| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
5.1.2013 16:40:45
Já to taky vyplňovala už do žádosti o RP. Zkusím se na ÚP domluvit, že by mi kartu poslali sem, abych pro ni nemusela do Prahy, prý to možné je, ale asi je to o lidech... Snad budu mít štěstí.
![]() |
| Petra75+3 kluci | 123532 |
|
|
5.1.2013 16:23:26
Andrýsku, já to psala už do žádosti o rodičák, že to chci přeposílat na účet, a to číslo účtu jsem tam přímo psala, tak myslím, že to snad bude stačit. A pro tu hnuskartu si mám jít tak týden po tobě. Už se těším na další příjemný výlet na sociálku.
![]() |
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
5.1.2013 16:15:01
Holky mám dotaz - kotaz? Už jste si vyzvedávaly tu trapnou S-kartu? Já si ji mám vyzvednout mezi 7.1. až 15.1. a dotaz? Pokud chci, aby mi peníze automaticky převáděli na můj vlastní účet, tak mám si připravit předem nějakou žádost nebo mi tam podstrčí něco k podpisu, nevíte? Nerada bych to vyzvedávala z bankomatu a ukládala si to každý měsíc na účet.
![]() |
|
|
5.1.2013 10:30:42
Mufi, přesně, Filda už mě s pokaděným zadkem taky pěkně prudí.
![]() Emča zase teplota, ráno 37,2, podezřívám zuby, ale dásničky zatím nic... |
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
5.1.2013 10:08:42
Hezký víkend
![]() i když co se týče počasí, u nás střídavě prší a lije od včerejšího odpoledne. Martínek půl noci prokašlal, místy se až dávil, přes den celkem v pohodě. Gab, to máš vlastně pravdu, mě by taky stačilo odplenkovat Martínka, Matěj mi nevadí, ale Martínek se mi začíná zajídat s jeho věčně pokaděným zadkem nebo pročuraným oblečením. Kdyby bylo aspoň léto a pořádně to všechno schlo. Barambulko, ony ty děti asi zlobí podle počasí když je venku hnusně, tak se doma začnou nudit, perou se, ječí a zlobí. A já mám vlastně taky náladu pod psa ![]() Tak alespoň u vás ostatních ať je pohoda ![]() |
| Barambulka L+V 06 +B 12 | 134321 |
|
|
5.1.2013 8:34:01
Hezké sobotní ráno.
Včera jsem se vůbec nedostala. Drobotina mi dávala zabrat. Baru je uřvaná, usínání katastrofa. Tváře rudé, počítám, že se klubou zuby. A nebo ještě protivka z toho středečního očkování. Opravdu e těším, až je v pondělí odvelím směr školka. |
| Fabiena+3 | 124340 |
|
|
4.1.2013 22:52:05
Já látkuju první dítě, oba starší byli v látce jen pár týdnů. Nevím, jestli co mám teď, půjde i na batolecí dávky, to se uvidí. Teď na noc dávám Anavy kalhotkovou plenu nebo TotsBots stretch kalhotkovou, dovycpávám ještě vkládací plenkou z bambus. flauše. Ale kdybych dala prodyšné svrchní (flísové nebo vlňáky), tak mi to taky proteče a to malá nečůrá zdaleka tolik, co její bráchové svého času.
Přes den přebaluju často a dávám klasické čtverce na novosklad, ona je stejně nejraději nahatá a vymůže si to aspoň 3x denně na chvíli. Čůrá i kaká po celém pokoji, lumpice, protože se točí (válí sudy) bez té plenky rychlostí blesku. |
|
|
4.1.2013 22:08:17
Mufi, mně by stačilo, kdyby se už odplenkoval Filda a zůstala jen Emča. Občas je u přebalováku fronta, kaděj synchronizovaně jak akvabely.
![]() |
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
4.1.2013 20:24:33
Martínek má na noc papírovky už tak rok a i ty je schopný někdy pročurat, záleží, kdy a kolik vypije před spaním.
Starší děti musím už večer s pitím taky krotit. Katka pije i přes den tak akorát, ale Matouš si kolikrát jen cucne a pak by se večer chtěl dopít. A Matěj si zatím může užívat vyprazdňování do plenek bez omezení ![]() Ale docela se těším, až jednou doplenkujeme, s vyjímkou cca roku mezi dvěma nejstaršíma přebaluji zadky už 7 let, teda 6 a půl, když odečtu ten rok. |
| trestidlo | 124082 |
|
|
4.1.2013 20:02:13
ja pouzivam Grovia a zatim jsem spokojena. ale myslim ze Sarka cura spis mene. ale na noc teda vetsinou dám stejne papirovku. mam pocit ze je tak vic ""v suchu""
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.