| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
28.12.2012 8:50:15
Gjano já krmím v lehátku. Je v takovém polosedu, akorát se z toho zvedá do normnálního sedu. A my uz jíme příkrmy normálně. Od těch 5 měs zkoušel ochutnávat a ted má 6 a uz pěkně dlabe.
Včera jsem zkusila ten lepek, rozmočila jsem mu jeden piškot v jablíčku, ok, žádná reakce, jen ta tradiční, že to zvalil málem i s miskou. |
| GJana& julinka | 23941 |
|
|
28.12.2012 8:40:00
Čtu,že už zkousite prikrmy. Na to jsem ještě ani nepomyslela. Julinka se včera málem překulila na bříško,ale myslím,že má ještě malou chvilku čas,ale chce přeskočit veškerý vývoj a dělá sklapovacky,jako že ležet,být na bříšku je nuda,chtěla by rovnou sedět. Mam dotaz k těm prikrmum. Vaše mimča už sedí nebo sedí jako na vas. Nevím,jak jinak bych do julinky tu mrkev dostávala. Ale jsme tu nejmladší... I když prikrmy by se mi hodily. Měla jsem domácí nehodu -srážku s dveřmi,resp s klikou. Narazila jsem do ní prsem a mam Tam pořádné jelito. Při kojení to bolí jako čert,malá Tam má akorát ty svoje dásně a když má trhacovu náladu,je to teprve zážitek
|
| Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
|
|
27.12.2012 22:14:26
Teda holky, se zubařem si teda užíváte.
U nás se marodí. Filda kašle bez teploty, Emča má zase horečky bez kašle, já mám rýmu, kašel, teploty. Jedinej zdravej je manžel. Emča už se otáčí na bříško i zpátky. |
| Andrýsek + 2 | 109157 |
|
|
27.12.2012 22:13:06
jj, slivovici bych taky doporučila
![]() Náš malej teda mrkev stále nee, ale vylisovanou mrkvovou šťávu ano..lenoch, chutí to teda nebude ![]() |
| GJana& julinka | 23941 |
|
|
27.12.2012 22:04:21
Fabieno,zkus místo prášku vykloktat slivovici nebo něčím jiným Nad 40%Alkohol vytahuje z hnisane vodu. Je to vážně výborné. Já si zase pomocí slivovice vyléčila migrenu. Bylo mi zle od žaludku. Dala jsem si jen půl toho kovového víčka a hned mi bylo líp. držím pěsti,aby se ti ulevilo
|
| Mufina + 4 rarášci | 5426 |
|
|
27.12.2012 20:48:00
A u zubaře trapas, než jsem tam došla, rozepla se mi podprda a to mi docela vadilo. Katka byla se mnou, tak než jsme vlezli do čekárny, zalezli jsme do takového koutu u schodú a že mi to jako zapne. Za chvíli slyším, že někdo jde, tak se rchle snažím znovu dospravovat oblečení, rvala jsem zrovna košili zpátky do kjalhot a zapínala je a slyím za sebou hlasité "dobrý den". Tak si říkám, zas jeden chlap, co si musí rýpnout, tak zdraví nahlas, abych věděla, že nás dobře viděl. Pak kouknu a on to můj zubař, šel asi z oběda. No moc se mi tedy do ordinace nechtělo. Ale pak jsem si říkala, furt lepší, že se mnou byla v tom koutě Katka, než by tam byl se mnou můj muž, to by teprve vypadalo divně, že nás někdo přistih při muchlování.
