí se tím, že se nějak ve spánku otočí na břicho a v tom momentě kňourá a je vzhůru.
Dvojky spávaly skoro celou noc i během dne skoro všechno prospaly. Tohle malé zvíře mi to nejspíš vynahrazuje. |
|
|
7.1.2013 10:15:03
To byl stejně výmysl roku. Pouze zdržení peněz převody z s-karet na jiné bankovní účty, ze kterých stejně spoustě lidem odcházejí trvalé příkazy a jiné poplatky.
|
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
7.1.2013 10:13:52
Fab., to mě napadlo jako první, že nastupuje laringitida, jsem se z toho až orosila, většinou jednou do roka ((únor, březen) má Martínek silný zánět průdušek s následným zápalem plic, jak už jsem psala, moje noční můry, ... ale jak jsem dal pryč ten polštářek, tak do rána o 80% lepší a dnes noc celkem klidná, sem tam zakuckání a jinak nic.
Jak se to vyvíjí u vás? A co u Barambulky? Matěj má pořád po sobě takové suché narůžovělé flíčky, nejvíc na tvářičkách, tam to mívá až rudé, když mu to řádně nepromastím. Když mažeme, bledne to a je to o hodně lepší. Včera jsem mazala večer po koupání a Matěje to k ránu asi svědilo, tak si tam šuchlal ručičkou a ještě si to rozdrápal, tak budeme muset mazat snad i během noci a ač jsem nechtěla, budeme muset i na kožní, což se mi vůbec nechce, jelikož paní dr. se koukne letem světem a řekne "atopický ekzém" a hotovo. A kam jinam bych šla nevím. |
|
|
7.1.2013 10:09:04
Já taky doufám, že na mě už nedojde...
A kdyby jo, asi ji převezmu, mám u ČS účet, takže moje data stejně už mají a jinak nevím, čím bych si pomohla, kdybych si ji nevzala. Jedině, že by mi to ušetřilo 120km do Prahy a 120km zpět, to je fakt, ještě o tom popřemýšlím... ![]() |
|
|
7.1.2013 10:05:25
Andrýsku s-kartu opravdu nechci. Doufám, že než na mě přijde řada, nebude poviná.
|
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
7.1.2013 10:02:47
Včera tady byla diskuze ( na hlavní diskuzi) o S kartách, že se přebírat nemusejí, že stačí podepsat, že nesouhlasíš s předáním osobních dat České spořitelně...tak nevím, já stejně tento týden mám zahlcený prací, tak se musím rozhodnout, jakou cestou půjdu, zda poslušnou nebo rebelskou. S karta se mi přebírat nechce, ale zase mám tolik starostí, že přidělávat si další....
![]() ![]() |
|
|
7.1.2013 9:58:40
Já mám RP od 20.12 a vyrozumění o přiznání dávky mi přišlo už dávno.
Já ale pro jistotu žádala už v říjnu.![]() |
| Pralin | 95454 |
|
|
7.1.2013 9:27:32
Fabieno psala jsem to tady nekdy na zacatku diskuze jestli si pamatuju dobre (coz nechci aby vyznelo ze by sis to mela pamatovat taky
ani si uz nepamatuju od kdy tu kdo je)....Bertik se narodil se spatnou stehenni kosti, konkretne tedy jeji horni casti a v dusledku toho ji ma i kratsi...tahle operace je o jejim srovnani...a nasledne na to cca tri mesice po zakroku prjde dalsi kdy mu implantujou tzv. zevni fixator a kosticku mu budou natahovat.....snazim se k tomu pristupovat pozitivne ale sama si to neumim v nemocnici predstavit, v teto situaci jsem docela i rada ze maricka s vyvojem nikam nepospicha a doufam ze jeste chvili nepoleze:) ...s bertikem to bude zajimavy, nosi ortezku a nikdy jsme k nemu jako diteti s handicapem nepristupovali, takze vzdycky vylezl sam kazdou prolejzacku, sklouznul kazdou klouzacku, radi na odstrkovadle, proste nema zadne omezeni a on sam nechape ze je neco nestandartniho...ikdyz vzdycky jsme mu rikali ze ma nemocnou nozicku a ze mu ji pani doktori spravi...a diky Bohu za tu moznost![]() |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.