| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
27.12.2012 17:32:36
my kouzelnou skříňku nemáme. nějak mi nechybí, ale asi tím že jsem ji nikdy neměla.
![]() Začali jsme se plazit. Dozadu. A holky on umí volat "mam" dokonce to vypadá, že je to cíleně na mě když u něj nejsem a kvůli tomu se vzteká.No těžko říct zda to opravdu cílené je, ale každopádně to zní nádherně. ![]() ![]() |
| GJana& julinka | 23941 |
|
|
26.12.2012 18:14:38
Mufi... Zavřít nádobí do kouzelné skříňky.
![]() |
| GJana& julinka | 23941 |
|
|
26.12.2012 18:05:59
Zdravím všechny,susicka je věc,která mě taky bere,hlavně tedy kombinace s pračkou. Jako jeden přístroj,co se mi ale moc nelíbí,že prací kapacita je třeba 7 kg,ale sušicí jen 4. že se musí pustit na dvakrát. Jinak u nás vánoce byly letos víc symbolické,julinka dostala dárek jen od kamarádky,protože jsem neměla čas shánět,manžel dostal ode mě hrneček s julinkou a rukavice na dotykový telefon. Já si dárek teprve vyberu. Mam přála jsem si lyžařskou bundu,abych měla něco kvalitního a nepromokaveho na procházky s kočárkem. Možná k tomu přibudou i kalhoty. Zabijeme alespoň dvě mouchy jednou ranou. Před vánocemi jsou tyhle věci strašně drahé.letos brzy po novém roce si manžel kupoval lyžařské kalhoty a dostal je místo 2500 za asi 1000. člověk si klepe na čelo a přemýšlí,kolik musí podniky vydělat na původní ceně,když jsou schopni
vydělat ještě na slevach. |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
25.12.2012 15:03:53
Tak my už jsme doma,na večeři jsme byli u babičky, tak jsme to tak nějak zvládli. Větší dítě prohlásilo, že z průběhem vánoc a s dárky je spokojený. Menší dítě nejvíc zaujalo rozbalování a trhání balícího papíru.
No a hračky samozřejmě taky. Bylo to veselé.![]() |
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
25.12.2012 12:00:03
jo, sušička je taky můj sen, musím si ještě počkat
myčka myje asi týden a pořád ji chodím okukovat, je to fajn zavřít špinavé nádobí do kouzelné skříňky a nestát každý večer hodinu u dřezu. Martínek od včera neuvěřitelně zlobí, mimo jiné tahá za stomek, bliká se světýlky už urval pár ozdob (malé balíčky, chudák si myslí, že jsou to bonbony), pořád někoho bouchá, boří apod. |
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
25.12.2012 11:56:06
Také přeji dodatečně krásné a pohodové svátky :o) , do nastávajícího roku ať máte pevné zdraví a vše k tomu, abyste mohly být šťastné a spokojené vy i vaši nejmilejší
![]() Gjani, upřímnou soustrast a hodně sil, je to tak jak psaly holky, máš rok kdy jsi zažila největší štěstí v podobě Julinky i nejhorší smutek se ztrátou maminky, ale určitě je jí už dobře, je fajn, žes to vše tak s přehledem zvládla a usnadnila jí poslední měsíce a dny. Drž se, ať Tě posílí úsměvy i první "krůčky" Julinky ![]() |
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
25.12.2012 9:47:19
Krásný Boží hod všem.
![]() U nás taky všechno proběhlo výborně. Já dostala Dolce Gusto, manžel výčep, tak máme oba co pít. ![]() Filda kolo odstrkovadlo, lego duplo, hry, auta, dvojbob... postupně to všechno zkouší a prozkoumává. Byl z toho úplně mimo. Eminka mluvícího pejska, Lamaze hračky, oblečení a super kozačky, ty jsou k sežrání! Souhlasím, sušička je výborná věc. Mít za jeden den vypraných, usušených a uložených několik praček je strašná úspora času. ![]() |
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
24.12.2012 23:24:41
Jani, já zase kponečně myčku, já ji pořád nechtěla, že je to zbytečné, no a mám ji, no,teda už asi měsíc v provozu a nemůžu si ji vynachválit, tak třeba příště bude sušička:)
U nás taky po.... proběhlo vše hladce, nejvíce dárků měla Sylva, největší radost měla z didaktické kostky, magnetické knížky a Kloboučku hop, knížky neměly úspěch, tak jsem např. Brousek pro tvůj jazýček četla Honzíkovi , ten neprotestoval ![]() a teď popíjím růžové vínečko a jsem děsně přežratá, celý rok držím linii a pak se napráskám ![]() |
| Jana, 4 holky | 125005 |
|
|
24.12.2012 21:54:38
Holky,
taky přeji hezky prožité vánoční svátky. U nás už je po všem a konečně si můžu sednout na zadek. Ale stálo to za to. Manžel se překonal a dostala jsem sušičku na prádlo. To jsem vůbec nečekala. Ale přála jsem si jí moc. |
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
24.12.2012 21:49:27
Holky, dodatečně všem krásné vánoce přeji
![]() A náš mladej se už úplně přetáčí ( poslední dva dny) tam i zpět a má tendence se plazit, ale to mu sámo nejde,tak je vzteklej ![]() |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.