| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1680] Názory 16811690 z 8992  [Dalších 7302 >>]
Barambulka L+V 06 +B 12 134321
7.1.2013 8:55:14
Fabi poslední tři noci mi dává zabrat. Ale fakt, že už jsem i vzteklá. Ne na ni, ale tak celkově.

Možné je, že ji rozhodilo to středeční očkování, do té doby usínala a spala docela hezky. Od čtvrtka je to náročné. Usne, za hodinu je vzhůru a následuje hodinový řev. Celkově je v noci dost neklidná, uplakaná. Budí se téměř co dvě hodiny. Hladem to nebude, když nabídnu mléko, nechce.
Fabiena+3 124340
7.1.2013 8:49:55
Barambul, Zuzanka byla "jen" teplá, líčka nebyla a rýma ani cokoliv jiného zatím není. V noci navíc docela hezky spala, pila jen 2x, tak jsem opravdu zvědavá. Ona je hodně trpělivá a málokdy pláče, může ji i něco bolet a vidět to na ní moc není. Je alergická na mléčnou bílkovinu, kolem 3.měsíce měla krvavé průjmy a opravdu viditelné bolesti bříška. Přesto plakala jen asi 2x, když to bylo nejhorší. Když si vzpomenu na kluky, co dělali, když to bříško jen trochu zlobilo v rámci normálních prdíků... Snad to ten zoubek je, u obou našich holčiček ~;((
Barambulka L+V 06 +B 12 134321
7.1.2013 8:41:12
Hezký začátek týdne holky.

Jsem s Baru sama, konečně. Jen je tady až nezvyklé ticho.

Mufi s alergií je myslím možné, že se projeví i po čase.

Fabieno u nás taky teplota. Skoro 38. Líčka měla večer, jako Marfuška. Vajíčka by se na nich dala smažit. Sice má rýmu a pokašlává, ale tipuju k zubům a doufám, že se nepletu.
Fabiena+3 124340
7.1.2013 8:12:57
Já mám rodičák od 1.12., kódy k Skartě přišly v pátek, ale žádné vyrozumění ze sociálky o přiznané dávce zatím nemám, tak jsem taky zvědavá. Je to zpětná dávka, takže v prosinci přišla ještě poslední mateřská, tak uvidíme, jestli v lednu budeme s penězi, nebo bez, první dávka za prosinec by v lednu už být měla.

Pralin, nějak jsem se ztratila, proč jde Bertík na operaci, je po nějakém úrazu? Uf, já bych taky miminko vzala s sebou, ale bude to teda záhul. S klukama jsem byla v nem. asi 3x (oba naráz), taky díky nadstandartu tam mohl být jednouzdravý, jinak byli nemocní oba, ale to je fakt na zbláznění, protože ten víc nemocný maminku hodně vytěžuje a ten malý se zase v nem. necítí dobře a "zlobí" díky tomu... Promiň, strašit není můj záměr, spíš chci vyslovit, jak moc to chápu a že přeju moc moc energie a síly a taky co nejlepší snášení situace oběma dětmi.
Internet - individuální, v Praze snad ano, ale mám zkušenost, že řada nemocnic prostě nemá ne proto, že by to nutně rušilo, ale prostě na to nejsou finance. (Mívají připojení pevné pro prac. účely, takže wi-fi jsou náklady navíc a nemalé).
Jo, a velká gratulace Márince k přetáčení, to bylo přece jasné, že to dá, kočička malá. Nějaké cvičení v situaci, kdy se chystáte na ortopedickou operaci, je stejně tak trochu hypotetické, věděla, jak si poradit. ~R^ ~g~

Mufi, jestli kašlal, až blinkal, tak hlavně aby z toho nevylezla laryngitida, tam je typické, že se to zhoršuje v noci a po ulehnutí, suchý štěkavý kašel, který až dáví. Horší je, že taky dusí, tak snad to ono není.~6~ Napiš, jaká byla noc.

U nás asi zoubky, malá měla večer a v noci teplotu, tak jsem zvědavá, kdy vyleze a hlavně, aby z teploty nevylezlo něco jiného než ten zoubek. Chová se na něj už od vánoc, teď bylo asi 5 dní líp, ale včera i červený zadeček, to byla vždycky průvodní známka i těch zoubků (ale i nachlazení ~d~), tak jsem zvědavá. Kluci šli dneska konečně do školy, tak aspoň za to jsem ráda, že můžu koukat jen po ní...
Edvi+1+1 46083
7.1.2013 7:57:49
Pralin asi se tam zeptej, ale vím, že na některých odděleních prý nemohou mít wifi kvůli tomu, že to ruší některé přístroje. Já to v nemocnici řešila přes mobilní připojení. A partner na nadstandartu většinou být může, ale je to asi jak kde.~d~
Pralin 95454
6.1.2013 23:08:37
Bulovka ortopedie..jestli nahodou nekdo netusi...
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
6.1.2013 22:56:35
Pralin - partner a internet - asi v každý nemocnici jiný, zeptala bych se tam, kde budete hospitalizovaný.~x~
Pralin 95454
6.1.2013 21:30:02
Mufi budu ji mit sebou....rozhodla jsem si zaplatit nadstandart....treba pri porodu jsem ho nevyzadovala ale tady mi prijde nutny i kdybychom marinku nemeli...predstava ze budem na pokoji s jinejma maminkama a detma, ktery treba breci bolesti, nebo breci maminky, nebo proste je to plny emoci....myslim ze nase emoce budou stacit, i tak to bude tezky, budem tam 10 dni.....coz me napada nevite jak to je s partnerem, zapomnela jsem se zeptat, jestli by tam mohl spat s nama??? A s internetem? Diky
Mufina + 4 rarášci 5426
6.1.2013 17:21:47
Pralin a kde budeš mít Márinku, když budeš s Bertíkem v nemocnici?
To je moje noční můra, muset s jedním do nemocnice a řeit, co s ostatními, nehledě, že by se mi po nich děsně stýskalo.
Martínek dnes v noci tak příšerně kašlal, až se poblil. Mám podezdření, že ho spíš něco dráždí, než že by byl nějak moc nachlazený (přes den sem tam zakašle a trošku mu teče z nosu), ale vůbec teda netuším co by to mohlo být, dostal nový obrovský plyšový polštářek, se kterým se rád mazlí, tak to je jediná nová věc, dala jsem pryč a je zatím relativní klid. A spí na něm od Vánoc, tak nevím, kašle jen v postýlce poslední dva dny když leží, kdyby to bylo tím polštářkem, tak by se to snad projvilo hned, ne?
Mufina + 4 rarášci 5426
6.1.2013 17:15:38
Pralin ~R^ ona Márinka s Tebou asi laškuje, počká si, až dostanete papír na cvičení a pak túdle nudle ~y~ a předvede se ~;)

Matějovi se taky trošku zlepšil, bez plíny už se trošku snaží sám, akorát si vždy zalehne ručičku a vzteká se. A slintá taky pořád děsně, dásničky nateklé nemá, ale žužle vše co je v dosahu.

Mě končila mateřská 24.12. a rodičák budu mít až od 1.ledna, stejně by mi nic nedali, protože mateřská za prosinec přesahuje částku 7100, o kterou jsem žádala při rodičáku. Vyjádření mi tudiž taky ještě nepřišlo, čekám tak do konce ledny. Na vyzvednutí S-karty mi taky nic nepřišlo, tak ťuky ťuk, doufám, že ani brzy nepřijde, takže mám v žádosti o rodičák napsáno, ať posílají na účet.
[<<Předchozích 1680] Názory 16811690 z 8992  [Dalších 7302 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.