| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1670] Názory 16711680 z 8992  [Dalších 7312 >>]
Mufina + 4 rarášci 5426
7.1.2013 10:42:43
tak jsem právě objednala jedno dítě na kontrolu na kardiologii a další jiné dvě na ortopedii, ještě nám chybí oční celá rodina (mimo mě a Matěje) a v únoru dvě děti a já kožní, asi přiberu i Matěje. Jak já to nesnáším, všude čekání a hlavně organizačně, někde budu muset se všemi dětmi a ukočírovat je je někdy záhul, nehledě na oblíkání a svlíkání, to bych potřebovala být chobotnicí ......
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
7.1.2013 10:33:21
Mufi, takhle vypadá atop i u nás. A mrňatům nepomáhá nic jinýho než mazat, mazat, mazat. Máme spešl promazávací mast od kožařky a pomáhá. Vydrží právě i přes noc, v noci nemažu ani jednoho. tak Filda už spí celou noc, ale Emču nemažu v noci.
Barambulka L+V 06 +B 12 134321
7.1.2013 10:20:25
Mufi u nás to většinou přes den docela jde. Ale ty noci jsou psycho. Ona vlastně nespí víc jak hodinu a půl v kuse. Začne sebou házet, kopat nohama. Spí většinou na boku, budí se tím, že se nějak ve spánku otočí na břicho a v tom momentě kňourá a je vzhůru.
Dvojky spávaly skoro celou noc i během dne skoro všechno prospaly. Tohle malé zvíře mi to nejspíš vynahrazuje.
7.1.2013 10:15:03
To byl stejně výmysl roku. Pouze zdržení peněz převody z s-karet na jiné bankovní účty, ze kterých stejně spoustě lidem odcházejí trvalé příkazy a jiné poplatky.

Mufina + 4 rarášci 5426
7.1.2013 10:13:52
Fab., to mě napadlo jako první, že nastupuje laringitida, jsem se z toho až orosila, většinou jednou do roka ((únor, březen) má Martínek silný zánět průdušek s následným zápalem plic, jak už jsem psala, moje noční můry, ... ale jak jsem dal pryč ten polštářek, tak do rána o 80% lepší a dnes noc celkem klidná, sem tam zakuckání a jinak nic.

Jak se to vyvíjí u vás? A co u Barambulky?

Matěj má pořád po sobě takové suché narůžovělé flíčky, nejvíc na tvářičkách, tam to mívá až rudé, když mu to řádně nepromastím. Když mažeme, bledne to a je to o hodně lepší. Včera jsem mazala večer po koupání a Matěje to k ránu asi svědilo, tak si tam šuchlal ručičkou a ještě si to rozdrápal, tak budeme muset mazat snad i během noci a ač jsem nechtěla, budeme muset i na kožní, což se mi vůbec nechce, jelikož paní dr. se koukne letem světem a řekne "atopický ekzém" a hotovo. A kam jinam bych šla nevím.
7.1.2013 10:09:04
Já taky doufám, že na mě už nedojde...
A kdyby jo, asi ji převezmu, mám u ČS účet, takže moje data stejně už mají a jinak nevím, čím bych si pomohla, kdybych si ji nevzala. Jedině, že by mi to ušetřilo 120km do Prahy a 120km zpět, to je fakt, ještě o tom popřemýšlím... ~5~
7.1.2013 10:05:25
Andrýsku s-kartu opravdu nechci. Doufám, že než na mě přijde řada, nebude poviná.
Andrýsek + 2 109157
7.1.2013 10:02:47
Včera tady byla diskuze ( na hlavní diskuzi) o S kartách, že se přebírat nemusejí, že stačí podepsat, že nesouhlasíš s předáním osobních dat České spořitelně...tak nevím, já stejně tento týden mám zahlcený prací, tak se musím rozhodnout, jakou cestou půjdu, zda poslušnou nebo rebelskou. S karta se mi přebírat nechce, ale zase mám tolik starostí, že přidělávat si další....~8~~5~
7.1.2013 9:58:40
Já mám RP od 20.12 a vyrozumění o přiznání dávky mi přišlo už dávno. ~d~ Já ale pro jistotu žádala už v říjnu.~t~
Pralin 95454
7.1.2013 9:27:32
Fabieno psala jsem to tady nekdy na zacatku diskuze jestli si pamatuju dobre (coz nechci aby vyznelo ze by sis to mela pamatovat taky:-) ani si uz nepamatuju od kdy tu kdo je)....Bertik se narodil se spatnou stehenni kosti, konkretne tedy jeji horni casti a v dusledku toho ji ma i kratsi...tahle operace je o jejim srovnani...a nasledne na to cca tri mesice po zakroku prjde dalsi kdy mu implantujou tzv. zevni fixator a kosticku mu budou natahovat.....snazim se k tomu pristupovat pozitivne ale sama si to neumim v nemocnici predstavit, v teto situaci jsem docela i rada ze maricka s vyvojem nikam nepospicha a doufam ze jeste chvili nepoleze:) ...s bertikem to bude zajimavy, nosi ortezku a nikdy jsme k nemu jako diteti s handicapem nepristupovali, takze vzdycky vylezl sam kazdou prolejzacku, sklouznul kazdou klouzacku, radi na odstrkovadle, proste nema zadne omezeni a on sam nechape ze je neco nestandartniho...ikdyz vzdycky jsme mu rikali ze ma nemocnou nozicku a ze mu ji pani doktori spravi...a diky Bohu za tu moznost:-)
[<<Předchozích 1670] Názory 16711680 z 8992  [Dalších 7312 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.