|
|
|
27.12.2012 20:42:34
Fab., úplně s tebou soucítím, mě pobolívaly zuby dva dny po návštěvě zubaře a docela mi stačilo a to fakt jen pobolívaly, na prášek nebo další návštěvu zubaře to nebylo. Tak moc moc držím pěstičky, ať už máš konečně klid
![]() Matěj má taky pořád něco narváno v pusince, buď pěstičky nebo hračky, nevrlý zatím není, ale slintá o 106. Na klíně se mi taky snaží pérovat . Když ho mám opřeného zádíčkama na mě, tak se snaží dosahovat na věci před sebou a přitahovat se k nim. Sudy válíme my s ním, že by on sám, to ani náhodou, nejvíc by chtěl asistovat Martínek, říká "kuli kuli" a šprtá do něj, což se Matějovi samozřejmě moc nelíbí. |
| Edvi+1+1 | 46083 |
|
|
27.12.2012 19:05:44
Fab
ty si užíváš s těmi zuby tedy.![]() U nás zuby asi nic zatím, ale pokud to bude jak u prvního a u mě, tak máme ještě tak 8 měsíců čas. No a přetáčet se nějak přestal.ale ted zašal strašně moc pérovat a hopsat. Nevydrží na klíně, okamžitě péruje na nohách jak gumídek. Nejde udržet v klidu. |
| Fabiena+3 | 124340 |
|
|
27.12.2012 18:31:56
Ahoj
, tak u nás asi rostou zoubky , začala fest mrčet přesně při Štědrovečerní večeři. Nejdřív jsem myslela, že obecná nervozita (která sice nebyla, ale...), jenže ona prokňourala noc, od té doby kňourá víceméně nepřetržitě a provozuje stálé zubní cviky (stále pěst v puse, jazyk na dolní dásni atd.) plus mi strašně hmoždí bradavky. To je pro mě největší vodítko, prostřední měl zuby ve 3m a vůbec jsem o něm nevěděla, našla jsem náhodou řízlý jeden a lezoucí další 3. Jediné, co bylo, že byly zhmožděné bradavky, oni jak mají ty dásničky bolavé a nalité, tak je to pro mě mnohem horší než potom se zoubkama. Už se těším, až jí vylezou a bradavky vydechnou.Mám dost, protože mě pořád zlobí ty zuby 23.12. jsem myslela, že razím na pohotovost, přidal se druhý zub a vyskákaly mi uzliny po celém krku. Pak to pár dní ušlo, i když Ibalgin jednou denně být musel, to se prostě nedá . A dneska zase děs, ještě že zítra mám termín. Dr. bude asi celá nadšená, že jí mezi svátkama jdu s druhým zaníceným zubem, jako se stydím, ale ovlivnit to nemůžu. Nikdy jsem se zubama neměla žádný problém, plomby jsou z raného dospívání, od 14 nemám jedinou plombu novou. Teď se asi ty staré rozhodly naráz všechny odejít či co... Jak já ty miminka chápu, co se zubů týče... ![]() A Zuzanka taky provádí obrátky na bříško a zpět, umí na obě strany, podsouvá kolínka a chtěla by lézt, nelíbí se jí, že to nejde. Už přišla na kulení sudů, ale ještě to neumí moc zacílit, když má v cestě skříň, neví co s tím a bublá . Ale v látce zatím sudy nevalí, to je ráda, že jde na bříško a zpátky... A já jsem unešená, jak umí krásně pomaličku zpátky na záda, ona se fakt neťukne, je šikulka . |
|
|
27.12.2012 17:57:10
Edvi, super
![]() Matěj je lenoch a ani se sám nechce otáčet. Ale děsně slintá, to jsem ještě nezažila, pořád jen měním bryndáky nebo ho převlíkám, zub zatím nikde, ne že by mi chyběl Dnes jsme zkoušeli mrkvičku, první lžičku vyprskal, z té druhé to chvíli žmoulal v pusince a pak ho tak natáhlo, že už jsem se chystala zachytávat co vyblije, ale ustál to.Děto dostaly pod stromeček veliký kyblík dřevěných kostek, tak stavějí a stavějí, ani se moc nehádají, úplná pohoda, je krásné je sledovat, jak si spolu hrají ![]() Mě myčka taky tak ještě rok zpátky nechyběla, ale u naší početné rodiny, každodenním vaření, svačinkování nekolika dětí už mi to nádobí začínalo lézt krkem. Ohříváme vodu jen navečer, tak se mi to vždy nakupilo, všichni vždycky zalezli do peřin nebo si spolu hráli, bavili se a já stála u dřezu. Největší nervy nás stálo asi zapojení myčky, jelikož k ní nebyla dodělaná elektřina a manžel to pořád odkládal a odkládal, kolikrát jsme se kvůlůi tomu zhádali až hrůza. |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.