| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červenec 2012

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
  (?)
[<<Předchozích 1710] Názory 17111720 z 8992  [Dalších 7272 >>]
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
4.1.2013 18:54:47
Fildovi už na noc dávám papírovky, bohužel už nemám sílu zkoušet a shánět, co by neproteklo. Štve mě to, ale s příchodem Emči se mi to nějak pokazilo. ~f~
Mufina + 4 rarášci 5426
4.1.2013 18:32:56
Gab, na noc máme stejné pleny, ze začátku max.spokojennost, ale už mají své roky taky. S plenkou problém u Matěje není, ale Martínek už má přece jen větší dávky moči a pročurá snad všechno, pokud to neodchytnu krátce po počurání, zpravidla provlhne až ven. S kalhotkama jsem byla spokojená s Thirsties, taky od Mamaja, ale stane se, že provlhnou i nové, ne jen ty obnošené, u kterých už se to dá čekat.
Pro Matěje jsem pořídila tu jejich super sadu POP-IN a to sem tam pročurá i Matěj. No za ty prachy ať se jdou bodnout. Jejich rada, když jsem se ptala, jak je to možné, prej že mám přidat další vrstvu - noční plenu. Martínek nosil v létě s Matějem a jelokož je docela násoska a vypije litry, tak jsme věčně chodili promočení. A nedělám nic, co by jim škodilo, šetrné praní, sušení a skladování, chjo. Katka měla obyč čtvrrcovky a zvládali jsme to, teď se mi to nějak nedaří.
Andrýsek + 2 109157
4.1.2013 17:38:06
Pralin, já si myslím taky, prostě každé dítě je jiné, doktorky spoustu věcí zbytečně hrotí. Když já hodnotím ty mé dvě děti, tak každé bylo v tomto věku úplně jiné, jak s jídlem, tak se spaním, s motorikou.....~;)
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 94727
4.1.2013 17:35:01
Na den používám Flip stay Dry, jsem spokojená maximálně.
http://www.brouczech.cz/obchod/moderni-prebalovani/flip-stay-dry-denni-sada-ruzne-barvy_2.html

Na noc mám BabyIdea, vkládačky a vlňáčky.
http://www.mamaja.cz/prebalovani-deti/babyidea-bamboo-extra-patentky
http://www.mamaja.cz/prebalovani-deti/babyidea-bamboo-extra-suchy-zip
http://www.mamaja.cz/prebalovani-deti/bamboo-hour-vkladaci-plenka-4-ks

A dobrý, no...
Mufina + 4 rarášci 5426
4.1.2013 16:11:31
omlouvám se za překlepy
Mufina + 4 rarášci 5426
4.1.2013 16:10:38
Fabieno a další látkařky, jaké plíny používáte? Mě se poslední dobou docela často stává, ž jsou pročuraní durch, řekla bych, že čím ýl je používám, tím jsem bezradnější. A na noc si už vůbec netroufám dát, se dvěma předchozími se mi tohle moc nestávala, teď snad denně. A Martínek ignoruje nočník, má snad z toho až srandu, že to pořád háže do plíny, kolikrát hlásí "kakám, fůůůj" a je to v plíně a kadí snad víc jak mimino, klidně i 4x za den, začíná mi to lézt krkem.
Mufina + 4 rarášci 5426
4.1.2013 16:06:39
Barambulko, já ty vaše dvojčátka kupodivu pochopila hned, ale to bude asi tím, že mám sourozence taky dvojky ~t~ jen to stihli oba v jeden den, jeden 2 a druhý 5 min.po půlnoci (taky kluk a holka), tak jsme si tehdy taky dělali srandu, že mohl mít každý jiný datum narození. Ale srpen a září je ~R^. A podle našich "mocipánů" je docela úsměvné řešit odklady školní docházky apod., ale asi jen pro ty, kdo tím nemusí projít.

Matěj nechce zatím ani mrkek ani brambor, dnes má přestávku a zítra zase jedno z toho. Šklebí se chudák u toho ~a~ a natahuje ho. Jogurt s přesnídávkou mě teda nikdy nenapadl, jen marmeláda, až bude čas, vyzkoušíme. A přetáčení taky nic moc, horní polovina těla mu jde, ale zadeček a nožičky moc ne, asi fakt překáží ten balík látkovek na dupce, tak ténujeme aspoň při přebalování. A nestrašte s rehabkama, že v půl roce musí dr.napsat, já nechci ~n~
Pralin 95454
4.1.2013 0:32:50
Peto, myslim to tak ze jinymi slovy rikala ze chape ze miminko je uplne zdravy, ze se pretoci proste pozdeji ale ze ona aby byla z obliga tak kdyz se mimco na pulrocni prohlidce nepretoci musi napsat rehabilitace...ja to beru tak ze jestli najdu cas tak tam zajdu, pokud ne tak ne....30.1. nastupujem s bertikem do nemocnice na 10dni takze to beru tak ze kdyz stihnu jedno rehabko ,aby ji teda pro klid duse nekdo skouknul a poradil jak ji motivovat a vest ke spravnemu otaceni, tak fajn (mame jich napsano 5)...v unoru uz nestihnu nic...
Barambulka L+V 06 +B 12 134321
3.1.2013 22:56:51
Pralin, my u pediatry uplně super. Jen ji v lehu podala ruce, se vytáhla. Doktorka čučela, jak krásně a rovně sedla.....říkala, ta Vám do měsíce sedí. Baru se jí přetočila na břísko, vzepřela se na rukou(peediatra žasla, jak ukázkově), Barča ukázala svoje vzepření na kolínka...a doktorka konstatovala, no máte si užít.
Petra75+3 kluci 123532
3.1.2013 22:55:13
Pralin, jak to myslíš, že ti doktorka "musí" předepsat rehabku, to tě někdo může nutit chodit na cvičení? Šimon se zatím taky neotáčí, takže mám čekat něco podobného na těch dvou ~:(kontrolách, co nás v úterý čekají? Jak píšeš, hlavu drží, do sedu se přitáhne, když do něj drobátko šťouchnu, tak se teda překulí, ale sám od sebe ne. Je prostě pohodář a fakt bych ho nerada trápila cvičením.
[<<Předchozích 1710] Názory 17111720 z 8992  [Dalších 7272 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.